Reklama

Reklama

3 plus 1 s Miroslavem Donutilem

(seriál)
  • Česko 3+1 s Miroslavem Donutilem
Česko, (2004–2010)

Hrají:

Miroslav Donutil, Zuzana Norisová, Roman Vojtek, Andrea Růžičková, Simona Stašová, Luba Skořepová, Veronika Freimanová, Vlasta Žehrová, Jitka Smutná (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Každý díl pořadu je sestaven ze tří televizních povídek a jedné historky. V obsahu jednotlivých dílů je zpracováno jedno hlavní téma. Autorem námětů je hlavní představitel, průvodce a herec Miroslav Donutil. (Česká televize)

Recenze (153)

henrykz 

všechny recenze uživatele

Miroslav Donutil se nevnucuje a má příjemné vystupování. Je charismatický, působí sympaticky a své role umí zahrát. Tento pořad mám rád já i moje mamka. Přiznávám, že některé epizody jsou slabší (hoodně), ale jinak se jedná o vyrovnaný cyklus. Zpestřením jsou i různí herci a ne jako v Comebacku, kde tu vedlejší roli hraje vždy jeden herec. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ak by tieto scenáristické skvosty zastrešoval ktokoľvek v ČR menej populárny, profláknutý, obľúbený ako je práve Donutil, tak by nikdy nemohli dosiahnuť realizáciu. Prostoduché príbehy, Donutil parodujúci sám seba, veľká nuda. Od určitého počtu rokov pred kamerou sa zrejme každý herec dostane do bodu, že je vycucaný a na základe oblbováku značky Popularita už len recykluje osvedčené grimasy, gesta. No a čo, že ten úškrn diváci videli už 1000 x, veď to majú radi, tak im ho dám po 1001-krát. Zbytočnosť. Odchod do TV dôchodku viac než na mieste. ()

Reklama

lekr 

všechny recenze uživatele

Některé povídky jsou výborné, jiné slabší....ne všechny díly se úplně povedly, některé mě dost nudily ale některý se zas fakt povedly....ale jedno jisté....Donutil je výborný herec a každou svoji postavu jak v každé mikropovídce tohoto seriálu tak i v každém filmu zvládá s bravuritou sobě vlastní....jen škoda že jeho herectví přišlo v některých částech tohoto seriálu kvůli chatrnému scénáři a někdy i přihloupléu námětu vniveč... ()

HellFireFery 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád Miroslava Donutila, tak si tyto epizody o životě bude jistě užívat. Kdo pana Donutila nemusí, tak ať jde o dům dál. Tento cyklus epizodek se povedl - některé více, některé méně - a já se k nim v budoucnu budu velmi rád vracet. Sice bych přidal o něco více legrace, ale i tak si myslím, že se to povedlo velmi dobře. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cyklus televizních povídek, který má strašlivě kolísavou kvalitu. Kyvadlo kvality se ale povážlivě vychyluje směrem k nižšímu počtu hvězdiček mého hodnocení. I přes výborné herecké obsazení je vidět, že herci si na natáčení zřejmě jen narychlo odskakují a do svých rolí se nedokáží vcítit. Televizní rutina, která bohužel není příliš komediální. ()

Galerie (442)

Zajímavosti (20)

  • Na konci epizody se v televizi objevuje Pavel Trávníček a zpívá píseň „Nando, Ty jsi ta myš fórová“, partnerku na obrazovce mu dělá Leona Machálková. Když posléze není televize v záběru, ozve se v ženském zpívaném partu místo Machálkové hlas Dagmar Patrasové. Je to proto, že zde byl použit playback z pořadu V Praze bejvávalo blaze (od r. 1992), kde danou píseň zpívala s Trávníčkem právě Patrasová. (cundak)

Reklama

Reklama