Reklama

Reklama

Annabelle 2: Zrození zla

  • USA Annabelle: Creation (více)
Trailer 2

Annabelle 2: Zrození zla je pokračováním velmi úspěšného hororu z roku 2014 „Annabelle". Výrobce panenek se svou manželkou přijmou několik let po tragické smrti jejich dcerky do svého domu řádovou sestru a několik dívek ze zavřeného sirotčince. Zanedlouho se stanou terčem aktivit Annabelle, posedlého výtvoru výrobce panenek. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

ARI50

ARI50 (hodnocení, recenze)

Nu.Fylyp

Tak jak říkáš a to za krásných 10 dní a že druhý víkend vydělal jen 15 mil. dolarů nic neznamená když furt má otvírák nádherný.

na příspěvěk reagoval beba789

ARI50

ARI50 (hodnocení, recenze)

Dejff_2004

Při prvním Otvírákem vydělala krásných 35 mil. dolarů a celosvětově už 160,744,221 mil. dolarů a bodyguard pouze 21 milionů dolarů takže Annabelle se nemá za co stydět.

na příspěvěk reagoval Nu.Fylyp

Uživatel ARI50 smazal svůj příspěvek.

ARI50

ARI50 (hodnocení, recenze)

Cech

já bych chtěl vidět tvůj scénář hold jsou lidi co mají zlost že druhým se daří. 

na příspěvěk reagoval Cech

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

takže když se to tak vezme, Cech si nechá vysvětit kalhoty a nastěhuji si tam třicet démonů, s tím že to bude v pohodě :))

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Cech

Obdivuhodný, já se zase divím, že spiderman má v rukou pavučinu. Wolwerine přežil takových věcí, Superman umí lítat a dalších mnoho věcí. Asi scénář na píču, je to přeci nereálné. A co třeba takový animáky, vždyť sakra neexistují!! 

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Cech

aha takže bys ji strčil ven, takže kdyby se ji podařilo ať už s něčí pomocí či samo od sebe, dostat ven, tak by ti venku, pobíhal šílený, krvežíznívý démon. Zatímco, když ji máš zamčenou ve skříni, v zamčeném pokoji, máš ji do jisté míry pod kontrolou a patnáct let si oní neslyšel, ti připadá jako blbost hmm. A už víš proč Superman má rád svoji pozemskou mámu ? Pozor, pozor sem zvědav na tvoji agresivní a naprosto nepříčetnou odpoveď :) 

na příspěvěk reagoval Cech

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

Další chujovina: Mám panenku, která je posedlá démonem, který dokáže urvat člověka kus xichtu a oni si ji strčí do nějaké vysvěcené komory. Protože proč to neudělat jednoduše a méně riskantně a nedat ji do vysvěcené bedny a zakopat sto metrů pod zem. Raději si ji nechám doma a klíč od komory nezničím, ale schován do domečku od panenek. Fakt úžasný scénář

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Pilda17, ARI50

beba789

beba789 (hodnocení, recenze)

Cech

Myslím, že tam bylo moc dobře ukázáno, proč nikdo nic neslyší. A další argument s tím, že stále chodí do toho pokoje... No, já nevím. Třeba to bude tím, že ty postavy jsou malé děti? 

Nu.Fylyp

Nu.Fylyp (hodnocení, recenze)

najviac potešil easter egg na Valak ...v jej spin-offe sa snáď dej nebude točiť okolo partičky detí to tu už bolo veľa krát 

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

Rozhodně to bylo lepší, než jednička, ale ty stupidní postavy... to je prostě vždy kámen úrazu a v tomto filmu to bolelo hodně. SPOILER: Všichni dobrovolně a opakovaně lezou do strašidelného pokoje, i když vědí, že tam straší; když někdo křičí o pomoc a lítá z jedné místnosti do druhé, nikdo nikoho a nic neslyší, zamordovaný chlap a jeho manželka rozpůlená, ale policisté nikoho nevyšetřují a vesele všechny nechají odejít. Kněz všechno vysvětí a případ uzavřen. Demence... jsou to prokotinky, ale když to diváka provází od první minuty až po poslední, tak už je to znát...

na příspěvěk reagoval beba789

Příspěvek byl smazán administrátorem.

beba789

beba789 (hodnocení, recenze)

Napsal jsem jen Conjuring ale ty víš, že tam je před ním člen takže asi moc dobře víš co to je... Trollení nebude tvůj skrytý talent. 

Uživatel beba789 smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

ARI50

ARI50 (hodnocení, recenze)

Psychor

Bože že ty musíš furt hledat někde chybu sere tě že tvoje předpovědi nevyšli běž se k mamince vybrečet hold tě žere že je někdo lepší jako ty :-D

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

nizj

Jakožto zdejší hororový expert musím souhlasit. Kdyby místní rozumbradové narazili na tento mrzký horor někde na Barrandově při nahodilém přepínání televizních programů, tak mu nebudou věnovat sebemenší pozornost. Monstrózní PR propagace však vykonala své a nalákala ovečky do kin na "další kapitolu z Conjuring universa". Stačilo sem zkrátka nějakým pofidérním způsobem naroubovat Wana, vyhradit v rozpočtu pár dolarů na nějaké ty zaplacené recenze, aby se vytvořil solidní základ, a s pětihvězdami se rázem roztrhl pytel. Co na tom, že se objektivně jedná o naprostý brak odpadové kvality.

na příspěvěk reagoval Nikar, Yoshitsune, ARI50

Související novinky

Annabelle se vrátí

Annabelle se vrátí

29.04.2018

Svět momentálně oslavuje propojený filmový vesmír od Marvelu, který čítá už 19 filmů. Jak asi víte, většině konkurenčních pokusů se příliš nedaří. Pokud byste ale hledali největší výjimku, dostanete… (více)

V zajetí démonů potřetí

V zajetí démonů potřetí

27.06.2017

Alfou a omegou dnešního Hollywoodu jsou propojené filmové vesmíry. U Star Wars nebo Marvelu šlapou na jedničku, jinde se více či méně klopýtá. Naposledy se trochu spálil vesmír s klasickými monstry,… (více)

Kdo natočí Shazama?

Kdo natočí Shazama?

20.02.2017

Studiu Warner Bros. se zatím nepovedlo sehnat režiséry pro Flashe a Batmana, s Shazamem má ale o něco větší kliku. Dalšího superhrdiny od DC by se měl ujmout David Sandberg (Zhasni a zemřeš), jehož… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Reklama

Reklama