Reklama

Reklama

Spider-Man: Homecoming

  • USA Spider-Man: Homecoming (více)
Trailer 5
USA, 2017, 133 min

Režie:

Jon Watts

Předloha:

Stan Lee (komiks), Steve Ditko (komiks)

Hrají:

Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Jon Favreau, Gwyneth Paltrow, Zendaya, Donald Glover, Jacob Batalon, Laura Harrier (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Mladý Peter Parker / Spider-Man (Tom Holland), který velkolepým způsobem debutoval ve filmu Captain America: Občanská válka, se ve snímku Spider-Man: Homecoming začíná více sbližovat se svou nově získanou identitou pavoučího superhrdiny. Peter, nadšený ze svých zážitků s Avengers, se vrací domů, kde žije se svou tetou May (Marisa Tomei) pod bedlivým dohledem svého nového učitele Tonyho Starka (Robert Downey Jr.). Peter se snaží vrátit ke svému běžnému životu - což mu komplikuje touha dokázat, že by Spider-Man mohl konat mnohem větší skutky, než kterých se zatím odvážil - ale když se objevuje nový padouch Vulture (Michael Keaton), ocitá se v ohrožení vše, co je pro Petera skutečně důležité. (Falcon)

(více)

Recenze (1 018)

Nanaxx 

všechny recenze uživatele

Spider-Man, komiksový hrdina, který jede na sympatické vlně. Je to určeno zejména teenagerům se kterými cloumá hladina hormonů. Po mnoha letech docela zdařilý pokus plný humoru. Mám komiksy moc ráda, a proto hvězda navíc.Oblek od Iron Mana je super. ()

Pizavo 

všechny recenze uživatele

Mé očekávání nebylo vysoké, protože žádný z trailerů mi nepřipadal příliš povedený - všechny jsou takové... suché. Proto mne film velmi, ale opravdu velmi, překvapil. Spider-Man (ve skvělém podání Toma Hollanda) je ze všech předchozích dílů nejpovedenější a nejvíce se blíží tomu, jak by měl Spider-Man asi vypadat nebo jak by se měl chovat. Film je jak akční, tak i uhlazený. Přechod ze 'školních' scén do scén akčních není nijak drastický, což je velmi kladné. A právě velká přítomnost 'školních' a 'ryze kamarádských' scén odlišuje tento film od svých předchůdců. Tyto scény nejsou suché a bezvýrazné, jako tomu bylo u předchozích filmů. Ihned jsem si ho (i hlavního herce) nadmíru oblíbil... 5* ()

james11 

všechny recenze uživatele

Pro mě překvapivě to byla celkem dobrá podívaná, myslel jsem, že už třetí reboot spideramana bude opravdu ale opravdu peklo, ale především přítomnost Tonyho Starka filmu hodně pomohla. Ze všeho toho, co by se dalo vytknout, si ale neodpustím dvě věci, Avengers si stěhují všechny svoje "poklady" a nedají na to ani jednoho superhrdinu, aby to ohlídal, to mi přišlo trochu mimo, ale OK... ale druhá věc, trochu mi tady nehraje, jak moc je spiderman odolný, z komiksů to přesně neznám, ale to na něj opravdu museli nechat spadnout několik tun nebo dokonce desítek tun betonu? A on z toho nemá ani modřinu? Tohle se mi vážně vůbec nelíbilo, obzvlášť, když ho ve filmu asi hodinu předtím vyřídila na několik hodin rána do hlavy. No tohle byl opravdu krok hodně mimo, ale jinak slušný film. ()

capone 

všechny recenze uživatele

vcera som si pozrel film o ktorom sa tak vela pisalo ... nemal som ocakavania velke ... ovsem priznam sa , ze asi dva / tri krat som si to stopol a odskocil od filmu, lebo mi pripadal zbytocne dlhy ... chapem ze je to pokus navnadit divaka do situacie hrdinu a uviest nove realie .. ovsem asi treba raznejsieho rezisera ... akcie su fajn .. opisuje sa akcia s lodou .. nooo ... trosku vela nelogiky ale vyzera to dobre ... zaporak bol super fakt skvely Keaton , uveril som mu a tiez vidiet snahu rezisera o nieco nove ovsem viac ako za tri to nedal. Mozno za snahu by som dal este jednu, ale to by musela byt scena z lietadlom ina a viac logicka. ()

Yamatosan 

všechny recenze uživatele

I'm too old for this shit. V mém věku je jedinou sympatickou postavou filmu Keatonem výborně zahraný Vulture, postava s morálním kodexem (nemusí se vám líbit), jasnou motivací, prostě konečně lidsky působící villain. ()

MotMotkovich 

všechny recenze uživatele

Pohádka pro čerstvě náctileté publikum. Být to udělané pro trochu zralejší lidi, byla by větší šance na lepší hodnocení. ()

Pavlo 

všechny recenze uživatele

Vynikajúca Marvelovka, ktorá prináša nové a vtipné nápady a veľmi dobre rozvíja dej Marvel sveta. Takýto štýl je rozhodne pre narastajúci počet postáv spravnym krokom k neopadnutiu záujmu. Poprosím ďalši diel. :) ()

zuzrik 

všechny recenze uživatele

Spidey po stoprvé... Tenhle comicsák už je hodně okoukanej a pokaždé mladší a mladší. Jako každá marvelovka nudit nebude ale přijde mi, že cilová skupina má věkovou hranici 16 let a to je škoda. ()

Tomulka 

všechny recenze uživatele

Vždy je ošemetné kráčet jinou cestou a někdy se to povede a někdy ne. Na tomto filmu je super, že se povedlo vybrat výborného herce pro Petera Parkera alias Spider Mana i pro Vultura, ale to je tak všechno co se povedlo , aby nekřivdil ještě se povedl kostým Vultura a vše co se kolem něj dělo se také povedlo. Avšak ostatní bylo hodně slabé. Opět naprosto nevyužitý potenciál rozporu mezi tím co chce Parker a mezi tím Co by měl udělat jako Spider man tvůrci opět jen kloužou po okraji této problematiky. Jsem toho názoru, že by si Spider Man už konečně zasloužil režiséra jako Batman! Film je opět nesourodý nekontinuální a rozhodně filmu uniká pravá podstata Spider mana. To nemluvím o naprosto chybném výběrů herců na roli Flashe a MJ a to ani nemluvím o charakteru obou zmiňovaných postav. To je úplně totálně mimo mísu a tím pádem pro děj zcela nepoužitelné což je velká škoda právě pro charakter a dilemata Spideyho. Dávám lepší tři, ale přesto tři! ()

ondra.p 

všechny recenze uživatele

Spidey mě bavil. Konečně první Spider-Man, ze kterého jsem neodcházel zklamaný. Rozumné vyvážení vážnosti filmu mě hodně potěšilo. Už se těším na další příběh pavoučího hrdiny, snad naváže v podobném duchu. Za slušných 75%. ()

Bendus 

všechny recenze uživatele

Už jste viděli nového Spider-Mana Homecoming? Že je to kravina pro děti? A právě proto by jste měli sledovat na co Vaše děti koukají. Multi-kulti je tam naboucháno. Mladý Peter Parker/Spider-man usiluje o srdce snědé dívky ze smíšeného manželství běloch/černoška. I když původní dívka jeho srdce byla zrzka. Po ulicích a školách chodí arabové (z původního komiksu je blonďák nahrazen arabským klukem). A názorově je to také otřesné a NÉ pro děti. Mladá černoška s názory jako nebudu obdivovat památky, které stavěli otroci a ,,ráda bych si ještě před večeří zaprotestovala před některou z ambasád" natož jí učitel odpoví, že protest patří ke svobodě slova. (Potom se nemůžeme divit, že v Americe a jinde ve světě ničí památky a sochy bílých průkopníků.) Rukou mávnu, už jen na to, že jeho tetička May byla původně stará dáma s vlasy bílé barvy a teď je nahrazena ženou 40-45 let s černými vlasy. Takže nechápu proč blbnou dětem hlavy. Počítám, že do deseti let bude Superman černoch. ()

SinisterBlac 

všechny recenze uživatele

Podla mňa veľmi podarené! Kritikmi vopred odsúdený Tom Holland v hlavnej úlohe to zvládol podľa môjho názoru výborne,vôbec mi nevadí mladý vek Spiderman,aj tak to vždy bolo trochu teenage.Ja som spokojný. ()

Pichi9 

všechny recenze uživatele

Zase fantascický Stark... Spiderman běží a doslova roz**dá co se dá :D a navíc mě přímo fascinuje že udží pet sto tisíc tunovou lod, ale kus zdi kolem pěti tun zvedá 2 roky :D. A ten konec za moc pej to byla zkouška ? -jo prošel jsi :DDDDD. Tom Holland ale parádní výkon. Zábery taky dobrééé a Michael Keaton se na padoucha hodí moooc... ()

pichta 

všechny recenze uživatele

Dobre natočená akčná komédia, humor, láska, napätie, mimozemská technika a výbuchy atď. Fajne, takto som si to predstavoval. Dobre nápady - to neviditeľné lietadlo bolo dobre. Ale stále tá logika... Ked mal na sebe ten obyčajný oblek, čo si sám vytvoril, prečo neobhorel pri páde lietadla? Prečo dali do rovnakej väznice tých zločincov? Trochu boli tie zbrane tiež mimo logiku, ale to beriem s rezervou... Preto som musel ubrať na bodovaní. ()

Související novinky

Třetí Deadpool zůstane sprostý

Třetí Deadpool zůstane sprostý

05.06.2022

Scenáristé Rhett Reese a Paul Wernick (Deadpool, 6 Underground, Zombieland) se čerstvě vyjádřili na téma třetího Deadpoola, který poprvé vznikne pod hlavičkou studia Disney, a dvojice nyní chtěla… (více)

Studio Paramount odhalilo názvy svých novinek

Studio Paramount odhalilo názvy svých novinek

29.04.2022

Tento týden probíhá ve Spojených státech akce zvaná CinemaCon, na níž jednotlivá studia prezentují novinářům a všelijakým insiderům své nadcházející snímky. Jen za posledních pár dní jsme se tak… (více)

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

17.12.2021

Jak se očekávalo, tak se děje - a vlastně v ještě větší míře, než mělo. Spider-Man: Bez domova podle odhadů v předpremiéře vydělal 50 milionů dolarů, což je třetí nejvyšší číslo v historii nezávisle… (více)

Pitt a Clooney opět pohromadě?

Pitt a Clooney opět pohromadě?

25.09.2021

Mezi velkými hollywoodskými studii právě zuří nová bitva. Sony, Lionsgate, Apple, Netflix, Amazon, Annapurna, Universal, MGM i Warner Bros. se údajně v těchto dnech přetahují o práva na nový thriller… (více)

Reklama

Reklama