Reklama

Reklama

Ezra Miller se představí v roli Barryho Allena alias Flashe, který ve vůbec prvním samostatném filmu o superhrdinovi DC překonává hranice svých superschopností. Barry Allen použije svou superrychlost, aby změnil minulost, ale jeho pokus o záchranu rodiny vytvoří svět bez superhrdinů a donutí ho závodit o život, aby zachránil budoucnost. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

BROKEN_

BROKEN_ (hodnocení, recenze)

Co jsem se tak dočetl, tak Ezra Miller prohlásil, že Flash nevymaže SnyderVerse. Nevím jestli je to pravda, ale vůbec bych se nedivil, kdyby to nakonec WB udělalo. Ještě předtím než to převezme nový vedení, tak oni to co nejvíc poserou. Nechápu proč to dělají :-(

na příspěvěk reagoval PKD

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Ratemus

No, pokud se prokáže, že je něco z toho pravda, tak opravdu doufám, že už žádnej další DC film nevydělá. Ačkoliv je ta Marvelácká uniformita bez nejmenší invence strašně únavná a otravná, tak alespoň dávají fandům to co chtějí. Teda, teď když chtějí mít hlavně ženský hrdinky, tak těžko říct, ale Tobey Maguire a Andrew Garfield udělali z No Way Home docela slušnej film.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Ištván87

Hlavní supergirl a Batgirl, to byl dobrý kec, já si pamatuji kdy říkali že hlavní bude Harley a ob rok bude s ní nějaký film. Je fakt neuvěřitelné co se warnerum povedlo udělat s DC za těch devět let od MOS...

na příspěvěk reagoval Ištván87

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Clark_Cent

Snad ano. A snad ta Supergirl nebude prezentovana jako Kara. Bylo by to fer. To je furt mlzeni a nikde nic. 

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

Ištván87

Dovolím si tě opravit, ale nejde o nejnovější zprávy. Jde o STARÉ zprávy, které někdo vzal přebalil a nyní prezentuje jako nové. Lidem, kterým naslouchám se dokonce podařilo vypátrat kdo to byl. A většina informací z toho zdroje pravda někdy, před 10 nebo 11 měsíci, když ještě nikdo neměl ani tušení, že k nějakému mergeru dojde. Takže to ber maximálně jako zábavné ohlédnutí nad tím, co Warneři chystali, předtím, než je AT&T kopli přes palubu. Věci už jsou teď dávno jinak. 

na příspěvěk reagoval PKD

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Tak podle nejnovějších zpráv ze zákulisí to vypadá, že se ve filmu objeví i Henry Cavill. Ale jen v nějakém záběru z predešlých filmů. Odteď by měla být hlavní Supergirl a Batgirl - Ben Affleck se podle všeho už opravdu k roli nevrátí. Hmm... Myslíte, že když řeknu, že Warner Bros. je banda nekompetentních megasráčů, že to bude dostatečné vyjádření stavu v současném vedení WB?

na příspěvěk reagoval Ratemus, Clark_Cent, PKD, Ratemus, jhr

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Clark_Cent

Stejne pujde jen o camea. Takto by ten film precpali a na samotneho Flashe by se ani nedostalo,hehe. A kdyz to tak vesele bobtna, jako matina vanocka, tak by to melo miti min. 150min.

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

Shakers

Stejná otázka jako v případě No Way Home. Vážně myslíte, že se objeví jen Supermanovi záporáci a ne Superman sám? Asi dosud nejbližší věc naznačující návrat Cavilla co jsme zatím dostali. Nemluvě, že i o samotném Zodovi a Faoře se v zákulisí mluvilo už dobrého půl roku.

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Clark_Cent

Já naštěstí nemusím. Mě je nějaká Batgirl film volný. Jen mě to občas vytáčí. O tom Marvel Keatonovi mi ani nemluv. Užil jsem si to jen a pouze díky němu samotnému a jeho interakcemi s Hollandem. ;-) Diverzní DC, to zní hezky. To jsou asi nějací diverzanti. A možná i na motorkách.:)))))))))

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

PKD

Pokud Keaton mohl mít snědou dceru v Homecoming, nevidím důvod, proč by to samé nemohl mít i Simmons zde. Prostě Barbara bude spíš po mamince. :-D

Ale to je hold tak, když projekt založí a hlavní herečku obsadí studio, které razí jednu politiku (Warneři a jejich nové diverzní DC), jen aby následně jim projekt uzmulo vedení, které razí zase opačnou politiku (AT&T a jejich snaha obnovit Snyderverse). S výsledkem už se asi budeme muset smířit.  :-D

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

LizianShaw

Ano, jistě existuje i takový, aby se jim to v dnešní době hodilo do krámu. Pro mě ovšem existuje jen 1 verze. 

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

LizianShaw

No hele, minimálně v té Batgirl to vidím fakt na jeho. Protože i bez zákulisních informací, dost indicií poukazuje na něj. Co bude pak je vždycky otevřená kniha. Ale tou dobou už tu budeme mít "Warner Bros. Discovery". A to svůj vlastní plán s postavama, který už bude rozhodně validní, jistě brzy představí. Nejpozději hádám na příštím DC Fandomu, který bude jistě jinačí kafe, než ten letošní.

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Clark_Cent

Affleck JE Batman. O tom zadna. A Keaton tez. Ale ma uz svuj vek, ktery u jeho Marvel kreace nebyl dle meho, skoro poznati. A jestli pujde Batffleck do dalsich DCEU filmu, mirne receno, budu jen rad. 

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Clark_Cent

To zní nádherně. Fakt doufám, že to tak bude.

Affleck si zaslouží uznání, a za chvilku to bude 10 let, kdy jsme měli Supermanovo sólovku, a sequel pořád nikde.

na příspěvěk reagoval Clark_Cent

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

woodsman

Z toho co jsem slyšel naposledy, tak to vypadá, že z Warnerů asi opravdu vůbec nic nezbude. Protože prý budou muset zahojit nějaký 3 miliardový deficit na Synergiích. Takže se bude propouštět. A to hodně. Při takové sumě se pak nabízí, jestli z Warnerů zůstane vůbec někdo. 

na příspěvěk reagoval PKD

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

LizianShaw

No počkat si budeme muset rozhodně. Už jen kvůli tomu mergeru. Protože dokavaď nebude u moci nové vedení, tak se v rámci tématu "co bude", nedá věřit vážně ničemu. Nikdo z Warnerů teď totiž nemá zájem do médií vypouštět "pravdu". Ale pouze jen to co se jim bude hodit.

A ohledně té Batgirl je už jen samotná účast Simmonse silně zavádějící. Pokud by totiž vážně do budoucna chtěli stavět na Keatonovi, tak proč do hry pořád vracet prvky z Affleckovi éry. To nedává smysl. A stejně tak samotná úvaha Keatona jako stěžejního Batmana do budoucna je svým způsobem směšná. A to při vší úctě k němu. Jasně cesta mentorství Batman Beyonda je třeba možnost, ale těžko věřit, že by se z toho dělal status quo pro celý filmový vesmír, kde se nadále mají prohánět různí další "současní" hrdinové. Absence tradičního Batmana by byla prostě do očí bijící.

A když do toho začnu tahat zákulisní info. Tak Batman v Batgirl má prý mít dokonce akční scény. To s tím jako chtějí trápit sedmdesátiletého Keatona? Jako vypadá možná dobře, ale není to Schwarzenegger nebo Stallone, aby podobné role byl schopen hrát až do osmdesáti. Připočti pak Simmonse v rozhovorech málem koktajícího Affleckovo jméno. A já to do té Batgirl na Keatona prostě nevidím. Byť třeba souhlasím, že označení "pravý Batman" by k němu slušelo daleko víc. Ale tak třeba režiséři měli na mysli "pravého DCEU Batmana". Ale to se pořád motám v jisté rovině ignorace zákulisního infa.
To pak mluví prokazatelně. Keaton si dá poslední hrdinou štaci jako Batman ve Flashovi a pak si škrtne spin-off kde bude cvičit skutečného Beyonda jako vysloužilý mentor Wayne. Zatímco Affleck zůstane nadále stěžejním Batmanem DCEU, které pak bude dál vést společně s Cavillem, který se už teď třese na návrat do role Supermana (však si všimni jak mluví v rozhovorech). I nový ředitel David Zaslav prý chce středobodem DCEU, trojici Superman, Batman, Wonder Woman. Neříkej, že to nedává smysl.

na příspěvěk reagoval LizianShaw, PKD

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Clark_Cent

Asi nám nezbývá než počkat.

Já osobně bych bral návrat Afflecka všemi deseti, ale teď už si fakt nejsem jistý.

U Batgirl bych čekal Keatona, který ji bude mentorem, něco ve stylu Batman Beyond.

Keaton je fajn, ale idea 70-letého Bruce, se mi vůbec nelíbí. Takže je možná štěstí, že těch Batmanů budeme mít asi pět :D

na příspěvěk reagoval Clark_Cent

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

17.12.2023

Už za pár dnů do kin po celém světě vstoupí nejnovější snímek studia Warner Bros. a pokračování miliardového hitu Aquaman z roku 2018, komiksovka Aquaman a ztracené království. Film režiséra Jamese… (více)

Komiksový Blue Beetle má tragický start

Komiksový Blue Beetle má tragický start

20.08.2023

Warneři se sice můžou do konce rukou plácat po zádech za to, jak moc se jim vyplatila sázka na Barbie v režii Grety Gerwig s Margot Robbie v hlavní roli, jenže bokem růžového megahitu se studiu v… (více)

Reklama

Reklama