Reklama

Reklama

Slunečno, místy vraždy

(seriál)
  • USA The Glades (více)
USA, (2010–2013), 35 h 14 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

Clifton Campbell

Hrají:

Matt Passmore, Kiele Sanchez, Carlos Gómez, Jordan Wall, Michelle Hurd, Daniel Gillies, Clayne Crawford, Scott Holroyd, Nicholas Gonzalez, Francesco Quinn (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(49)

Geniální, leč poněkud drzý detektiv Jim Longworth se po neshodách s nadřízeným odstěhuje na slunečnou Floridu. Touží po troše klidu a opálení, jenže to si neměl vybírat stát s jedním z nejvyšších počtů vražd... (TV Prima)

Recenze uživatele Phobia k tomuto seriálu (1)

Slunečno, místy vraždy (2010) 

Tuctový kriminální seriál, kde je alfou i omegou hlavní hrdina, detektiv Jim Longworth, který je stále tak pohodový a kůůl, že by se z toho příčetný divák pominul. Ale takový frikulín už tady jeden je, ještě pohodovější, sluníčkovější a ulítlejší mentalista Patrick Jane, nenacházím teda zkrátka nic, čím by "Slunečno, místy vraždy" (překladatel ujíždí na meteorologii) vyčnívalo nad ostatní kriminálky. Seriál mi nevadí, ani ho extra nevyhledávám, je to prostě jen způsob, jak nenásilně zavraždit čas, když se mi pozdě večer nechce čučet do počítače, ze čtení mi slzí oka a spánek ještě neráčil navštívit mou uvadající tělesnou schránku (jen rozpačitě přešlapuje poblíž, aby mě nelítostně sejmul při reklamách). 59% ()

Reklama

Reklama