Reklama

Reklama

V.I.P. vraždy

(seriál)
  • Česko VIP vraždy
Česko, (2016–2018)

Hrají:

Soňa Norisová, Patrik Děrgel, Jiří Dvořák, Jan Révai, Miroslav Vladyka, Martin Myšička, Jiří Hána, Jana Stryková, Tomáš Měcháček, Jitka Sedláčková (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(27)

Detektiv Beran se vrací po dvou měsících mimo službu zpět na oddělení vražd a hned první případ ho zavede do komplikované VIP společnosti. Vyšetřuje vraždu významného advokáta Grégra, který zastupoval bohaté a slavné klienty a na jehož smrti má zájem hned několik lidí. Beranovou hlavní podezřelou se stává Klaudie Wolfová, úspěšná a známá spisovatelka krimi románů, která má nejen motiv, ale její poslední kniha navíc znepokojivě připomíná detaily jak Grégrovy vraždy, tak i dalších následných zločinů. (TV Prima)

(více)

Recenze (161)

topol999 

všechny recenze uživatele

Bylo by dobré, odlišovat mezi sebou seriály, vím, že někoho to už prostě nebaví a rovnou hází odpad, já jsem tomu dal čas, a jedno vím jistě: za mě odpad nedám. 1) za Jana Révaie, 2) za hezkou Soňu (bez brýlí by byla ještě hezčí) a ta třetí za občasnou akci a pěknou chemii mezi vyšetřovateli a černou ovcí spisovatelkou. 2,5 *. Dnes mám dobrou náladu, tak tam cvaknu 3* :) ()

Zlajdaa

všechny recenze uživatele

Škoda herců, věřím, že tady byla opravdu chyba na straně scénáristů a režie. Dost věcí mi připadá okopírovaných ze zahraničních krimi seriálů, což by nebyla taková hrůza, kdyby ty případy a detektivní práce opravdu stála za to, jenže minimálně první sérii uhráli na to, že si policie bez Klaudie a jejích fantasmagorií ani neškrtne a ona pak napíše do posudku, že je Beran nadprůměrně inteligentní? :D ACH TEN SCÉNÁŘ!!! ()

Reklama

LadyPupu odpad!

všechny recenze uživatele

Sestry Bártů měli svázat do kozelce a vzít jim psací potřeby hned tenkrát po uvedení Rodinných pout. Strašný. Hustokrutopřísně strašný. V hlavní roli PP Prima a reklama na její další pořady (viz. fotky u právníka v kanceláři např. ), v dalších rolích Děrgel a jeho obočí, Révai a párátko atd.. Ale pro mě tam byly dvě věci, pro které to nehodím hned do odpadu 1) hraje tam Dvořák (Jiří, proč???) 2) za Měcháčkovo vysvětlení "To vona se vyspala se mnou a svedla mě, já jsem jenom neřekl NE", protože já bejt chlap, tak jsem úplně stejný šovinistický hovado ;-) ()

adelina8 

všechny recenze uživatele

Proč tolik odpadů??? Ano, není to nejlepší seriál všech dob, ale rozhodně to je koukatelné. Mám pocit, že většina tu "odpaduje" jen z důvodu, že je to produkce Primy a není možné, aby taková "žumpová" televize vyplodila i něco kvalitnějšího. Něco je přitažené za vlasy a občas mě postava Norisové štvala, ale v celku jde o příjemnou detektivku, která je i místy vtipná. Modrava má 48%, tady je to na 25%, přitom z mého pohledu jsou seriály víceméně srovnatelné. Takže za mě tři hvězdy naprosto zasloužené. Navíc si mě čím dál tím víc získává Patrik Děrgel. Ve starších věcech jsem mu nemohla přijít na chuť, ale jako herec se zlepšuje. No a když mu ještě protrhají obočí, tak se na něj dá i koukat :) ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Pořád tytéž jména, která se podíleli na mnoha jiných seriálech napříč žánry, makali i na V.I.P. vraždy. Je to opravdu hodně špatný seriál, kterému vévodí především příšerný scénář. Ten dělá z policistů naprosté, ale opravdu totální idioty. Bez paní spisovatelky, která de facto rozlouskne každý zločin by nejspíš nic nevyřešili. Ta je navíc otravná a plete se jim do práce. A co je nejvíc do nebe volající, ona je přítomna i policejní zásahům a klidně vleze do budovy ačkoli se v ní střílí. Že jsou pak zabíjeny jen celebrity nebo známé osobnosti už je tak nějak k přehlédnutí. Zločin vlastně ani nemá být důmyslný, hlavně, že je v něm někdo známý. V druhé sérii je vliv paní spisovatelky již lehce umírněn, ale jinak to chce opravdu pevné nervy sledovat téměř sedmadvacet téměř hodinových epizod v němž se odborníci místy chovají jako amatéři. ()

Galerie (381)

Zajímavosti (3)

  • Vždy před scénami z kanceláře vyšetřovatelů je záběr na policejní budovu, jež má vyklápěcí okna. Při záběrech z kanceláře jsou ale vidět klasická okna, otevírající se do stran. Scény jsou tedy natáčeny jinde. (rakovnik)

Reklama

Reklama