Reklama

Reklama

Annabelle

Trailer 2

Obsahy(1)

John Form našel pro svou nastávající manželku Miu dokonalý dárek – krásnou starou klasikou panenku oděnou do sněhobílých svatebních šatů. Ale Miina radost z Annabelle nemá dlouhého trvání. Jedné hrůzné noci vtrhnou do jejich domu vyznavači satanského kultu a brutálně napadnou mladý pár. Prolitá krev a hrůza nejsou to jediné, co za sebou nechávají. Vyznavači Satana vyvolali bytost tak zlovolnou, že nic z toho, co udělali, nelze ani zdaleka srovnávat se zlem, kterým je nyní posedlá Annabelle. (Warner Bros. CZ)

(více)

Recenze (621)

Aresko123 

všechny recenze uživatele

obycajny priemerny ducharsky horor, ktorých uz bolo natocenych desiatky. Cudne je ze po cely cas sa ta babika Annabelle ani raz nepohla.......... to ma sokovalo z celého tohto hororu asi najviac, hihihi ()

Pafykz 

všechny recenze uživatele

Pominu-li fakt že téma panenky je už strašný klišé a dokola opakující se scénář a nemohl člověk čekat nic novýho, tak musim říct, že je film skvěle natočenej, režisér ví co dělá, má to atmosféru a herci nepředvádí žádný zoufalý výkony. Prostě podle mě jeden z lepších hororů co se týče kvality za kamerou a režiséra, scénářem nic moc, ale stejně si to zaslouží 4 hvězdy. ()

botka2 

všechny recenze uživatele

Docela mě film zklamal, čekal jsem teda mnohem víc děje, efektivity apod. Vůbec se nedá srovnávat s filmem V zajetí démonů.Dvě hvězdičky dávám za občasný úlek, ale jinak bych se podruhé asi nepodíval. ()

maty24 

všechny recenze uživatele

Na tento horor sem se opravdu moc těšil.A musím říct že tak znuděnej z hororu sem snad ještě nebyl.Herecké výkony byly příšerné,za celý film sem se lekl tak dvakrát a příšerně ukecané. Prostě sem v kině seděl a modlil se at už tohle utrpení končí. ()

VVee69 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že to je celé dosť neoriginálne. Zapínanie gramofónu a šijacieho stroja ma fakt neberie. Ale neviem čím to bolo, ale aj keď som to už všetko vlastne videl sem tam to vo mne vyvolalo pocity, ktoré má horor prinášať. Hlavne pri scéne s výťahom som bol celkom napätý. Ale na zajatých démonov sa to nechytá. ()

k.rakonos 

všechny recenze uživatele

Pravý duchařský horor by měl trochu postrašit, trochu polekat, trochu donutit k zamyšlení. Annabelle toho moc nenabídla, mírné zlepšení v poslední půlhodině, jinak dost slabota. Jedna hvězda navíc za celkem atraktivní Britku v hlavní roli se stejnomenným křestním jménem. ()

leo_kure 

všechny recenze uživatele

Skvělý film se skvělými lekačkami! Ovšem z postavení kamery bylo v prdeli, hluboko v prdeli... Připadal jsem si že se koukám na Paranormal Activity kde jsou skryté kamery... ()

Mr.Dude odpad!

všechny recenze uživatele

V zajetí démonů je jeden z těch hororů, který se po dlouhé době povedl. Díky němu jsem se těšil na film o Annabelle jako malá holka. Takže jednoho víkendového večera jsem si udělal kafe a pustil jsem si ho. po 15 minutách jsem se kávy konečně napil, a stalo se to, že jsem si z pusy vytáhl nějaký kozí chlup, přemýšlel jsem, odkud je, jak se tam dostal, no prostě jsem tím byl tak fascinován, že jsem úplně zapomněl, že sleduji nějaký film. To myslím, mluví za vše. ()

vinad 

všechny recenze uživatele

Tento horor je pro mě jasnou ukázkou toho, proč se nedá vybírat film podle traileru. Scény z upoutávky byly ve finálním výsledku zároveň těmi nejlepšími. Zbytek filmu se odehrával zdlouhavě a bez jakéhokoliv napětí - jednoduše byl nezáživný, nudný. Pro hororové fanouška, jako jsem já, je to veliké zklamání. ()

Jennifer600 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak sem se těšila, jak skvělej to bude horor, kolikrát se leknu a jak konečně uvidím něco, co mě ohromí a ono úplný prd. Od začátku byla nuda, jedna lekačka supr, pak už ale nic. Trapárna za trapárnou. Jeidný co mě nachvíli dostalo a těšila jsem se na něco velkého bylo, když šla hlavní hrdinka dolů aby tam něco uklidila do těch klecí či co to bylo. Najednou se zhaslo a super atmosféra na pár lekaček a tak, výtah nejel, super. Jenže ani s tímhle si tvůrci nepohráli. NUDA. A konec byl jak v nějakym drama romanťáku když paní darovala duši. Hrůza. Prostě odpad ()

Blackcream odpad!

všechny recenze uživatele

No, recenzi píšu po půl lahve bílého, ale nejspíš to nemá větší význam (snad jedině na překlepy :) ale takhle mizerný horor jsem snad neviděl, herci úplně děsivý (možná děsivější než celý film) jak se má člověk bát když je všude tolik světla a u hororu bych čekal o mnoho víc lekaček. Tady to bylo vždy tak předvídatelné, že jsem stihl ztlumit zvuk abych nevzbudil svoje děti, ani ne tak leknutím jako povzdychem "ach jo". Říkal jsem si že první hodina filmu úplně hrozná a pak, že to alespoň trochu najede, ale bohužel nic .... Radši koukejte hodinu a půl z okna než na tento film, venku to určitě bude zajímavější.... ()

inhotep 

všechny recenze uživatele

V kině s výborným zvukem bych se asi bál víc, ale DVD na chatové televizi (tedy starý krám s mono reprákem) to byl horor strašidelný asi jako průměrná epizoda Věřte nevěřte. Přitom u kvalitního hororu se člověk může strachy po*rat i když se na film dívá na MP4 se zvukem z integrovaného repráčku. ()

Wiceman 

všechny recenze uživatele

Neskutečná kravina snažící se svést na úspěchu relativně strašidelnýho Conjuringu aneb co hype neudělá. Nejenom, že jsem se těžce nudil, ale co se nestává často, strávil jsem víc času před kinem na cígu než na filmu samotnym. Škoda kila .. ()

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

Po zhkliadnutí Quija a podobných veľkolepostí Annabelle aspoň obsahuje (síce staré dobré klišé overené) hororové prvky, atmosféra miestami až vynikajúca a potešil aj Retro look 60/70 rokov - pre film nepodstatný, ale o to väčší plus že dej nebol klasicky umiestnený niekde v americkom vidlákove ako to býva zvykom. Inak scénaristicki a režijne film silne parazituje na ducharinách z ďalekého východu (Japan, Čína, Thajsko) ale filmu to neublížilo skôr naopak - tvorcovia sa držali overených postupov a nevymýšlali experimentálne kraviny končiace väčšinou na smetisku dejín. ()

C.A.T. 

všechny recenze uživatele

Zaujala mě Annabelle Wallis a nezapomenutelná scéna sklep/výtah, nepříjemné scény s těhotnou hlavní hrdinkou,ale jinak bohužel slabota...Z návštěvy kina jsem ale byla docela mile překvapená, protože jsem čekala naprostý průšvih, což se nekonalo, žádná sláva to sice není,ale na jedno podívání dobrý.Co bych opravdu vytkla je výběr herce/manžela - to byl opravdu tak protivný idiot s připitomělým a nesmyslným chováním, až to řvalo do ksichtu... ()

CrashHP 

všechny recenze uživatele

Bábka známa už z filmu Conjuring vo vlastnej filmovej úlohe pokúšajúc sa vystrašiť divákov. Myslím, že to aj celkom fungovalo. ()

eleanor35 odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhlédla jsem asi prvních 30 minut, a asi polovinu z toho jsem civěla z okna nudou. ''Strašidelné'' scény byli spíš srandovní, Annabelle jako panenka byla docela pěkná a nevyzařovala, že je nějak posednutá (teda jestli vůbec byla). Hlavní postavy byli nesnesitelné a možná díky tomu jsem to nedokoukala. A jen tak mimochodem tento film bych s čistým svědomím nenazívala jako horor, spíš něco jako špatná komedie. Možná, že až to vzhlédnu celé můžu svůj názor přehodnotit, ale prozatím si za svým názorem stojím. ()

Související novinky

Nová adaptace Prokletí Salemu našla režiséra

Nová adaptace Prokletí Salemu našla režiséra

13.04.2020

Minulý rok jsme se dozvěděli, že Kingův horor Prokletí Salemu se po letech dočká nové verze. Produkovat ji měl James Wan a do scénáře se pustil Gary Dauberman, jenž napsal například nové To nebo… (více)

Manželé Warrenovi zpět pro třetí Annabelle

Manželé Warrenovi zpět pro třetí Annabelle

18.10.2018

Patrick Wilson (Aquaman) a Vera Farmiga (Zdrojový kód) si zopakují své role Eda a Lorraine Warrenových v třetím dílu spin-offové Annabelle. Příběh třetího filmu se bude točit okolo proslulé panenky,… (více)

Třetí Annabelle má režiséra

Třetí Annabelle má režiséra

24.07.2018

Vražedná panenka Annabelle je k nezastavení a tak studia Warner Bros. spolu s New Line během Comic-Conu oznámila, že její třetí díl dorazí pravděpodobně už v létě příštího roku. Pokračování spin-offu… (více)

V zajetí démonů potřetí

V zajetí démonů potřetí

27.06.2017

Alfou a omegou dnešního Hollywoodu jsou propojené filmové vesmíry. U Star Wars nebo Marvelu šlapou na jedničku, jinde se více či méně klopýtá. Naposledy se trochu spálil vesmír s klasickými monstry,… (více)

Reklama

Reklama