Reklama

Reklama

Constantine

(seriál)
Trailer
USA, (2014–2015), 9 h 18 min (Minutáž: 42–44 min)

Předloha:

Jamie Delano (komiks), Garth Ennis (komiks), Alan Moore (komiks)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Matt Ryan, Charles Halford, Angélica Celaya, Harold Perrineau, Michael James Shaw, Jeremy Davies, Lucy Griffiths, Julian Lehmann, Leisha Hailey, Lisa Darr (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Constantine dokáže v ľuďoch vidieť anjelov a démonov, no jeho duša je upísaná peklu. Rozhodne sa život plný zla opustiť, no toto rozhodnutie mu nevydrží dlho. Démoni sa totiž zamerajú na dcéru jeho kamaráta Liv (Lucy Griffiths známa z True Blood) a jemu nezostáva nič iné, než sa vrátiť späť do boja.
Tvorcovia obsadili do role hlavného hrdinu Matta Ryana (Myšlienky vraha, Vikingovia) a sľubujú návrat ku koreňom komiksu. (Refresher.sk)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

Diego 

všechny recenze uživatele

Hodnocení prvního dílu. Jsem fanoušek Constantina, takže jsem byl připraven mnohé odpustit, kdyby měl matt ryan černé vlasy a né tenhle blond přeliv, bylo by to lepší. Ale to je jen moje představa constantina:). A hle, bavilo mě to, i přes tv triky je to zdařile kreativní a jsem zvědavý na pokračování. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Je pravda,že po pilotním dílu jsem se rozhodoval,jestli nemám se seriálem skončit,ale vydržel a teď,po zhlédnutí celé první série,musím konstatovat,že se moje rozhodnutí vyplatilo.Pár dílů bylo slabších,ale většina se mi líbila.Hodně lidí zde kritizuje výkon Matta Ryana,který se podle mnohých vůbec nedokázal vyrovnat svými výkony Keanu Reevesovi,který si také Constantina zahrál,a to ve stejnojmenném filmu.Mně se ale jeho výkon líbil.Měl dobré hlášky a celkově na mě působil pozitivně.I Harrold Perrineau zahrál dobře.Mrzí mě,že seriál nedostal televizní práva na další sezónu,neboť měl potenciál.Hodnocení:80% ()

Reklama

Eddard 

všechny recenze uživatele

Po čtvrtém dílu jsem se s tímhle seriálem, jehož zpracování jsem, jakožto velký fanoušek originálního komiksu vyhlížel s nemalým očekávání, musel rozloučit. Samotný John Constantine je v podání Matta Ryana sice charismatický a patřičně černo-suše vtipný, prakticky všechno ostatní, počínaje průměrným psaním a konče na dnešní poměry chudou produkcí, mi ale přišlo nedotažené. Neživotné postavy, laciné triky a uspávající příběhy jednotlivých epizod... Není divu, že tenhle projekt NBC předčasně típla a neplánuje natáčení druhé řady. 50% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

"Vzrůstající temnota" způsobuje zvýšený zájem pekelných přisluhovačů o dělání bordelu na Zemi. Čelí jí cynický mág v baloňáku, vizemi mučená kráska pronásledovaná minulostí, chlápek se 40+ životy a jeden škodolibý anděl (o jehož postranních úmyslech se víc už nedozvíme). Takže premisa nabitá potenciálem, který však v těch 13 epizodách zatím jen "obhlížel terén", protože zápletky víceméně variovaly jednotný mustr vymítání různorodých démonů z posedlých lidí. Avšak rozhodně jej bylo na rozdávání, koncentrovaný zejména ve skvělé titulní postavě, vystihnuté přesným Mattem Ryanem. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Na úvod trochu moc chaotické, což nezachrání ani slušná atmosféra. Naštěstí představitel Johna Constantina je celkem cool, ovšem s hlavní ženskou postavou je to kapku horší, což už je bohužel u seriálů od DC takřka pravidlem. Po dylině Barbaře z Gothamu tu máme otravnou hysterku Liv. Ta ale naštěstí v dalších dílech nebude a nezbývá než doufat, že její náhradnice bude méně otravná. Pilot - 60% Jak moc mě první díl v podstatě zklamal, o to víc jsem nadšená z následujících epizod. Rozjelo se to nakonec parádně, snad to vydrží... Ač ne všechny epizody byly vrcholně zábavné, z Constantina se vyklubala velmi příjemná záležitost, kterou táhl především charismatický Matt Ryan, jemuž titulní role perfektně sedla. Škoda, že další série se nejspíš nedočkáme, Constantine se mi dostal postupem času hodně pod kůži. 1. série - 80% ()

Galerie (475)

Zajímavosti (9)

  • Telefonní číslo uvedené na Constantinově vizitce (404) 248-7182 je funkční. Po vytočení se spojí s odchozí hlasovou zprávou od Constantina (Matt Ryan). 404 je také předvolba Atlanty, kde se seriál natáčel a odehrával. (LUKICKK)
  • Poprvé se John Constantine (Matt Ryan) objevil v komiksu SWAMP THING #37 z roku 1983. (Bube1)
  • Po první sérii vznikla online petice, která měla přesvědčit ostatní televize, aby seriál převzaly pro druhou sérii. Petice určená televizím, jako jsou USA, The CW Network a El Rey, dosáhla více než 50 000 podpisů. (LUKICKK)

Související novinky

J. J. Abrams chystá reboot Constantinea

J. J. Abrams chystá reboot Constantinea

18.02.2021

Produkční společnost Bad Robot režiséra a producenta J. J. Abramse (Star Wars: Vzestup Skywalkera, Star Trek) oznámila, že chystá televizní reboot komiksového Constantinea. Oblíbená postava má jedno… (více)

Seriálový Constantine hlásí comeback

Seriálový Constantine hlásí comeback

21.03.2018

V roce 2014 se rozjel seriálový Constantine, jehož na NBC zrušili po pouhých třinácti epizodách. Sledovanost holt nebyla taková, v jakou se doufalo, hrdina s tváří Matta Ryana ale fanouškům náramně… (více)

Constantine definitivně končí

Constantine definitivně končí

08.06.2015

Americké televize zruší každý rok řadu seriálů, které si nenajdou fanouškovskou základnu. Obvykle jde o zcela originální projekty, o to podivnější je tedy osud seriálového Constantinea. Momentálně na… (více)

Reklama

Reklama