Reklama

Reklama

Annabelle

Trailer 1

Obsahy(1)

John Form našel pro svou nastávající manželku Miu dokonalý dárek – krásnou starou klasikou panenku oděnou do sněhobílých svatebních šatů. Ale Miina radost z Annabelle nemá dlouhého trvání. Jedné hrůzné noci vtrhnou do jejich domu vyznavači satanského kultu a brutálně napadnou mladý pár. Prolitá krev a hrůza nejsou to jediné, co za sebou nechávají. Vyznavači Satana vyvolali bytost tak zlovolnou, že nic z toho, co udělali, nelze ani zdaleka srovnávat se zlem, kterým je nyní posedlá Annabelle. (Warner Bros. CZ)

(více)

Recenze (621)

helloween93 

všechny recenze uživatele

Na horor zatraceně málo hororové, zato však hodně nudné. Přehlídka všech možných i nemožných klišé. Podle tvůrců je teda solution na zlo, vyskočit s posedlou panenkou z okna. Spin-off ke Conjuringu bez nápadu. ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Stejně jako většina jiných, i tenhle horor byl postaven hlavně na lekačkách. A takhle pitomý závěr už jsem neviděla dlouho, ačkoliv si nejsem jistá, do jaké míry odrážel „skutečné“ události. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

No je pre mna prekvapenim hodnotenie tohto hororu,mne sa to pacilo,sympaticki herci,zaujimavy pribeh,niekolkokrat som sa zlakol,az mi behali zimomriavky po tele,nemam rad filmy o duchoch,ale jednoducho tento ma pozitivne oslovil...:-) ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Solídny horor, kde tá dynamika príbehu až príliš pomaly sa dostane do väčších rozmerov. Sympatické herci ako aj ich výkony. „Rutinná“ vec vo svojom žánru, ale nie podpriemerná. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Folky 

všechny recenze uživatele

Tady končí sranda. Nezajímavé, nudné, předvídatelné. Wanovky mě vytáčejí svou průměrností, ale tahle slátanina bez napětí nebo dobré lekačky nebo děsivosti nebo...čehokoliv co dělá horor hororem, je už fakt přes limit snesitelnosti. ()

domirovec 

všechny recenze uživatele

Ach jo, tohle byla taková velká škoda.. Annabelle je, a říkejte si co chcete, extrémně předceňovaný horor, jehož jediným, malinkým, skoro až nepartným klíčem pro úspěch a popularitu je obrovský divácký zájem o něj. Přece jenom vypráví příběh o jedné z nejikoničtějších hororových panenek vůbec. Také v jeho produkci byl pan Wan a ve filmu je hodně odkazů na první V zajetí démonů. A upřímně jsem se těšil, až se na film podívám a budu ho moci naplno zhodnotit a proto říkám, ne. Tohle se teda moc nepovedlo. Pár dobrejch lekaček tam je, to ano, ale jinak se tam toho moc neděje a nejde tam tak moc o tu samotnou panenku, ale spíše o špatné štěstí hlavních postav a pár těch samovolně zavírajících se dveří. Onen hlavní problém celého filmu je ten nevyplněný prostor, který mohl být, skrz celou jeho stopáž, narvaný pěknými jumpscary a povedenou atmoškou. Bohužel se tak však nestalo. 2/5 ()

panvasik 

všechny recenze uživatele

Bylo to hodně v pohodě, co se týče hodnocení většiny lidí, tak jsem byl hodně skeptický, ale na konec to byla příjemná hororová jednohubka, sice se to v žádném směru nevyrovná V zajetí démonů, ale o to se film ani nesnaží. ()

Kadas97 

všechny recenze uživatele

Mnohým ľuďom tento film nesadol a mnohých nadchol, ja sa radím presne do stredu. V niektorých momentoch som mal husiu kožu a inokedy som sa smial na absurdnosti situácií. Chybali mi tam manželia Warrenovci a mnoho vecí zostalo nedopovedaných. Šedý priemer 5 z 10. ()

Raaavenek odpad!

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu je špatné naprosto všechno. Od budování "neatmosféry", přes příšerné ozvučení až po naprosto dementní chování všech postav. Z hororových klišé nechybí žádné, dokonce i ty nemrtvé děvy v bílých šatech tam jsou, i když je hlavní zlá síla černý rarášek (za toho by možná těch 20 % bylo, kdyby aspoň reklamy před filmem nebyly zábavnější než to, co následovalo). ()

S.U.E.S. 

všechny recenze uživatele

Učebnicová ukázka toho, jak naprosto perfektně promrhat ten největší potenciál. V tomto filmu jsou snad jenom dvě lekací scény, z toho jedna však vůbec nesouvisí s daným strašením. Je tedy až neuvěřitelné, jak mohla jedna z nejděsivějších věcí z původního filmu takhle skončit. Doteď si totiž až moc dobře pamatuji, jak spoustu lidí nadávalo na to že V zajetí démonů je v podstatě průměrný horor, kde nejděsivější a nejlepší scény jsou právě ty s Annabell, která je představitelem toho až hrůzostrašně klidného zla, které se sice viditelně neprojevuje ale jeho vliv a působení vám nedá spát. Tady se však nic takového neodehraje. Holt James Wan je jenom jeden. A tento film krásně potvrdil, že mít v ruce strašidelnou panenku s potenciálem není všechno, ale že to chce taky trochu schopnějšího tvůrce a hlavně děsivější scénář. PS. Pokud se chcete opravdu bát, pusťte si párkrát za sebou trailer na Annabell. Ač je to totiž možná k nevíře, tak scény které jsou v traileru děsivé jsou v samotném filmu naprostým opakem. ()

joker30 

všechny recenze uživatele

Keďže som nečakal veľa po tých chválospevoch tu :) nakoniec som vôbec nebol sklamaný. Podľa mňa v celku fajn horor a dobrá oddychovka. Conjuring to nebolo, ale pár freaky scén tam bolo/ Pozor Spoiler/- najmä scéna, kedy som myslel, že si zabila to malé .účel to splnilo. 65 % ()

sarkareifova 

všechny recenze uživatele

V kině to byl famózní zážitek. Lekačky, temná atmosféra, panenka... Hlavním mínus pro mě je, že mě to nezaujalo natolik abych si z toho něco pamatovala. ()

katmandzoo 

všechny recenze uživatele

Miestami som mal fakt dosť a ltt, že som sa nepo*ral, ale bolo tam aj veľa hluchých miest a celkový príbeh s posadnutou bábikou Annabelle ma akosi neoslovil. Vcelku však film ani neurazil, ani neohúril, preto dávam 3* ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Ja som presne tá skupina, pre ktorú je film určený. Príbeh je vystavaný na reálnych udalostiach, postavy sa chovajú racionálne a hororové prvky sú skôr na úrovni thrilleru, bez lacných lakačiek a iných prázdnych prvkov. Milovníci slizu a intenzívneho škrípania do ticha sú sklamaný, ja som velice spokojný. ()

Ondr@932 

všechny recenze uživatele

Spin-off filmu V zajetí démonu jsem tedy popravdě čekal mnohem lepší, škoda no ... Film obsahoval minimum hororové atmosféry, scénář je pěkně odfláknutý a ani ten konec nebyl žádný extra napíňák ... Fakt škoda. 60% ()

Mandalorian odpad!

všechny recenze uživatele

Výčet chyb ? To by byl seznam na pomalu každých pět minut filmu. SPOILERY: Takže veškerý nelogický chování který začalo prakticky s filmem, dám bokem. Vyčtu tomu hnusu to, že Chuckie je nejen napínavější, ale i vtipně udělanej námět, kterej i pobaví a člověk nemá pocit, že se dívá na plichtu od Mattela. Samozřejmě neznámí herci. Kdo by do toho taky šel ? I když Afleka mohli po Argovi klidně ukecat. Navážení do satanistů a nádherný honění u církve nebylo cool co vím snad nikdy a jako satanistu mě to po všech těch tunách sraček v jiných filmech už prakticky ani nezaujme. Charles Manson byl sice defacto kokot, ale vzít takhle jeho jméno a jen tak na blind použít, je horší než zneužívání názvů jako jsou "démon" nebo "ďábel". Aneb - my už si zvykli. Vy na nás nikdy. Nazdar. ()

Související novinky

Nová adaptace Prokletí Salemu našla režiséra

Nová adaptace Prokletí Salemu našla režiséra

13.04.2020

Minulý rok jsme se dozvěděli, že Kingův horor Prokletí Salemu se po letech dočká nové verze. Produkovat ji měl James Wan a do scénáře se pustil Gary Dauberman, jenž napsal například nové To nebo… (více)

Manželé Warrenovi zpět pro třetí Annabelle

Manželé Warrenovi zpět pro třetí Annabelle

18.10.2018

Patrick Wilson (Aquaman) a Vera Farmiga (Zdrojový kód) si zopakují své role Eda a Lorraine Warrenových v třetím dílu spin-offové Annabelle. Příběh třetího filmu se bude točit okolo proslulé panenky,… (více)

Třetí Annabelle má režiséra

Třetí Annabelle má režiséra

24.07.2018

Vražedná panenka Annabelle je k nezastavení a tak studia Warner Bros. spolu s New Line během Comic-Conu oznámila, že její třetí díl dorazí pravděpodobně už v létě příštího roku. Pokračování spin-offu… (více)

V zajetí démonů potřetí

V zajetí démonů potřetí

27.06.2017

Alfou a omegou dnešního Hollywoodu jsou propojené filmové vesmíry. U Star Wars nebo Marvelu šlapou na jedničku, jinde se více či méně klopýtá. Naposledy se trochu spálil vesmír s klasickými monstry,… (více)

Reklama

Reklama