Reklama

Reklama

Městečko Twin Peaks

(seriál)
  • USA Twin Peaks (více)
Trailer
Drama / Mysteriózní
USA, (1990–2017), 42 h 53 min (Minutáž: 46–94 min)

Hrají:

Kyle MacLachlan, Michael Horse, Mädchen Amick, Dana Ashbrook, Richard Beymer, Sherilyn Fenn, Harry Goaz, Michael Ontkean, Lara Flynn Boyle, Warren Frost (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(48)

Obsahy(1)

Ve Twin Peaks je nalezena brutálně zavražděná Laura Palmer. Zvláštní agent FBI Dale Cooper (Kyle MacLachlan) spolu se šerifem Harrym S. Trumanem (Michael Ontkean) brzy zjistí, že v tomhle napohled spořádaném maloměstě není nic takové, jak se zdá. (Magic Box)

Recenze uživatele RedEagleSK k tomuto seriálu (3)

Návrat (2017) (S03) odpad!

Tož žil jednou jeden senilní a mírně duševně nemocný dědek který se jednoho dne rozhodl zprznit a zcela zničit svou reputaci a své nejslavnější seriálové dílo z 90-tych let, kdy ještě byl částečně při zmyslech. A tak se pod vplyvem omamních látek a svých konkubín které si přáli se aspoň jednou objevit v seriálu nebo filmu, rozhodnul natočil tuhle fantasmagorickou sračku. Tak by se v skratce dal zhrnout děj třetí serie téhle zbytečné absurdity. Pokud mám býti konkrétnější, dědek měl možnost natočit gulervoucí třetí serii Twin Peaks, ve které jsme mohli třeba sledovat osudy našich oblíbených hrdinů, děj mohl býti třeba o tom jako se bob v těle coopera snaží otevřít v našém světě portál do dimenze démonů (černého vigwamu) aby tím vznikla invaze démonů do našeho světa ala Doom II, zatímco dobrý cooper spolu s charizmatickým znovuobjeveným kolegou Chadem Desmondem se ho snaži za pomoci armády a FBI najít a pokusit se mu v tom zabránit, nebo třeba mohl býti děj jiný přičemž v posledním díle by se všichni probudili v atómovém bunkru hluboko v podzemí a zjistili by že se jim to všechno co se délo ve třech seriích jenom zdálo ale ne. Senilní dědek Lynch se namísto toho rozhodl natočit absolutně fantasmagorickou absurdní surrealistickou sračku která nemá žádný děj, obsadit do ní všechny své kurvy,konkubíny a prostitutky, a celou řadu dalších absolutně zbytečných herců, a nakonec to vše završit mimořádné sračkoidním posledním dílem který ve své absurdnosti a hlouposti překonal i systém západní liberální parlamentní demokracie a nebo dosavadního krále domrdaných seriálových konců a to jest poslední díl seriálu Ztraceni. Nezbývá mi nic než dědkovi poblahopřát k sabotáži své vlastní kariéry, a k tomu že mně a mnoha jiným lidem ukosul že života 18 hodin které strávili sledováním téhle fekální zbytečnosti, vedle které i noční schůze české poslanecké sněmovny s ožralým Kalouskem, mírně sfetovaným Bartošem a sociopatickým Babišem vypadá jako ztrhující a tuze racionální hollywoodská podívaná. ()

Epizoda 8 (2017) (S03E08) 

Tož co napsat k tomuhle veledílu. U tohoto dílu pochopíte pouze to, že když američané v roce 1945 v poušti Nového Mexika v rámci testu odpálí atómovou bombu něco tím hodně domrdají...ale hafo moc domrdají. A po daném státě poté začnou chodit v noci ozáření ,,bezďáci,, náhodně vraždíci lidi které potkají. Ač je možné že i tohle jste vlastně pochopili zle a nic z toho není pravda. ()

Epizoda 14 (2017) (S03E14) 

Tož přátelé vskutku pozoruhodný díl po kterém inteligentní jedinec nepochybuje již o ničem a neinteligentní jedinec pochybuje o všem. Třeba já už absolutně nepochybuji o tom, že tenhle seriál se na konci buď to za 1) zvrhne v pičovinu typu matrix, za 2) se skončí absolutně fantasmagoricky jako se třeba skončil seriál Ztraceni, a nebo za 3) se v posledním díle všichni protagonisté seríálu vzbudí na palubě kosmické lodi jakož to mimozemštané se čtyřma rukama třema nohama a deseti penisama a zjistí že všechno co jsme doposud vidéli v předešlých třech sériích seriálu se jim pouze zdálo poté co se nafetovali na věčerní žurce Venušské marihuany. Jediná strašidelná a děsivá věc na tomhle jinak velice humorném díle byl pro mne pohled na obstaróžní Monču Belučči která se i ve svém pokročilém věku pořád křečovitě snaží působit dojmem 18-tky. Děsivá je i skutečnost z toho plynoucí, že se zde najde tolik pičusu, kteří jsou schopni o téhle prošlé italské prostitutce říct že je krásná. Ale abych Monču tolik nehanil, ani ona nedokáže zastínit podivné hyperafektované zajordánske stvoření Chrystu Bell, což je herečka? která je asi tak přirozená jako libovolná transka, a kterýkoliv psychologg,psychiatr nebo Mentalista vám dosvědčí, že ta osoba není psychicky v pořádku. ()

Související novinky

David Lynch chce natočit animák

David Lynch chce natočit animák

09.04.2024

Ono to s tím jeho důchodem možná nebude tak horké. Když se slovutný filmový tvůrce David Lynch (Mulholland Drive, Zběsilost v srdci) v roce 2017 vracel ke kultovnímu Městečku Twin Peaks, nechal se… (více)

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

13.12.2022

Svět filmové hudby přišel o jeden ze svých významných hlasů, ve věku pětaosmdesáti let totiž v neděli v New Jersey zemřel americký hudební skladatel Angelo Badalamenti. Informaci o úmrtí zveřejnili… (více)

Zemřel herec David Warner

Zemřel herec David Warner

25.07.2022

Nekorunovaný král filmových „záporáků“ a britský džentlmen s neuvěřitelně plodnou kariérou, která čítá na dvě sta třicet filmových a televizních rolí - těmito slovy by se dal představit David Warner,… (více)

Spielberg obsadil Davida Lynche

Spielberg obsadil Davida Lynche

05.02.2022

Režisér Steven Spielberg (Ready Player One, West Side Story, Čelisti) už je pilně v procesu příprav svého dalšího filmu. Ten ponese název The Fabelmans a měl by do velké míry být režisérovou… (více)

Reklama

Reklama