Reklama

Reklama

Spider-Man: Homecoming

  • USA Spider-Man: Homecoming (více)
Trailer 5
USA, 2017, 133 min

Režie:

Jon Watts

Předloha:

Stan Lee (komiks), Steve Ditko (komiks)

Hrají:

Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Jon Favreau, Gwyneth Paltrow, Zendaya, Donald Glover, Jacob Batalon, Laura Harrier (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Mladý Peter Parker / Spider-Man (Tom Holland), který velkolepým způsobem debutoval ve filmu Captain America: Občanská válka, se ve snímku Spider-Man: Homecoming začíná více sbližovat se svou nově získanou identitou pavoučího superhrdiny. Peter, nadšený ze svých zážitků s Avengers, se vrací domů, kde žije se svou tetou May (Marisa Tomei) pod bedlivým dohledem svého nového učitele Tonyho Starka (Robert Downey Jr.). Peter se snaží vrátit ke svému běžnému životu - což mu komplikuje touha dokázat, že by Spider-Man mohl konat mnohem větší skutky, než kterých se zatím odvážil - ale když se objevuje nový padouch Vulture (Michael Keaton), ocitá se v ohrožení vše, co je pro Petera skutečně důležité. (Falcon)

(více)

Recenze (1 019)

Dawydov 

všechny recenze uživatele

Rozhodně osvěžující, nebyla otrava na to koukat. Ale nic extra. Na to, že jde zase o dalšího spidermana, který by mohl být vlastně už dost okoukaný, se docela podařilo udělat to zábavně, postavy jsou sympatické (samotný Spiderman/Parker působí přesně jak má) a nejsou tam ani žádné velké scénáristické faily. Jinak ale standardní dávka Marvelu s klasickou šablonou, i když kvalitně provedenou. Akční finále nijak zajímavé není. Nic zapamatováníhodného ani jinde ve filmu. Spotřební zboží. 70%. ()

Rewisheed 

všechny recenze uživatele

Po druhém zhlédnutí jsem dospěl k závěru, že mě nový spidey zas tak nenasral a dokonce v mém žebříčku překonal připosránka maguira a zařadil se na druhou pozici hned za skvělého garfielda. Inkorporace do příběhové linie všech nových filmů se Marvelu jako vždycky povedla, a tak mně nezbývá, než hodnotit film 4*. Ve filmu hraje obrovská směska minorit, což mi vůbec nevadí, ale nemohl jsem si nepoložit otázku jak moc nucené to je? Stejně tak, že jsem ani na sekundu nevěřil, že hlavní postavě a jejích vrstevníků má být kolem patnácti let. Naštěstí se díky přirozenému downeymu podařilo udržet moje 4* v plném počtu. ()

Ladunkaaa 

všechny recenze uživatele

Proč kazí povedenou ságu Avengers tímto Spidermanem? Nejenom že už je to zpracovaný po stopadesátý, ale taky už je trapný jak se věk Petera a jeho tetky snižuje. Tohle už má od původního komixu daleko a spíš mi to přišlo jako dívat se na teenagerskou komedii pro patnáctiletý fakany. Budu doufat že na dalších 10 let je to snad poslední zpracování Spidermana. Marvel komiksy mají nějakou úroveň, tak nechápu kde ten film vzal tak dobré hodnocení... Dala bych jednu hvězdičku... ale musím ještě jednu přidat za kapitána na konci, ten mě fakt pobavil. ()

Merenre 

všechny recenze uživatele

Bohuzel nemůžu jinak... těšil jsem se na nějaký restart po naprosto otřesném zážitku s garfieldem, ale nic takového se nekoná. Holland je sice celkem sympaticky, ale jinak je to nudné, pubertální, nedrží to pohromadě, zoufalství a slabota ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Zajímavý akční příběh mladého studenta, který se musí vypořádat nejen se školou ale i s povinnostmi kvůli záchraně světa. Celý film je točený v takovém rodinném klidném duchu, žádné depresivní scény. Vše je spíše vtipné a dobrodružné. Občas se na scéně ukáže i Downey Jr. a dá tomu šmrnc. Klasicky to končí dopadením padoucha. No oproti normálním avangerům to nebylo nic extra, ale dalo se na to v poklidu dívat a člověk se 2h nenudil. 70% ()

Ace.A.T.L. 

všechny recenze uživatele

No, průměr a jen průměr. Čekal jsem od toho víc, ale i tak jsem se bavil. Nebylo to takový BOOM, jak by mohlo pro nováčka Avengers, co dostal vlastní film, mohlo. Neni to marný ani špatný, ale mohlo to mít víc. Efetky jsou super a to drží film nahoře. Za mě 3* a DOPORUČUJU ()

luki00 

všechny recenze uživatele

No původní trilogii Spidermana od Sama Raimiho s M.Tobey to určitě nelze konkurovat.. ta byla boží... ale jako rozjezd se to určitě dá považovat za slušný restart něčeho nového do budoucna. těším se na další pokračování.. T. Holland byl jako mladý spaidy docela dobrý...M.Tomei, a L. Harrier velmi krásné.. M. Keaton opět dokázal své herecké kvality a jako padouch neměl chybu...Tony Stark se do toho moc nemíchá.. Má to myslím slušně našlápnuté ke kvalitní sérii slušného sequelu .. za mě 80% ()

jojto 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme multikultúrny paškvil alá kebab od bulhara vo francúzskej reštaurácii na predmestí Moskvy. Vo filme už chýbal iba Eskimák a Marťan. Holand je určite lepši herec ako Megvajr alebo Garfíld, ale úprimne pod maskou môžem byť aj ja, no pokiaľ je na prd scenár, dialógy, vtípky a doslova okukaná akcia plná absurdných neprehľadných strihov, pre určenú vekovú hranicu doslova ani pusinka na líčko, tak je to o hovne. Ironman je doslova majster sveta. Nad vecou a zvláda všetko s jednou rukou v zadku a druhou v lone Gwynet. Parker hoc je zavalený hormónmi, neprezradí svoju identitu aby si prvýkrát vrzol s nádhernou cez 4 pokolenia fyzicky degenerovanou kvázi afroameričankou, teda až na svojho kámoša zmutovaného etnického tlustoprda, a to náhodou. Celé to bolo zbytočné, ploché, bez štipky nápadu či aspoň vízie do budúcnosti. ()

RomaS 

všechny recenze uživatele

Marvel se rozhodnul pro další změnu. Zřejmě u kulatého stolu dospěli k rozhodnutí, že divák nechce melancholického ani dospělejšího pavouka, ale dětinského. Kdyby nebylo jeho výborného entrée v Občanské válce s příslibem, že bude součástí božského A-týmu, tak bych s ním asi ani čas neztrácel. každopádně by to byla chyba, protože nový model Spidermana je sice trochu infantilní, ale i tak je zábavný. Humoru se tu podřizuje většina scén. Občas to sice přituhuje, ale doména filmu je jasná. Hlavní záporák je to, co mě tu velmi potěšilo. Charisma a hlavně motivace jeho jednání je tu krásně věrohodná. Scéna kdy se tito dva poprvé opravdu poznají je ten nejvíc WTF moment celého filmu. Akce tady hraje opravdu až druhé housle. V každém případě pokud vám nevadí dětinský humor můžete s klidem vzít na tento film i svou pubertální dceru jako jsem to udělal já a všichni budou spokojeni. ()

mstychov 

všechny recenze uživatele

Cekala jsem od toho vic. Herecke obsazeni celkem slo. Pribeh uchazejici. Vic jak tri hvezdicky bych ale nedala. Nebyl to film, ktery by mi oci prilepil k obrazovce. ()

BroDan270 

všechny recenze uživatele

Tom Holland je u mňa o čosi lepší Spider-Man ako Andrew Garfield (cringe Spider-Man). No aj napriek obsadení Michaela Keatona do role Birdmana podľa mňa dosť nevyužitý potenciál na príbeh. Taktiež sa mi Spider-Man zdal hrozne nešikovný, vzhľadom na to, čo predvádzal v Captain America. Napriek tomu pohodový film, ktorý pobavil. Najviac ma prekvapil moment odhalenia, kto vlastne je ten Birdman. Dávam slabé 4*. ()

stanyko odpad!

všechny recenze uživatele

Pre boha, uz netocte dalsie spidersracky a ani ziadnych spidermanov. Toto bola katastrofa, najdebilnejsi a najotravnejsi Parker. Esteze som po polhodine zachrapal. ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Nie, tu sa už nedá pridávať dáke nové komenty, furt to isté, nezapamätateľné, vykrádajúce, nenápadité, chlapom stačí pridať zopár nových tváričiek, za hrsť humoru a zasa vyčnievajú o somársku hlavu nad plejádou iných komiksových mindžovín, hlavne že sa zožerú tony pukancov a hektolitre koly, takže 35%. ()

Davidaxik 

všechny recenze uživatele

Film který velice překvapil, sice mě vytočilo že nakonec Pýtr zůstal #foreveralone ale zas to nahrazuje jeho kámoš, kterej se vzal asi z pekla… protože z nebe padá Thór. Jeho obleček se mi líbil asi stejně jako Amazing. Ale nadále pro mě zůstává na prvním místě první Parker ze svým oblekem potetovaným černo/šedými “vlákny.” Hudba byla !konečně! vyladěná tak akorát. scény ve kterým spajdý jen tak skáče po městě a zravý všechny okolo byli velice hektické a na zmírnění celkové atmosféry, která prostě sebrala celou akci, zmačkala ji do koule a ty koule roztrojila nebo kolikrát se tam spajdý pral bez špetky nějakého vyššího cíle...byli opravdu hektické, přemýšlím nad tím jestli vůbec třeba bylo tolik akce pořeba. Přece jen, třetí spajdý by mohl být trochu jiný než ti dva béčkaři ne? Marvel řekl jasné ne. A zablokoval jakékoliv sexuální a nepochopené scény pro 13leté a další kteří by to stejně nepobrali přeci… ale film jako takový bel skvělý. Nemůžu si pomoct. Furt se nad tím tlemím. Takže spíše než nějaká akční bez smyslu pro humor, je to akční dobře pojatá nenávistná Spajdýho první láska. ()

Související novinky

Třetí Deadpool zůstane sprostý

Třetí Deadpool zůstane sprostý

05.06.2022

Scenáristé Rhett Reese a Paul Wernick (Deadpool, 6 Underground, Zombieland) se čerstvě vyjádřili na téma třetího Deadpoola, který poprvé vznikne pod hlavičkou studia Disney, a dvojice nyní chtěla… (více)

Studio Paramount odhalilo názvy svých novinek

Studio Paramount odhalilo názvy svých novinek

29.04.2022

Tento týden probíhá ve Spojených státech akce zvaná CinemaCon, na níž jednotlivá studia prezentují novinářům a všelijakým insiderům své nadcházející snímky. Jen za posledních pár dní jsme se tak… (více)

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

17.12.2021

Jak se očekávalo, tak se děje - a vlastně v ještě větší míře, než mělo. Spider-Man: Bez domova podle odhadů v předpremiéře vydělal 50 milionů dolarů, což je třetí nejvyšší číslo v historii nezávisle… (více)

Pitt a Clooney opět pohromadě?

Pitt a Clooney opět pohromadě?

25.09.2021

Mezi velkými hollywoodskými studii právě zuří nová bitva. Sony, Lionsgate, Apple, Netflix, Amazon, Annapurna, Universal, MGM i Warner Bros. se údajně v těchto dnech přetahují o práva na nový thriller… (více)

Reklama

Reklama