Reklama

Reklama

Spider-Man: Homecoming

  • USA Spider-Man: Homecoming (více)
Trailer 2
USA, 2017, 133 min

Režie:

Jon Watts

Předloha:

Stan Lee (komiks), Steve Ditko (komiks)

Hrají:

Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Jon Favreau, Gwyneth Paltrow, Zendaya, Donald Glover, Jacob Batalon, Laura Harrier (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Mladý Peter Parker / Spider-Man (Tom Holland), který velkolepým způsobem debutoval ve filmu Captain America: Občanská válka, se ve snímku Spider-Man: Homecoming začíná více sbližovat se svou nově získanou identitou pavoučího superhrdiny. Peter, nadšený ze svých zážitků s Avengers, se vrací domů, kde žije se svou tetou May (Marisa Tomei) pod bedlivým dohledem svého nového učitele Tonyho Starka (Robert Downey Jr.). Peter se snaží vrátit ke svému běžnému životu - což mu komplikuje touha dokázat, že by Spider-Man mohl konat mnohem větší skutky, než kterých se zatím odvážil - ale když se objevuje nový padouch Vulture (Michael Keaton), ocitá se v ohrožení vše, co je pro Petera skutečně důležité. (Falcon)

(více)

Recenze (1 018)

otik2 

všechny recenze uživatele

Špatný film od začátku do konce. Ve filmu není jak Peter Parker přišel ke svým schopnostem. Bez obleku od Starka je úplně zbytečný. Ve filmu není ani spider-manův pavoučí smysl, všechno za něho dělá oblek. Ve filmu není jediný kaskadérský kousek, všechno je digitální. Vytáčí mě mimika masky, nechápu důvod, proč to Marvel dělá. Záporák nic moc, ale to chápu. Kdyby tam byl někdo jako Goblin, musel by naklusat aspoň jeden další Avenger a zachránit Spider-manovi zadek. Další důležité postavy jsou oproti předloze tak hloupě přepracované, že jsem se bouchal do čela. Mary Jane tu v podstatě není, teda je, ale Peter do ní není zamilovaný a její totožnost se divák dozví až na konci filmu. Peter Parker je na střední škole a je mu 17, proč? Strýček Ben tam není ani zmínění. Tetě May snad není ani 40 let. V předloze tetu a strejdu vnímám jako morální mentory. Tady to tak rozhodně není, teta se chová jako zbytečná máma. Outro filmu se hodí k nějaké komedii. Jsem fanoušek trilogie Spider-man s představitelem Tobey Maquirem. Celých neuvěřitelných 133 minut Spider-man: Homecoming jsem trpěl. Za mě nedoporučuji, blíží se k odpadu. ()

Erosen odpad!

všechny recenze uživatele

Už ze začátku si nelze povšimnout že se jedná o další multikulti trapárnu ala disney channel, podobně jako Transformer : poslední rytíř. ()

Slash_Flash 

všechny recenze uživatele

Pubertální superhrdinové prostě už ne. Osobně byl film přejmenoval na Spider-Teen: Homocuming. Protože celej film je jenom o pubertálnímu fakanovi, který po večerech pohoňkává nad svýma spolužačkama, protože ho pomalu jeho tlustej vietnamskej kámoš nestačí. akce se tu dočkáme jen málo, a film je hnusně natahovanej trapnými vtipy a dlouhými a zbytečnými scénami. Když to není zrovna o jeho crush, tak to je o jeho vietnamskému společníkovi, který ho doprovází s rukou v kalhotech. No a když to není zázrakem ani o tom, tak v tu chvíli jsou to těch 15 minut z celého filmu, o akci a něco málo bitkách. Nudnější Marvelovku jen tak nenajdu. A dlouho jsme neviděl tak otravnou postavu. ()

Dazlidios 

všechny recenze uživatele

Moc jsem doufal ať není spiderman jako předchůdci od sony. Naštěstí nebyl.... Byl tam super příběh Iron man potěšil a necpal se do filmu tak moc jak jsem myslel ze začátku. To jak Peter poznává oblek po odstranění dětské pojistky je parádně vymyšleno. Vytknu tomu délku dalo by se to o trochu zkrátit aby to nebylo tak natáhnuté. Jinak za mě určitě super film a těším se na zapojení Spidermana do týmovky v IW :) 5* ()

MarS_73 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy jen díky tomu, že jsme se po 10 minutách přepnul na režim parodií a komedií. Jinak bych tomu nedal ani to. Tohle už Marvel nemohl snad ani myslet vážně. ()

lineker 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je přesně ten směr, kterým jsem doufal, že se pavoučí muž nikdy nevydá. Udělat ze Spidermana naivního nešikovného i když roztomileho moulu to pro mne prostě nefunguje. Další a další verze u toho komiksového hrdiny mne přesvědčují, že prvním dvěma Peterum Parkerum se již nic nevyrovná. ()

Dajman 

všechny recenze uživatele

Ako by som začal. Asi najhoršie spracovaný Spider - man akého som kedy videl. Prvá scéna bomba, hovorím si bude to dobré. Ale následne som rýchlo vytriezvel keď som sa v nasledujúcich scénach potýkal s puberťackym klišé ktoré je všade. Navyše aj s multikulty v akcii. Samozrejme že jeho frajeročka musí byť černoška. Samozrejme že jeho kamoš nemôže byť tiež normálny beloch. Musí to byť tučný indo-čínaň. Aby si na tom slniečkári mohli honiť svoje kokoty. Tá škola mi prišla ako záchytný tábor pre utečencov. Bolo tam fakt všetko. Keď je to takto v Amerike na stredných školách, tak im niet čo závidieť. Len tak ďalej. Vymývajme deťom mozgy. Bože. Tento svet sa rúti k záhube. Jedna hviezdička za akčnú kameru a Tonyho Starka. A keď to takto pôjde ďalej, neviem či budú filmy od Marvelu ešte pozerateľné. -_- ()

czNight 

všechny recenze uživatele

Upřímně si myslím, že Marvel Studios tomuto filmu ublížilo. Necítím tu snahu udělat, co nejlepší film. Cítím spíš snahu vydělat co nejvíc peněz a nikoho při tom moc nenaštvat. Nevidím žádnou viditelnou vizi, žádný risk, žádný pokus o to, natočit něco opravdu výjimečného. Spider-man od Raimiho je 15 let starý, a pořád má co říct. Bojím se, že na tenhle film si za pět let už nikdo nevzpomene. ()

renegad 

všechny recenze uživatele

V prvej polovici neznesiteľná nuda líčiaca šaškovanie stredoškoláka Petera P. sa niekde v druhej polovici preklopila do solídneho zápasu medzi Spidermanom a Supom (Vulture) ktorého si Keaton parádne užíva. Nečakal som veľa a dostal som aj tak menej než som čakal. To aj ten Amazing Spiderman 2 ma bavil lepšie než Holland. Takže od odpadu tento filmársky "počin" zachraňuje len perfektný Keaton z ktorého ma miestami striaslo a zopár slušných akčných scén. 3*** a to som až príliš veľkorysý. ()

swn 

všechny recenze uživatele

Ďalší diel z nekonečnej série telenovely Avengers a spol., ktorú od povestných juhoamerických cajdákov odlišuje snáď už len stopáž a rozpočet. Nevyžaduje mozog k sledovaniu len zaťaté zuby snažiace sa o vypnutie logického myslenia. Cieľová skupina 8-12 ročných ju snáď ocení. Pol hviezdičky za Ramones a pol za ako vždy skvelých 3D animátorov. ()

panfilmu 

všechny recenze uživatele

Škoda, že nejsem v pubertě, třeba bych to pochopil a dal víc hvězdiček, ale to se nestane ! Chtěl bych říct, že nechápu proč někdo natočil obsah svých střev v záchodové míse a dal tomuto výkalu název SPIDERMAN HOMECOMING. Ale já to chápu, PRACHY. Už nejde o pobavení diváka a o dobrou zábavu, už jde jen o peníze a je jedno, že to bude sračka, on se na to vždycky nějákej blbec podívá, akorát, ž eten blbec jsem byl já a ty dvě hodiny života mi už nikdo nevrátí, ale to mi patří, vždyť jsem to čekal !!! Byl to velmi slabý příběh s hodně špatným hereckým osazením v hl. roli. M. KEATON byl v celku dobrý, ale on je taky herec, takže i ve sračce, on umí plavat. Robert DOWNEY JR. Ten to snad dělal jen pro prachy a Marisa tomei, ta už je asi ráda za každej štěk. Na tom filmu mi přišla dobrá jen závěrečná scéna, tím myslím zatmívačku a tytulky. Prostě kluk co ho kousl pavouk, ale hlavní je maturitní ples a láska k mulatce, co je dcerou záporáka, tak tahle zápletka, mi došla asi po 10min. filmu. Trochu se to kolem těch superhrdinů od MARVELu zhatilo a sklouzlo to někam, kam nemělo. ()

Tomas129 

všechny recenze uživatele

Ty vtípky Petera jsou vhodné akorát tak pro puberťáky, což je logické vzhledem k jeho věku, ale mě jaksi moc nebavilo to pořád poslouchat. Další americká klasická oblíbená kravinka je, jak má nějaký mladý kluk nějakého tlustého kámoše, který je míšenec, outsider apod. (nic proti míšencům, ale musí se prostě od ostatních co nejvíce odlišovat), ale za to musí mít nějakou fantastickou vlastnost, ke které běžně člověk musí dopracovat až za mnoho let - tady je to expert přes software a dokáže hacknout Starkův oblek..totální blbina. Co se mi však líbilo a přišlo mi to naopak výjimečné u tohoto filmu, byl vztah Petera k padouchovi Vulturovi. Nebylo to jako vždy, kdy se oba dva nenávidí, nebo ten hodný vždy musí ušetřit toho zlého, ale zlý už toho hodného neušetří. Tady padouch je schopný po tom všem říct, ať se Peter vrátí domů. Za to respekt, že si udržel svou osobnost :-) ()

Xakor20 

všechny recenze uživatele

Dvě hodiny plné zábavy a akce vám utečou jako voda. Celkové zpracování kostýmů a efektů je na špičkové úrovni, přesně jak jsme od Marvela zvyklý. Z tohoto hlediska se bude bavit, troufnu si říct, každý. ————————————————- SPOILER ALERT ————————————————- Co na tom, když je celý příběh nedotažený? Spiderman byl vždy o akci a ať už se nám to líbí nebo ne, taky o lásce, kdy byla exponovaná postava vržena do víru děje a Spiderman, jako samozvaný hrdina ji musel zachránit. Nebránil bych se změně, nicméně přijde mi, jakoby se o to tvůrci pokoušely zas a znovu. Nic proti tomu. Ale ve chvíli, kdy se dozvídáte, že vlastně ten největší záporák je otec Parkerovi lásky, těšíte se na pořádnou akci a nějaké fenomenální rozuzlení, moment, kdy se dívka všechno dozví, včetně Peterova tajemství. Ale ono nic. Spidy padoucha dopadne, dívka odjíždí na “venkov” a skromňouš Peter už ani nechce být členem Avengers. Přijde mi to trochu laciné a odevzané, což je škoda, protože až na ten, za mě spackaný, závěr, jsem se bavil. ()

Embolo45 

všechny recenze uživatele

Jako fakt?? Co třeba aby příště Spideyho hrála rovnou nějaká rachitická transka. Tohle ne , to ne a ještě jednou ne. Nejhorší zpracování Spidermana - a to říkám jako jeho fanda ()

Appleby 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě opravdu hodně minulo.... Na tohle už jsem prostě nejspíš moc starej. Ocenil bych to asi jen kdyby mi bylo zhruba 12.... ()

tom75p 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se, ale to fakt ne. Po 20, minutách by měl Peter zabít Neda,po 30 minutách kdokoli Petera.Tak otravný teenagery fakt nezvládám. Druhá půlka to sice lehce zachraňuje,ale to zhnusení nezmizí. Aspoň cool Michael a sexy Marisa. Jiona zbytečný, zbytečný. ()

Související novinky

Třetí Deadpool zůstane sprostý

Třetí Deadpool zůstane sprostý

05.06.2022

Scenáristé Rhett Reese a Paul Wernick (Deadpool, 6 Underground, Zombieland) se čerstvě vyjádřili na téma třetího Deadpoola, který poprvé vznikne pod hlavičkou studia Disney, a dvojice nyní chtěla… (více)

Studio Paramount odhalilo názvy svých novinek

Studio Paramount odhalilo názvy svých novinek

29.04.2022

Tento týden probíhá ve Spojených státech akce zvaná CinemaCon, na níž jednotlivá studia prezentují novinářům a všelijakým insiderům své nadcházející snímky. Jen za posledních pár dní jsme se tak… (více)

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

17.12.2021

Jak se očekávalo, tak se děje - a vlastně v ještě větší míře, než mělo. Spider-Man: Bez domova podle odhadů v předpremiéře vydělal 50 milionů dolarů, což je třetí nejvyšší číslo v historii nezávisle… (více)

Pitt a Clooney opět pohromadě?

Pitt a Clooney opět pohromadě?

25.09.2021

Mezi velkými hollywoodskými studii právě zuří nová bitva. Sony, Lionsgate, Apple, Netflix, Amazon, Annapurna, Universal, MGM i Warner Bros. se údajně v těchto dnech přetahují o práva na nový thriller… (více)

Reklama

Reklama