Reklama

Reklama

V.I.P. vraždy

(seriál)
  • Česko VIP vraždy
Česko, (2016–2018)

Hrají:

Soňa Norisová, Patrik Děrgel, Jiří Dvořák, Jan Révai, Miroslav Vladyka, Martin Myšička, Jiří Hána, Jana Stryková, Tomáš Měcháček, Jitka Sedláčková (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(27)

Detektiv Beran se vrací po dvou měsících mimo službu zpět na oddělení vražd a hned první případ ho zavede do komplikované VIP společnosti. Vyšetřuje vraždu významného advokáta Grégra, který zastupoval bohaté a slavné klienty a na jehož smrti má zájem hned několik lidí. Beranovou hlavní podezřelou se stává Klaudie Wolfová, úspěšná a známá spisovatelka krimi románů, která má nejen motiv, ale její poslední kniha navíc znepokojivě připomíná detaily jak Grégrovy vraždy, tak i dalších následných zločinů. (TV Prima)

(více)

Recenze (161)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Těch pět je jen a jen pro pana Vladyku..Beran by v první řadě měl pilně navštěvovat kurs rétoriky protože vysílat do etéru zasněné pohledy českému divákovi N E S T A Č Í .Nebo ho bolely zuby? A za mě - jedinou dobrou herečku nechali spadnout ze skály a finito.A prosím vás Kohák se objevil v reklamě nebo jako aktér?Příště už nebudu muset řešit dilema jestli se dívat v tu dobu na ART anebo ze zvědavosti přepínat na VIP ()

Missi84 odpad!

všechny recenze uživatele

Jasně, není to nic světoborného, některé scény, dialogy a dokonce i postavy jsou kapánek přitažené za vlasy, ale postupně si na styl zvykám. Je škoda, že seriál připomíná tucet dalších, převážně amerických seriálů, a není něčím originální, ale v porovnání s jinými českými seriály s detektivní/kriminální tématikou, se jedná o docela povedené zpracování. Uvidíme, jak se bude vyvíjet. - Tak jo - změna hodnocení. Myslela jsem si, že osmý díl byl hrozný, navíc okopírovaný z Castla, ale devátý to naprosto předčil. Ubírám dvě hvězdičky a řadím mezi odpad. Bohužel chybí originalita. ()

Reklama

tsatsiki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím,co se uživatelům csfd na tomto seriálu nelíbí. Když Modrava tu má tak super hodnocení,tak proč tohle má tak málo? Natočené je to stejně dobře a všichni herci zde podávají své standartní dobré výkony a je to mnohem líp napsané. A zajimavé je sledovat, jak se vyvíjí vztahy mezi Dergelem a Norisovou. ()

Zoltarek odpad!

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na dva díly, a musím poznamenat, že český pokus o serial Castle je vice či měně trapný. Nejen že jsou dialogy celkově dost povrchní, jak kdyby je někdo napsal na záchodě, ale navíc celkově je "příběh" pomalý a dosti povrchní. 0/10 (opravdu jeden z nejhorších seriálů co jsem kdy viděl. Možná i Ulice byla lepší.) ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Skoro až roztomile hloupoučké ... taková ryze česká prostoduchoučká kokotinka, která si s opravdovým nadšením hraje na malém českém televizním kriminalistickém písečku. Můj ty bože ... velice upřímně lituju, že nikoho zainteresovaného nenapadlo natočit ji jako ryzí a nefalšovanou PARODII - potom by byla naprosto bezkonkurenční. Takhle musím vzít zavděk maličko nucenými veselými prvky dodanými neumělým a zcela nekriminalistickým scénářem a zrealizovanými snaživou, leč neschopnou (či naopak všeho schopnou) režií. Ovšem v první řadě se tady nachází něco jako kouzlo nechtěného - neukázněný podprahový humor, který funguje zcela nezávisle jako vedlejší efekt usilovné, leč marné snahy všech zúčastněných. Vyskytuje se na place kdy a jak se mu zlíbí, zjevuje se dosti nepředvídatelně - obvykle tehdy, když ho nejméně čekáte ... a zaměřuje se výhradně na záškodnickou a znevažující činnost. Možná právě on mě přiměl seriál alespoň tu a tam po očku sledovat. Je to jeho velké vítězství - to nepopírám, neboť obyčejně se podobným laciným televizním tretkám s mnoha neužitečnými či přímo zdraví škodlivými díly širokým obloukem vyhýbám. ()

Galerie (381)

Zajímavosti (3)

  • Vždy před scénami z kanceláře vyšetřovatelů je záběr na policejní budovu, jež má vyklápěcí okna. Při záběrech z kanceláře jsou ale vidět klasická okna, otevírající se do stran. Scény jsou tedy natáčeny jinde. (rakovnik)

Reklama

Reklama