Reklama

Reklama

V.I.P. vraždy

(seriál)
  • Česko VIP vraždy
Česko, (2016–2018)

Hrají:

Soňa Norisová, Patrik Děrgel, Jiří Dvořák, Jan Révai, Miroslav Vladyka, Martin Myšička, Jiří Hána, Jana Stryková, Tomáš Měcháček, Jitka Sedláčková (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(27)

Detektiv Beran se vrací po dvou měsících mimo službu zpět na oddělení vražd a hned první případ ho zavede do komplikované VIP společnosti. Vyšetřuje vraždu významného advokáta Grégra, který zastupoval bohaté a slavné klienty a na jehož smrti má zájem hned několik lidí. Beranovou hlavní podezřelou se stává Klaudie Wolfová, úspěšná a známá spisovatelka krimi románů, která má nejen motiv, ale její poslední kniha navíc znepokojivě připomíná detaily jak Grégrovy vraždy, tak i dalších následných zločinů. (TV Prima)

(více)

Recenze (161)

timichal odpad!

všechny recenze uživatele

"Ahoj, všimli jsme si, že už asi šest let dáváme Castla a má to úspěch, co kdybysme to vykradli, akorát Castle bude ženská a nikdo tam nebude umět hrát a strašně přepálíme barvy a napíšeme dialogy jako po lobotomii a hlavní hrdinka bude kráva a napětí mezi ústřední dvojicí vůbec nebude fungovat?" Zlatej Doktor Martin. ()

kodwin 

všechny recenze uživatele

Po pár dílech musím konstatovat, že to není tak špatné, jak se zdálo. Možná jsem si taky už zvykl ... Největší problém vidím v Děrgelovi, který vedle Norisové vypadá jako ochotník. To už i ten Révai hraje líp. Dvojice Hána/Stryková je ale fakt super, oba mě baví. Scénáře jsou v průměrné. Někdy něco vybočí nahoru nebo dolů, ale tak už to v těhle seriálech bývá. Kdo má rád nenáročné detektivky, u kterých se může bavit s partnerem, stráví u VIP vražd celkem příjemný večer. ()

Reklama

ForGump 

všechny recenze uživatele

Seriály na Primě jsou ohromně zpropadené a všechny jsou si strašlivě podobné. Scenáristická přehlídka nesmyslů. Poprvé se ovšem zdá, že Prima najala relativně solidní kameramany a režiséra, ale rozhodně né dobré zvukaře. K tomuhle přidávám absolutně špatné obsazení hlavní role. Patrik Děrgel by byl opravdu snadno nahraditelný, protože jeho herectví bylo mnohdy skutečně tragické. To taková Soňa Norisová mi tam sedí dobře, ačkoliv ta její role je všelijaká. Ostatní figurky byly, tedy možná kromě Miroslava Vladyky nebo chvilkové účasti Martina Myšičky, až příliš opomenutelné, včetně otravných postav Jana Revaie a Jiřího Hány, nemluvě o Sandře Novákové. Opravdu to vypadá, že si naše komerční dvojka řekla - Všichni mají kriminálky, tak proč by jsme nemohli i my, prostě něco sesmolíme a lidi nám to, jako vždycky snědí. To vyjde určitě, ale pokud nám zbyla ještě alespoň nějaká soudnost, tak bychom se mohli jen trochu zamyslet, co je nám podsouváno. Případy 1. oddělení budiž vysvěceny, a nechť slouží jako novodobá Bible české kriminálky. 20% ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Sledování tohoto odporného derivátu z různých jiných, cizozemských, originálních seriálů je stejně intenzivní zážitek, jako provádění obřízky nůžkama na živej plot....Těžko na to zapomenout. Duo Norisová-Děrgel se tímto zařadilo v žebříčku oblíbených sympaťáků hned za dvojici Hitler-Himmler. Beran a Vlková. Celá salaš se posere smíchy. ()

Muf911 

všechny recenze uživatele

Sem si lidi choděj něco léčit. Proč by zrovna tenhle docela příjemnej a veselej seriál, kterej si na nic nehraje a člověk se u něj pobaví, měl zrovna patřit k těm nejhorším? 22% hodnocení? Asi žiju na jiný planetě. Pokud vás nebavěj komediální detektivní televizní seriály, tak se na to nekoukejte. Já si to rád dám, navíc na Soňu Norisovou můžu koukat pořád. ()

Galerie (381)

Zajímavosti (3)

  • Vždy před scénami z kanceláře vyšetřovatelů je záběr na policejní budovu, jež má vyklápěcí okna. Při záběrech z kanceláře jsou ale vidět klasická okna, otevírající se do stran. Scény jsou tedy natáčeny jinde. (rakovnik)

Reklama

Reklama