Reklama

Reklama

V.I.P. vraždy

(seriál)
  • Česko VIP vraždy
Česko, (2016–2018)

Hrají:

Soňa Norisová, Patrik Děrgel, Jiří Dvořák, Jan Révai, Miroslav Vladyka, Martin Myšička, Jiří Hána, Jana Stryková, Tomáš Měcháček, Jitka Sedláčková (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(27)

Detektiv Beran se vrací po dvou měsících mimo službu zpět na oddělení vražd a hned první případ ho zavede do komplikované VIP společnosti. Vyšetřuje vraždu významného advokáta Grégra, který zastupoval bohaté a slavné klienty a na jehož smrti má zájem hned několik lidí. Beranovou hlavní podezřelou se stává Klaudie Wolfová, úspěšná a známá spisovatelka krimi románů, která má nejen motiv, ale její poslední kniha navíc znepokojivě připomíná detaily jak Grégrovy vraždy, tak i dalších následných zločinů. (TV Prima)

(více)

Recenze (161)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Těch pět je jen a jen pro pana Vladyku..Beran by v první řadě měl pilně navštěvovat kurs rétoriky protože vysílat do etéru zasněné pohledy českému divákovi N E S T A Č Í .Nebo ho bolely zuby? A za mě - jedinou dobrou herečku nechali spadnout ze skály a finito.A prosím vás Kohák se objevil v reklamě nebo jako aktér?Příště už nebudu muset řešit dilema jestli se dívat v tu dobu na ART anebo ze zvědavosti přepínat na VIP ()

topol999 

všechny recenze uživatele

Bylo by dobré, odlišovat mezi sebou seriály, vím, že někoho to už prostě nebaví a rovnou hází odpad, já jsem tomu dal čas, a jedno vím jistě: za mě odpad nedám. 1) za Jana Révaie, 2) za hezkou Soňu (bez brýlí by byla ještě hezčí) a ta třetí za občasnou akci a pěknou chemii mezi vyšetřovateli a černou ovcí spisovatelkou. 2,5 *. Dnes mám dobrou náladu, tak tam cvaknu 3* :) ()

Reklama

Mikita 

všechny recenze uživatele

Český odvar seriálu Castle na zabití, ovšem s mnohem slabším nápadem a dost předvídatelným scénářem. Vraha odhalíte hned, což u detektivky není moc příjemné. Jediné, co vás na seriálu může těšit je zajímavé obsazení a příjemné charaktery. Scénáristkám jdou lépe ty "vztahové a rodinné seriály", v ostatním mají ještě hodně velké rezervy. EDIT: Tak pozor, nová taktika, vybalit hned 6 podezřelých, různě je propojovat a nakonec se vytasit úplně s někým novým ... Ale tak ano, to už bylo trochu chytřejší. Teď jen najít kompromis. ()

allebra

všechny recenze uživatele

Včera jsem se podívala jen tak ze zvědavosti, přišlo mi to jako slátanina složená z několika krimi, které tu už byly. Když jsem pak na konci zjistila, kdo je podepsaný pod scénářem, bylo mi to jasné. Takže jednou mi to opravdu stačilo, raději zůstanu u osvědčených Případů 1. oddělení! Když to porovnám: "Nebe a dudy!" ()

HERGImanCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Všechno špatně! Viděl jsem sice jen jednu epizodu, ale co jsem viděl, bylo opravdu směšné. Herci mluví, jak kdyby je za to snad nikdo neplatil. Jinak si nedovedu představit, proč do své role dávají tak málo energie a emocí. Další možností je, že prostě neumí hrát. Co mě ale irituje ještě víc, je hudba. Do konce epizody jsem si nebyl jistý, jestli se tvůrci snažili hrát ne nějakou odlehčenější notu, nebo jestli to berou vážně. Rozhodně uděláte lépe, když si pustíte nějakou americkou kriminálkou, než abyste museli trpět u téhle spíše parodie. ()

Galerie (381)

Zajímavosti (3)

  • Vždy před scénami z kanceláře vyšetřovatelů je záběr na policejní budovu, jež má vyklápěcí okna. Při záběrech z kanceláře jsou ale vidět klasická okna, otevírající se do stran. Scény jsou tedy natáčeny jinde. (rakovnik)

Reklama

Reklama