Reklama

Reklama

V.I.P. vraždy

(seriál)
  • Česko VIP vraždy
Česko, (2016–2018)

Hrají:

Soňa Norisová, Patrik Děrgel, Jiří Dvořák, Jan Révai, Miroslav Vladyka, Martin Myšička, Jiří Hána, Jana Stryková, Tomáš Měcháček, Jitka Sedláčková (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(27)

Detektiv Beran se vrací po dvou měsících mimo službu zpět na oddělení vražd a hned první případ ho zavede do komplikované VIP společnosti. Vyšetřuje vraždu významného advokáta Grégra, který zastupoval bohaté a slavné klienty a na jehož smrti má zájem hned několik lidí. Beranovou hlavní podezřelou se stává Klaudie Wolfová, úspěšná a známá spisovatelka krimi románů, která má nejen motiv, ale její poslední kniha navíc znepokojivě připomíná detaily jak Grégrovy vraždy, tak i dalších následných zločinů. (TV Prima)

(více)

Recenze (161)

Noah07 

všechny recenze uživatele

První série byla lehce podprůměrná,ale některé díly byli průměrné a sledovatelné....ovšem druhá série stojí opravdu za .... nemastné,neslané,předvídatelné a nudné...první séria bavila alespoň lehkým nádechem humoru.....snižuji hodnocení na jednu hvěždu a to jen že se mi docela líbila Soňa Norisová v seriálu Policie Modrava...jinak odpad ()

Herrydos 

všechny recenze uživatele

Přiznám se a nebudu sám že čekal sem trochu něco jiného. Ale dostalo se mi průměrné kriminálky která se snaží stavit na postavách hlavních hrdinů a jejich vztahů ovšem u mě to funguje jen u Norisové. Děrgel mě zatím moc nepřesvědčil. Uvidíme zdali další díly mě přinutí zvednout nebo ještě snížit hodnocení jsem zvědav. ()

Reklama

.baris. odpad!

všechny recenze uživatele

"Nenápadná" inspirace v Castlovi je sice fajn nápad, ale když to vezmou do ruky scenáristické hvězdy sestry Bártů, nemůže to dopadnout dobře.. Takže: Castle má na rozdíl od tohohle šmrnc, sympatické a výborné herce (nic proti Děrgelovi, v Národním v Othellovi perlí, ale tohle by asi nezahrál ani Rudolf Hrušínský tak, aby člověku nebylo zle po dvou větách; no, takže za to herci asi vlastně ani nemůžou) a hlavně inteligentní a vtipný scénář. Když vidím mého oblíbeného Myšičku, jak se urputně SNAŽÍ všechno zachránit, chce se mi plakat.. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Těch pět je jen a jen pro pana Vladyku..Beran by v první řadě měl pilně navštěvovat kurs rétoriky protože vysílat do etéru zasněné pohledy českému divákovi N E S T A Č Í .Nebo ho bolely zuby? A za mě - jedinou dobrou herečku nechali spadnout ze skály a finito.A prosím vás Kohák se objevil v reklamě nebo jako aktér?Příště už nebudu muset řešit dilema jestli se dívat v tu dobu na ART anebo ze zvědavosti přepínat na VIP ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

Český odvar seriálu Castle na zabití, ovšem s mnohem slabším nápadem a dost předvídatelným scénářem. Vraha odhalíte hned, což u detektivky není moc příjemné. Jediné, co vás na seriálu může těšit je zajímavé obsazení a příjemné charaktery. Scénáristkám jdou lépe ty "vztahové a rodinné seriály", v ostatním mají ještě hodně velké rezervy. EDIT: Tak pozor, nová taktika, vybalit hned 6 podezřelých, různě je propojovat a nakonec se vytasit úplně s někým novým ... Ale tak ano, to už bylo trochu chytřejší. Teď jen najít kompromis. ()

Galerie (381)

Zajímavosti (3)

  • Vždy před scénami z kanceláře vyšetřovatelů je záběr na policejní budovu, jež má vyklápěcí okna. Při záběrech z kanceláře jsou ale vidět klasická okna, otevírající se do stran. Scény jsou tedy natáčeny jinde. (rakovnik)

Reklama

Reklama