Reklama

Reklama

La Llorona: Prokletá žena

  • USA The Curse of La Llorona (více)
Trailer 1

La Llorona. Plačící žena. Děsivý přízrak uvězněný mezi nebem a peklem, stižený hrůzným osudem zpečetěným vlastní rukou. Celým generacím nahání hrůzu pouhá zmínka o jejím jménu. Když ještě žila, utopila v záchvatu zuřivého vzteku své děti, a když po svém hrůzném činu ronila slzy bolesti, sama se vrhla do zpěněných říčních vod. Nyní jsou její smrtící slzy věčné a těm, kdo v noci zaslechnou její posmrtný nářek volání, není pomoci. La Llorona se plíží ve stínech a loví děti v zoufalé snaze nahradit ty své. Během staletí její touha a nenasytnost roste... V Los Angeles sedmdesátých let minulého století se La Llorona plíží nocí – a pronásleduje děti. Sociální pracovnice, která ignoruje tajemné varování utrápené matky podezřelé z ohrožení svých dětí, se brzy sama i se svými dětmi ocitá v děsivém světě nadpřirozených jevů a bytostí. Vyvarujte se jejímu nekonečnému nářku... nezastaví se před ničím. Její muka nemůže nic utišit. Její duši se nikdy nedostane slitování. A před La Lloronou není úniku. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

LexMurphy

LexMurphy (hodnocení, recenze)

Vážne som netušil, že po dvoch pivách sa ľudské zmysly otupia do takej miery, že povestné hororové "ľakačky" mi v tomto filme pripadali ako komické výstupy Radošínskeho naivného divadla, čiže predvídateľné a nefunkčné. A možno sú tie ľakačky v tomto filme naozaj o ničom aj bez dvoch pív. To nehodlám zisťovať. Jedno pozretie mi úplne stačilo. Horor pri ktorom sa človek nebojí a ani raz nezľakne stojí za [CENSORED].
Najväčším hororom tak pre mňa bolo zistenie, že niekdajšia megasamica Patricia Velasquez už časom tak zošpatnela, že bola desivejšia, než samotná La Llorona.

petihambi

petihambi (hodnocení, recenze)

Všechny tady ty Annabelle, Sestry a jim podobné kousky jsou pro mě většinou utrpením - jsou všechny na jedno brdo, lekačky předvídatelné, takže toho kdo sleduje horory pravidelně vůbec nevyděsí.  Stejně je to i s Prokletou ženou. Chápu že se někomu může tento druh filmu líbit ale mě zrovna nenadchl.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

mi ho vyndej a třikrát s ním zatoč, Psychor poprvé v životě řekl něco, s čím se dá souhlasit........až sem sám z toho překvapený a šokovaný. WOW :-O 

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Jakožto zdejší hororový expert jsem nucen vstoupit do diskuze a poukázat na skutečnost, že hororový žánr není bytostně provázán s nadpřirozenem, jelikož zdrojem strachu mohou být i lidé či jiná zvířata.

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Sabrewulf

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

To spojení "nadpřirozený horor" (v novinkách) mě fakt pobavilo. To mohli zrovna napsat mokrá voda, nebo sladký cukr.

na příspěvěk reagoval Psychor

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

Nevím, ale tenhle ten Conjuring Universe mě zatím docela bere. V zajetí démonů 1, 2 samozřejmě nedostižné, ale kromě Annabelle (2014), mě tyhle spin-offy baví. Neříkám, že jsou to nějaké mistrovské kousky, ale prostě to baví. La Llorona podle mě lepší než Annabelle 2 a Sestra. A když opustím Conjuring Universe tak rozhodně lepší než zmršený Řbitov zviřátek. Jen můj názor a rozhodně Prokletou ženu doporučuji. 7/10

na příspěvěk reagoval Nikol10

Comida

Comida (hodnocení, recenze)

Na rajčatech jsou moc přísný. Tady se to ustálí min. kolem těch padesáti.

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Nevka

tak to asi všichni víme... že ta ječící krůta plačková je prokletá... to fakt nikam nemusí psát ne? O_o

to ví i úplnej dement že jí nikdo nenastříkal PEPŘÁK DO OČÍ! o.o

To pak budeme u Hororů psát Vřískot: Muž pod maskou, Halloowen: Muž z maskou, Tajemství loňského léta Muž z Hákem

Ironmam: Muž co má všechny na háku? Chápeš tu ironii? 

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Tady se zrovna dá ten název pochopit. La Llorona: Prokletí, nebo Prokletí La Llorony by znělo divně. Zachovali původní jméno, čímž filmu zůstává ten "španělský/mexický" nádech a navíc to dává smysl. Místy jsou ta jména zbytečně překladatelsky kreativní, ale tady je to v pohodě.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Nevka

Ale Iron man je železný muž... :D

 

Ok.. tak aspoň jako Prokletí La Llorona... 

Prokletá žena může bejt i moje stará že si mě vzala... :D

na příspěvěk reagoval Nevka

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Bože můj. Je to prostě její jméno. Je to úplně to stejné jako v případě, kdy z Iron Mana neděláš Železného muže. Úplně zbytečné to řešit...

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Caminzind

Caminzind (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Pochop, že je to horor pro dementy s omezenou představivostí. Proto musí mít jednoduchý a srozumitelný název, aby se ta sračka dobře prodala, až to narvou do pošetky a hodí do trafiky.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Související novinky

La Llorona ovládla Velikonoce

La Llorona ovládla Velikonoce

22.04.2019

Nadpřirozený horor La Llorona: Prokletá žena, jenž je spin-offem k V zajetí démonů a zároveň samostatně stojícím filmem, ovládl v zámoří nejhorší velikonoční víkend za poslední dekádu a půl. Snímek… (více)

Reklama

Reklama