Reklama

Reklama

Annabelle 2: Zrození zla

  • USA Annabelle: Creation (více)
Trailer 3

Annabelle 2: Zrození zla je pokračováním velmi úspěšného hororu z roku 2014 „Annabelle". Výrobce panenek se svou manželkou přijmou několik let po tragické smrti jejich dcerky do svého domu řádovou sestru a několik dívek ze zavřeného sirotčince. Zanedlouho se stanou terčem aktivit Annabelle, posedlého výtvoru výrobce panenek. (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (471)

Tomko87 

všechny recenze uživatele

Nesklamala. Apsolútne. Čakal som ze bude lepšie ako prvá, a nemýlil som sa. Režisér Light out(Zhasni a zomrieš) sa nezaprie. Jeho hra svetla a tmy je stále pôsobivé. Postupné dávkovanie napetia,, až do mocného finále. ()

SuperXero 

všechny recenze uživatele

Aj napriek niektorým predvídateľným scénam, ktoré ale udržujú diváka v napätí, to patrí k tým lepším hororom. Veľké plus za finálnu scénu s prepojením na prvý film. Sandberg zatiaľ odvádza slušnú prácu, a tak len verím, že sa od neho čoskoro dočkáme ďalšieho hororového diela. ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Infantilný príbeh doplnený o zopár duchárskych scén, lenže prejde hodina, príbeh sa nikam neposunie a divák sa nudí. Posledná tretina má podvratné tempo, chudák démon naháňa všetky uvrešťané dievčatá, zápletka je nakoniec vysvetlená a to je tak všetko. Žiaľ absolútne sa nepracuje s atmosférou a príbehom. ()

Jenn odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní vykrádačka všech různejch filmů - vejtah - Zathura, studna - Kruh, kolečkový křeslo, co se řítí - Jesabelle, .... k tomu neuvěřitelně ubohý herecký výkony a panenka má taky nějaký super schopnosti, že je na všech místech mrknutím oka. Jo a co je tak strašidelný na strašákovi na pole?? ()

CarLoSiiin 

všechny recenze uživatele

Mozna jsou horsi horory, mozna ne. Vim vsak jiste, ze tento horor me poznamenal na dlouhou dobu a stejne tak vim, ze uz ho nikdy nechci videt. Pulku filmu me mrazilo v zadech, minimalne ctyrikrat jsem prodelal zastavu srdce a do toho vseho neustale vidim oblicej te panenky. Jinak toto pokracovani krasne doplnilo chybejici casti skladacky k ostatnim souvisejicim filmum. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Výborně. Dlouhé měsíce čekání na kvalitní horor se konečně vyplatily. Film se s tím vůbec nesere. Hned od začátku nám do žil pouští pěknou dávku hrůzy. Svou surovostí a přímočarostí předčil mé očekávání a měl jsem chvílemi dost naděláno. Strašidelná lekačka se mi hodně líbila a kdyby alespoň 10% hororů mělo takovouhle kvalitu, tak by se bylo stále na co dívat. 85% ()

Jack_F. 

všechny recenze uživatele

SPOILERY A VULGARISMY. To vám tak přejede dceru jediná dodávka v okolí 150 mil uprostřed nějaké neznámé prdele a proto se dáte do paktu s Ďáblem...ten vám za odměnu dopřeje, aby vám pobíhal hotový hologram po baráku, ovšem v zrcadle dochází k erroru satan 666, kdy se objevuje jakýsi ďábelský kozel místo vaší roztomilé mrtvé dcery. Vy trošku povymítáte a pouklízíte..hodíte panenku do skříně a po pár letech nastává ten pravý čas adoptovat hordu dětí a pak absolutně ignorovat, když vám chce nějaké dítě naznačit, že jste ten exorfest asi zesrali a schovávat ďábelský klíč od ony ďábelksé skříně do domečku pro panenky může vážně jenom tupý pičus. Jinak fajn fajnový...nagrcání ďábla do žaludku už je hotová klasika. ()

Niki_Uzumaki 

všechny recenze uživatele

Rozhodně stojí za to! Jednička se může jít zahrabat. Občas jsem se samým leknutím polila vínem, to je přesně to, co od hororu chcete. :-D ()

TesterX 

všechny recenze uživatele

Naprosto standardní žánrovka, co neurazí, ale ani nenadchne. Drží se naprosto standardní a předvídatelné šablonky, díky čemuž se můžou dostavit i chvilky nudy. Vysoká hodnocení si toto dílko vydobylo spíše hororovým suchem, ale tím nechci film zas úplně srážet. Stále se jedná o ucházející podívanou. ()

Ace.A.T.L. 

všechny recenze uživatele

Inu inu, těšil jsem se na to a...............průměr. Do chvíle, než se na plno ukázala tvář démona, to bylo hodně fajn. Ponurá, temná a mrazivá atmosféra, kde každý prasknutí prkna v podaze je přesně to, co tam má bejt. Ale jakmile se tvář a vzhled démona ukáže na plno, ten strach z "neznáma" je skoro ten tam. Potom už se to jen tak táhne. Hrozba dětem je spíš náznaková a bubákovská, než reálná. V globálu to bylo na hraně zklamání z očekávanýho a potěšení z viděnýho. Za mě 3* a DOPORUČUJU ()

Emperor1 

všechny recenze uživatele

Bylo to lepší, ale zase ne o moc ... spousty strašidelnějších pohádek o posedlých panenkách či medvídcích lze najít i na amatérských YT videích, tohle mi přišlo trochu natahované, dalo se přesně očekávat, kdy a jaká bude lekačka, a jako u většiny hororů byl nejlepší začátek, kdy se zlo, krčící se pod povrchem, dalo jen tušit a případná zjevení se dala přičíst rozjitřené fantazii prepubertálních dívek. Ale téma je myslím do mrtě vyčerpáno a já můžu opět dumat nad tím, které úchylné dítě by si proboha chtělo hrát s tak ohavnou panenkou, protože bych se možná víc bál toho dítěte, než hračky samotné. ()

marekspanel 

všechny recenze uživatele

Aneb jak jsem se já, od dětství horory protřelý, již náročný divák (neplést si s místním trapákem-samozvaným hororovým expertem psím-tchořem!) málem pos*al v kině. Nečekal jsem těžší level než Conjuring 1, což je stále po všech stránkách top horor posledních let. Asi ten strach o ty děti je větší než o dospělé, zvlášť když to vcelku slušně odehrají. Příběh solidně vymyšlený, tajuplný a odkaz na hit posledních let - společné universum dalších filmů mi tady sedí. Diametrální rozdíl oproti prvnímu dílu!! ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Ahoj, já nejsem Chucky, ale pojď si se mnou hrát! Strašení dětí oživlou panenkou není zrovna originální námět a nemohu se tak při hodnocení vyhnout srovnání s Dětskou hrou. A Annabelle z toho nevychází zrovna dobře. Po slušném začátku diváka ty lekačky po chvíli omrzí a ničeho zajímavějšího se už nedočká. Oproti Chuckymu zde chybí větší spád, brutalita i vtip. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce posun dopředu. Kvalitnější horor, kde nic moc nevadí, ale žádná hitparáda to zas není. Klady: zvukem se nešetří, ale jde vydržet; dětské hrdiny jsme krve ušetřili; samozřejmě závěr k pokračování - zlo se vrací jednou za 12 let. Zápory: no přece by nebyli tak stupidní, aby si domů vzali šest děcek a jeptindu, když věděli, že v baráku není zrovna vše ok, no, ale zas by nebylo o čem. ()

PepusGi11._ 

všechny recenze uživatele

No,konečně víme,kde se stal počátek příběhu....Já ač bývám u hororu hrozně podělanej,tak u tohodle sem cítil nějaky záchvěvy strachu až posledních 25 minut,kdy to pro mě bylo konečně aspon trochu zajímavý....Po puli filmu jsem se nudil,konec to trošku zachránil....Slabota-zklamání.... ()

Související novinky

Annabelle se vrátí

Annabelle se vrátí

29.04.2018

Svět momentálně oslavuje propojený filmový vesmír od Marvelu, který čítá už 19 filmů. Jak asi víte, většině konkurenčních pokusů se příliš nedaří. Pokud byste ale hledali největší výjimku, dostanete… (více)

V zajetí démonů potřetí

V zajetí démonů potřetí

27.06.2017

Alfou a omegou dnešního Hollywoodu jsou propojené filmové vesmíry. U Star Wars nebo Marvelu šlapou na jedničku, jinde se více či méně klopýtá. Naposledy se trochu spálil vesmír s klasickými monstry,… (více)

Kdo natočí Shazama?

Kdo natočí Shazama?

20.02.2017

Studiu Warner Bros. se zatím nepovedlo sehnat režiséry pro Flashe a Batmana, s Shazamem má ale o něco větší kliku. Dalšího superhrdiny od DC by se měl ujmout David Sandberg (Zhasni a zemřeš), jehož… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Reklama

Reklama