Reklama

Reklama

Úsměvy

(pořad)
Talk-show / Komedie
Česko, 1997, 522x37 min

Režie:

Pavel Vantuch

Kamera:

Jaromír Nekuda

Účinkují:

Jaromír Hanzlík, Zdeněk Svěrák, Jiří Adamec, Jiří Adamíra, Jaroslava Adamová, Zlata Adamovská, Ivana Andrlová, Eliška Balzerová, Dana Batulková, Jiří Bednář, Vlastimil Bedrna, Svatopluk Beneš (více)

Obsahy(1)

Antologií českého humoru provází Jaromír Hanzlík. (Česká televize)

Recenze (70)

Una111 

všechny recenze uživatele

Kultivovaný pořad stejně jako je milý a kultivovaný i jeho moderátor Jaromír Hanzlík. Není možné hodnotit stovky jeho dílů, ale už jsem viděla těch dílů opravdu mnoho a všechny potvrzují výše napsané. - - - Divák se dozví z úst samotných herců mnoho nového a zajímavého, bohužel i to, co by o nemravném životě mnohých z nich raději nevěděl. Ale tak už to je s veškerým věděním. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Na Komika a jeho svět navázaly Úsměvy českého filmu, ve kterých Svěrák rekapituloval začátky českého filmového humoru. Na něj navázal Hanzlík se svými Úsměvy kohokoli, na koho padl los. Ale tak nač opovrhovat jediným nositelem tradiční české retrospektivy? V budoucnu i ty střípky budou mít svou cenu. Na rozdíl od takových pořadů, jakými je Retro. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Občas se na to coby takové „zpestření“ mrknu, ale spíš jen ze zvědavosti, než abych byl tímto pořadem nějak okouzlen. Medailonky z různých filmů jsou fajn i ty vzpomínkový kecy okolo, ale Hanzlík už vypadá dost utahaný – už nemá takovou šťávu jako před léty. Nicméně Česká televize si tímto v mém případě získala plusový bodík. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Genialna relacia, ktora bezala hodne casto od natocenia v roku 1997. Devatdesiate roky boli hodne divoke, na jednej strane uz boli davno tatam kulty z normalizacie, ale este sa nevysielal skutocny hnoj /Panelak, VKV, Ordinace ...../. A ako antologia humoru toto funguje vyborne. Za plejadu znamych mien dam 92 % ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Možná jsem nebyl úplně ta klasická věková skupina tohoto pořadu,když jsem jej sledoval u babičky a dědy převážně tak kolem 12-14 roku života, ale sám netuším proč se pro mě tahle kdysi pravidelná rubrika stala naprosto kouzelnou. A asi ani né tak kvůli všem těm hvězdám, o kterých jednotlivé příběhy vyprávěly, ale především díky kouzelnému Hanzlíkovu doprovodu a jeho rituálu s šálkem čaje - taky jsme ho totiž přitom pili..........moje hodnocení = 10 z 10. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (16)

  • Archaický přístroj ve studiu je Tesla 4002A, televizní přijímač s rozhlasovým rádiem z let 1954/57 vyrobený Teslou Strašnice, n.p. (sator)

Reklama

Reklama