Reklama

Reklama

Annabelle 2: Zrození zla

  • USA Annabelle: Creation (více)
Trailer 1

Annabelle 2: Zrození zla je pokračováním velmi úspěšného hororu z roku 2014 „Annabelle". Výrobce panenek se svou manželkou přijmou několik let po tragické smrti jejich dcerky do svého domu řádovou sestru a několik dívek ze zavřeného sirotčince. Zanedlouho se stanou terčem aktivit Annabelle, posedlého výtvoru výrobce panenek. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

beba789

beba789 (hodnocení, recenze)

"hodně nafouknuté hlavně díky tomu, že někdo "profláknutý" na to napsal zajímavou kritiku"
Nečetl jsem ani jednu kritiku a líbilo se mi to. V čem je problém?

nizj

nizj (hodnocení, recenze)

ARI50

Proč? Já mám filmy rád. Ale filmy, které mají hlavu a patu. No, my dva ne neshodneme, čili mám za to, že nemá cenu ztrácet čas. Sbohem :)

ARI50

ARI50 (hodnocení, recenze)

nizj

Zkus v životě jiné věci než jsou filmy protože k tomu nemáš vztah a proč film nemohl mít úspěch zaslouží si to a režisér taky takže podle mě a určitě i více lidí je to zaslouženě

na příspěvěk reagoval nizj

nizj

nizj (hodnocení, recenze)

ARI50

Ano, Vám líbí a mě nelíbí. Máte pravdu, je to můj problém. Ono celkově filmy poslední dobou jsou spíše jen hromada sraček pro slaboduché a dobrej film se objeví jen jednou za čas. Neprojevuje se to jen na hororech. Každopádně to hodnocení mi přijde hodně nafouknuté hlavně díky tomu, že někdo "profláknutý" na to napsal zajímavou kritiku...  Vidím za tím marketing. Tím je myšlena ta reklama. A nebo lidem fakt už stačí hodně málo.... 

Takže dík za názor a užívejte si podobně kvalitní filmy. 

na příspěvěk reagoval ARI50

ARI50

ARI50 (hodnocení, recenze)

nizj

Jaké reklamě? Prostě se nám to líbí a máme rádi horory a že ty ne je ve směs tvůj problém příště běž do kina na kačera donalda abys nebyl naštvaný žes vyhodil pár stovek

na příspěvěk reagoval nizj

nizj

nizj (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Mě je 38. Nicméně to jistě s tím, zda film považuju za pitomost či ne, nijak nemůže souviset. Moje paní má ráda horory, já ne. Říkala "Pojď, já to chci vidět. Bude to zábava. Budeš se bát".   Ne, nebyla to zábava, nebál jsem se. Ale vyhodil jsem pár stovek a zabil i s cestou 3 hodiny času. Nevěřím, že tohle je kvalitní horor. Domnívám se, že Vy, co film obhajujete, jste jen podlehli reklamě na tento produkt a proto zde dáváte jako ovce vysoké hodnocení. Věřím, že tenhle žánr určitě umí nabídnout víc, než jsem viděl. 

na příspěvěk reagoval ARI50, Psychor, Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

beba789

No  právě, před těmi manžely tam mohl bydlet někdo jiný, a ten se mohl setkat s tím co bylo ve strašákovi nebo ve studni. A nebo strašák pak mohl skončit u nich, ale myslím si že v něm kdysi bylo něco, protože ten jeho pohled, si říkal o vlastní film. 

na příspěvěk reagoval ARI50

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

beba789

já sem to myslel tak, že kdysi v něm bylo něco jiného, tak jako s touhle panenkou strašák a studna, sou jenom prostředníci 

na příspěvěk reagoval beba789

beba789

beba789 (hodnocení, recenze)

Tak to se povedlo. Mělo to atmošku, fajn to všechno zapadá do sebe.. Supr. A z démona mám bobky ještě teď. :-))

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, ARI50

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

ARI50

Stačí si přečíst jeho profil. Určitě to nemyslí vážně, takhle blbej nikdo být nemůže.....

na příspěvěk reagoval ARI50

Příspěvek byl smazán administrátorem.

ARI50

ARI50 (hodnocení, recenze)

Psychor

Jakože zdejší hovno co furt meleš zdejší expert, si slepý jak se tomu daří všude ne jen tady nebo ses totálně nemocný bože

na příspěvěk reagoval Akira777

ARI50

ARI50 (hodnocení, recenze)

pekloQ

Ale to překonat ani nemusí důležité je že se páči a že slaví uspěch a že režisér jde dobrou cestou

pekloQ

pekloQ (hodnocení, recenze)

Jamsa Wana filmy to neprekoná také detské to bolo dost vykradnuté filmy zbyté do jedneho 

na příspěvěk reagoval ARI50

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Sidonka

Né, mně se omlouvat nemusíš, tohle je problém každého, kdo ho nezná. Potíž je ale v tom, že Psychor záměrně, ničí tuhle databázi, svým zkreslením hodnocením, svými příspěvky a to nemluvím o tom, že profil má ukradený a jeho komentáře, sou vlastně o tom, že, on je lepší, on by to udělal líp, on všechno umí líp, on je expert, on je střed vesmíru, ale nic nenatočí, nenapíše a on je hodně zahořklý a mstí se a snaží se to tady zníčit, udělat z toho žumpu. A mně osobně tohle štve, protože sem tady už dlouho a dal oby se říct, že to tady mám rád a on ničí, něco co mám rád a to mně štve.  

na příspěvěk reagoval Nikar

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Sidonka

a pokuď Psychora neznáš, já ho znám už několik let, takže vim co dovede, co umí a taky vím, že on se takhle mstí, protože.........prostě se mstí, takže pokuď ho neznáš, tak nevíš co je to za člověka :) 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Sidonka

vidíš a tohle je právě problém, ten kdo nezná Psychora neví co je zač. Ale on o tom, jeden čas mluvil, hodně mluvil, že do pěti let natočí horor a pak bude točit další horory, a psát scénáře a že se proslaví jako nejlepší hororový režisér a scénárista na světě. A teď ho cituji :  "To je slovo chlapa. Je vidět, že nejsi žádná bačkora. Do 5 let natočím horor, který se svou velikostí stane kultovní záležitostí. Něco, co tenkrát znamenal Vymítač ďábla". Problém je v tom, že tohle říkal už před pěti lety, a před dalšími pěti lety, to samé říkal a teď to zase řiká a furt nic. On Psychor tady má víc profilů, asi si tím něco kompenzuje, ale on tohle vždycky napíše a nic. 

na příspěvěk reagoval Sidonka

Související novinky

Annabelle se vrátí

Annabelle se vrátí

29.04.2018

Svět momentálně oslavuje propojený filmový vesmír od Marvelu, který čítá už 19 filmů. Jak asi víte, většině konkurenčních pokusů se příliš nedaří. Pokud byste ale hledali největší výjimku, dostanete… (více)

V zajetí démonů potřetí

V zajetí démonů potřetí

27.06.2017

Alfou a omegou dnešního Hollywoodu jsou propojené filmové vesmíry. U Star Wars nebo Marvelu šlapou na jedničku, jinde se více či méně klopýtá. Naposledy se trochu spálil vesmír s klasickými monstry,… (více)

Kdo natočí Shazama?

Kdo natočí Shazama?

20.02.2017

Studiu Warner Bros. se zatím nepovedlo sehnat režiséry pro Flashe a Batmana, s Shazamem má ale o něco větší kliku. Dalšího superhrdiny od DC by se měl ujmout David Sandberg (Zhasni a zemřeš), jehož… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Reklama

Reklama