Reklama

Reklama

Insidious: Poslední klíč

  • USA Insidious: The Last Key (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Čtvrtá část kultovní série Insidious odhalí záhadnou minulost vyhledávané parapsycholožky Elise. Ta v mládí žila v malém městě v Novém Mexiku, její domov však byl zároveň domovem temných sil, a tak netrvalo dlouho a její život se obrátil naruby. Nyní ji nejnovější klient přivádí zpět do domu hrůzy a Elise se musí vyrovnat s vlastní děsivou minulostí. (Falcon)

(více)

Diskuze

Hrabka

Hrabka (hodnocení, recenze)

Yoshitsune stále oxiduje na diskuzích? Už před lety musel hlásat svá prostoduchá moudra snad na každé diskuzi a vidím, že se toho stále drží. :-D

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

I přesto ale na to jdu o víkendu do kina a přesvědčím se na vlastní oči a kůži co to bude nebo nebude :-)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

film který měl svým fanouškům zavřít klapačky... naopak je slušně rozklapal ještě víc. :D

Co to sakra zase bylo? O.o

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Jako zaujal mě ten nápad s tím klíčem/klíčemi, ale že bych od toho očekával něco světového, tak to fakt ne jako. Aspoň vím, že pak nebudu zklamaný, když od toho nebudu takřka nic očekávat.

Hrabka

Hrabka (hodnocení, recenze)

Kung-fu babča a ghosbusters se vrací, bože. Nebylo toho dost? Pro mě to začlo nízko a kleslo ještě níž (3*, 2*, 1*), vyslouží si čtyřka odpad!? Docela bych na to vsadil... :-)

Mi.chals

Mi.chals (hodnocení, recenze)

Režie:
Adam Robitel
Scénář:
Leigh Whannell

 

Ve videu je James Wan, tak jak? Bez Wana to bude slabota jak 3ka

na příspěvěk reagoval Cech

HellFireFery

HellFireFery (hodnocení, recenze)

Já sám tomu moc nerozumím. První dva díly Insidious bavily a udělala se druhým dílem skvělá tečka za celým příběhem (i když ten konec navnadil na další pokračování). Film "V zajetí démonů" byl také skvělý, ale je fakt, že už toho začíná být až moc. Všechno už se točí stále kolem stejného tématu a i když mě ty filmy samotné baví, tak obecně už bych zásadně ubral tempo a vrhl se na další horory.

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

JohnnyV

Ale jo proč ne, pokud jsou kvalitní a snaží se více či méně třeba i inovovat daný žánr o něco zajímavého a upoutají pozornost, tak proč ně jako, rozhodně lepší než jiné paskvily jako například Les sebevrahů.. tak hrozný "horor" jsem už dlouho neviděl. I dvojka Blair witch je dle mého lepší než tohle a to už je myslím co říci.

JohnnyV

JohnnyV (hodnocení, recenze)

Aneb další, snad miliontý, příspěvek práce na téma duchové u nás doma. Ty vole, tyhle duchařinky fakt můžou pomiliontý ještě někoho bavit?

na příspěvěk reagoval TheWhiteWolf

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

joo takže se bude stěhovat nábytek a bude se koukat na znetvořené duchy, aby baba jaga udělal ke konci baf 

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

HellFireFery

Jakožto zdejší hororový expert tě mohu ujistit, že se ti tvé přání zcela jistě splní, jelikož kvalita prvních dvou dílů je diametrálně odlišná. Zatímco úvodní Insidious ještě snese ta nejpřísnější atmosferická měřítka a s přimhouřením obou očí se může dokonce rovnat i Whannellově znamenitému sequelu, tak v druhém dílu již Wan bohužel pouze recykluje sám sebe a celé fiasko dokonává přídavkem pro hororový žánr zcela nepatřičných humorných vložek.    

HellFireFery

HellFireFery (hodnocení, recenze)

Trailer neskutečně navnadil! Perfektní práce. Doufám, že se Insidious vrátí ke kvalitě prvních dvou dílů.

na příspěvěk reagoval Psychor

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

TheWhiteWolf

Sdílím tvůj názor. Jinak si tedy nemyslím (jako Psychor), že trojka je nejlepším dílem série. To určitě ne, ale podle mě kvalitní je.

na příspěvěk reagoval TheWhiteWolf

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

no jako nic moc, Debory Logan byla super a dost nechutná, hlavně konec, ale tohle je takové, už z traileru nudné. Trojka se mi líbil, hlavně kvůli tomu že to měl na starosti celé Whannellmen, ale nevim, takový ne děsivý. 

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

PozorGranat , Psychor

Za sebe řeknu to, že třetí Insidious je oproti předešlým opravdu slabší, ale rozhodně to není sračka i když je to vlastně takový lepší nadprůměr. Ale mě se i přesto líbil.

na příspěvěk reagoval Cech

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

PozorGranat

Jakožto zdejší hororový expert se musím smát, jelikož kdyby Insidious 3 natočil úplně stejným způsobem Wan, tak ho tady budou tobě podobní laici vynášet do nebes. Naučte se konečně posuzovat objektivní kvalitu hororu bez ohledu na jméno režiséra. Insidious 3 disponuje unikátní mrazivou atmosférou, hned několika funkčními lekačkami a hrůzu nahánějícím démonem, o čemž si mohou Wanovy předcházející díly nechat jen zdát. Bez jakýchkoliv pochybností se jedná o nejlepší snímek celé série.

na příspěvěk reagoval TheWhiteWolf

PozorGranat

PozorGranat (hodnocení, recenze)

Trojka nemá právo nazývat se Insidious. Kromě Lin je to naprosto jiný a (na rozdíl od předchozích dílů) béčkový horor.
A Psychor je troll nebo trotl.

na příspěvěk reagoval Psychor, TheWhiteWolf

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

ambron

Má odborná predikce z loňského léta se jako obvykla vyplnila takřka do písmene. Robitelův prequel bude slavit velký úspěch a žebříčky nejlepších hororů daného roku se otřesou v základech, přestože Whannellův skvostný Insidious 3 zůstane podle očekávání i nadále jednoznačně nejkvalitnějším dílem celé série.

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Psychor , ambron , Cech

Souhlasím i já považuji jedničku i dvojku za skvělé filmy a trojka je prostě slušná. Pokud to bude alespoň jako ta trojka, tak jsem za sebe relativně spokojený. Jinak jak já miluju tu hudbu (v počátcích traileru je slyšet) jinak vypadají fajn.

Související novinky

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Reklama

Reklama