Reklama

Reklama

Falling Skies

(seriál)
  • USA Falling Skies
Trailer 5
USA / Kanada, (2011–2015), 36 h 49 min (Minutáž: 39–43 min)

Tvůrci:

Robert Rodat

Hrají:

Noah Wyle, Moon Bloodgood, Drew Roy, Maxim Knight, Sarah Carter, Will Patton, Connor Jessup, Colin Cunningham, Mpho Koaho, Seychelle Gabriel, Doug Jones (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(52)

Tento zbrusu nový sci fi seriál vypráví o tom, jak na naší Zemi přistála agresivní mimozemská rasa, která se lidstvo snaží zcela vyhladit. Bývalý učitel, jehož hraje televizní hvězda Noah Wyle spojí zdecimované zbytky obyvatel a rozhodne se invazi vzepřít. Seriál pro kabelovou společnost TNT produkuje režisérská legenda Steven Spielberg. (Bart16)

(více)

Recenze uživatele Helo k tomuto seriálu (1)

Falling Skies (2011) 

Slabší 4*. Není to sice špatné, ale chybí tomu nějaké to tempo a více emzáků. Samotná akce (občasná) není špatná a triková stránka je také ucházející. Zřejmě nejzajímavější příběhová linka se znovuzískaným děckem, které nosilo postroj, je nehorázně zazděná v desáté epizodě. Dalo se z ní vymáčknout daleko víc. A proč tam sakra nění vidět jak mimozemšťani masakrují důležité skupinky lidí? (např desátá epizoda při rozdělení na čtyři útočné skupiny!! žádný masakr, přitom by to epizodě dodalo tolik potřebný náboj) Pokud se další řada trošku nevytáhne, zřejmě to shodím na 3* Update:Druhá řada o něco lepší než první. Epizody měly lepší spád a celkově byly zajímavější, ale poslední epizoda vcelku zklamala. A něco mi říká, že ještě pár řad a z post-apo seriálu se stanou Hvězdné války :D Update2: Tak třetí řada o nic horší než druhá ale zároveň o nic lepší. Děj zajímavý, akce opět fajn, ale měli by vyměnit scénársty, páč jim tam občas ujíždí do očí bijící nelogičnosti a stejně nelogociky se občas chovají i postavy. Update3: Ne, ne a ne. Snižuji na 3*. První polovina čtvrté řady o ničem a nudná s minimem zamíjavých, ale nedotažených nápadů (přeškolovací zařízení, ghetta,...) a druhá půlka asi taková jako předchozí řada + další tuna dementního chování postav, přičemž z těch dementních postav zabijou jen jednu a těch normálnějších postav zabijou spoustu, včetně jediné, která tam měla jakýsi svůj charakter a člověk jí fandil. A ani ten navnazující závěr to nezachránil. Update4: Strašně moc bych chtěl zvýšit zpátky na 4*, ale ono to prostě nejde kvůli debilním scénaristům, který jsou schopný všechny dobrý dějový linky totálně zabít kravinama, klišoidníma věcma a milionem nepravděpodobných děj posouvajících náhod . ()

Reklama

Reklama