Reklama

Reklama

V.I.P. vraždy

(seriál)
  • Česko VIP vraždy
Česko, (2016–2018)

Hrají:

Soňa Norisová, Patrik Děrgel, Jiří Dvořák, Jan Révai, Miroslav Vladyka, Martin Myšička, Jiří Hána, Jana Stryková, Tomáš Měcháček, Jitka Sedláčková (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(27)

Detektiv Beran se vrací po dvou měsících mimo službu zpět na oddělení vražd a hned první případ ho zavede do komplikované VIP společnosti. Vyšetřuje vraždu významného advokáta Grégra, který zastupoval bohaté a slavné klienty a na jehož smrti má zájem hned několik lidí. Beranovou hlavní podezřelou se stává Klaudie Wolfová, úspěšná a známá spisovatelka krimi románů, která má nejen motiv, ale její poslední kniha navíc znepokojivě připomíná detaily jak Grégrovy vraždy, tak i dalších následných zločinů. (TV Prima)

(více)

Recenze (161)

RenataD 

všechny recenze uživatele

Člověk se hodně nechá ovlivnit kritikou, proto se první díl nejprve nelíbil. Druhý díl byl ale nejen vtipný ale i napínavý. Byl i trochu smutný a hlavně mě vůbec nenapadlo, kdo by mohl být vrah. Znovu jsem se proto podívala na první díl a musím řídi, že tak hrozné to nebylo. Těším se na další díly. ()

LadyPupu odpad!

všechny recenze uživatele

Sestry Bártů měli svázat do kozelce a vzít jim psací potřeby hned tenkrát po uvedení Rodinných pout. Strašný. Hustokrutopřísně strašný. V hlavní roli PP Prima a reklama na její další pořady (viz. fotky u právníka v kanceláři např. ), v dalších rolích Děrgel a jeho obočí, Révai a párátko atd.. Ale pro mě tam byly dvě věci, pro které to nehodím hned do odpadu 1) hraje tam Dvořák (Jiří, proč???) 2) za Měcháčkovo vysvětlení "To vona se vyspala se mnou a svedla mě, já jsem jenom neřekl NE", protože já bejt chlap, tak jsem úplně stejný šovinistický hovado ;-) ()

Reklama

kodwin 

všechny recenze uživatele

Po pár dílech musím konstatovat, že to není tak špatné, jak se zdálo. Možná jsem si taky už zvykl ... Největší problém vidím v Děrgelovi, který vedle Norisové vypadá jako ochotník. To už i ten Révai hraje líp. Dvojice Hána/Stryková je ale fakt super, oba mě baví. Scénáře jsou v průměrné. Někdy něco vybočí nahoru nebo dolů, ale tak už to v těhle seriálech bývá. Kdo má rád nenáročné detektivky, u kterých se může bavit s partnerem, stráví u VIP vražd celkem příjemný večer. ()

zlishaack 

všechny recenze uživatele

Kvalitní suroviny nemusí zaručit kvalitní výsledek. Když si koupím svíčkovou, nakládaný zelený pepř, cibuli, bylinky a kvalitní brambory a všechno to najebu do misky a nechám tři hodiny mikrovlnkovat, vyjde z toho vycpávka sloní prdele. Pokud s tím umím pracovat, bude z toho skvělý steak se šťouchačkama a pepřovou omáčkou. Bohužel, tento seriál, i přes kvalitní suroviny (pro mě Myšička, Dvořák, Vladyka) uchopili kuchaři jak ze třetí cenové kategorie z paralelního vesmíru, kde je šéfem PRAKULu Jirka Babica (úúúoúoúúoúoúúooúúú) a základem jídel je voda (když nemáte vodu, dejte tam cement) v podání dua Bártů & Bártů. A poté již ani provozní Fuit nedokázal zvrátit cestu do horoucích pekel. Hvězda za to napětí, jestli Soňa ukáže koňa. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Těch pět je jen a jen pro pana Vladyku..Beran by v první řadě měl pilně navštěvovat kurs rétoriky protože vysílat do etéru zasněné pohledy českému divákovi N E S T A Č Í .Nebo ho bolely zuby? A za mě - jedinou dobrou herečku nechali spadnout ze skály a finito.A prosím vás Kohák se objevil v reklamě nebo jako aktér?Příště už nebudu muset řešit dilema jestli se dívat v tu dobu na ART anebo ze zvědavosti přepínat na VIP ()

Galerie (381)

Zajímavosti (3)

  • Vždy před scénami z kanceláře vyšetřovatelů je záběr na policejní budovu, jež má vyklápěcí okna. Při záběrech z kanceláře jsou ale vidět klasická okna, otevírající se do stran. Scény jsou tedy natáčeny jinde. (rakovnik)

Reklama

Reklama