Reklama

Reklama

V.I.P. vraždy

(seriál)
  • Česko VIP vraždy
Česko, (2016–2018)

Hrají:

Soňa Norisová, Patrik Děrgel, Jiří Dvořák, Jan Révai, Miroslav Vladyka, Martin Myšička, Jiří Hána, Jana Stryková, Tomáš Měcháček, Jitka Sedláčková (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(27)

Detektiv Beran se vrací po dvou měsících mimo službu zpět na oddělení vražd a hned první případ ho zavede do komplikované VIP společnosti. Vyšetřuje vraždu významného advokáta Grégra, který zastupoval bohaté a slavné klienty a na jehož smrti má zájem hned několik lidí. Beranovou hlavní podezřelou se stává Klaudie Wolfová, úspěšná a známá spisovatelka krimi románů, která má nejen motiv, ale její poslední kniha navíc znepokojivě připomíná detaily jak Grégrovy vraždy, tak i dalších následných zločinů. (TV Prima)

(více)

Recenze (161)

RenataD 

všechny recenze uživatele

Člověk se hodně nechá ovlivnit kritikou, proto se první díl nejprve nelíbil. Druhý díl byl ale nejen vtipný ale i napínavý. Byl i trochu smutný a hlavně mě vůbec nenapadlo, kdo by mohl být vrah. Znovu jsem se proto podívala na první díl a musím řídi, že tak hrozné to nebylo. Těším se na další díly. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Můj problém je, že mám rád detektivky, takže jsem se po počátečním překvapení nechal (doslova?) ukolébat tímto žánrem, který mi spolu se dvěma hlavními představiteli relativně nevadí. Na rozdíl ode všeho ostatního - máme definitivně potvrzeno, že sestry Bártů talent nemají a je třeba otevřeně přiznat, že tenhle seriál je plagiát. Docela bych se, být primou, začal i bát. 30%. ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Skoro až roztomile hloupoučké ... taková ryze česká prostoduchoučká kokotinka, která si s opravdovým nadšením hraje na malém českém televizním kriminalistickém písečku. Můj ty bože ... velice upřímně lituju, že nikoho zainteresovaného nenapadlo natočit ji jako ryzí a nefalšovanou PARODII - potom by byla naprosto bezkonkurenční. Takhle musím vzít zavděk maličko nucenými veselými prvky dodanými neumělým a zcela nekriminalistickým scénářem a zrealizovanými snaživou, leč neschopnou (či naopak všeho schopnou) režií. Ovšem v první řadě se tady nachází něco jako kouzlo nechtěného - neukázněný podprahový humor, který funguje zcela nezávisle jako vedlejší efekt usilovné, leč marné snahy všech zúčastněných. Vyskytuje se na place kdy a jak se mu zlíbí, zjevuje se dosti nepředvídatelně - obvykle tehdy, když ho nejméně čekáte ... a zaměřuje se výhradně na záškodnickou a znevažující činnost. Možná právě on mě přiměl seriál alespoň tu a tam po očku sledovat. Je to jeho velké vítězství - to nepopírám, neboť obyčejně se podobným laciným televizním tretkám s mnoha neužitečnými či přímo zdraví škodlivými díly širokým obloukem vyhýbám. ()

Zlajdaa

všechny recenze uživatele

Škoda herců, věřím, že tady byla opravdu chyba na straně scénáristů a režie. Dost věcí mi připadá okopírovaných ze zahraničních krimi seriálů, což by nebyla taková hrůza, kdyby ty případy a detektivní práce opravdu stála za to, jenže minimálně první sérii uhráli na to, že si policie bez Klaudie a jejích fantasmagorií ani neškrtne a ona pak napíše do posudku, že je Beran nadprůměrně inteligentní? :D ACH TEN SCÉNÁŘ!!! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Tak už i čeští detektivové z SKPV si chodí pro moudra ke spisovatelkám. To je dobře, že držíme světový trend. Jenže je to celé věrohodné asi jako papoušek na Antarktidě, zábavné jako projevy v parlamentu a napínavé jak recitál Karla Gotta ve Slaném. Nicméně já se pokaždé bavím nad těmi pitomostmi tak škodolibě, že tomu nějakou tu hvězdu musím dát. ()

Galerie (381)

Zajímavosti (3)

  • Vždy před scénami z kanceláře vyšetřovatelů je záběr na policejní budovu, jež má vyklápěcí okna. Při záběrech z kanceláře jsou ale vidět klasická okna, otevírající se do stran. Scény jsou tedy natáčeny jinde. (rakovnik)

Reklama

Reklama