Reklama

Reklama

Panenka Jane

(festivalový název) (seriál)
Trailer 2
USA, (2014–2019), 70 h (Minutáž: 42 min)

Hudba:

Kevin Kiner

Hrají:

Gina Rodriguez, Andrea Navedo, Ivonne Coll, Justin Baldoni, Priscilla Barnes, Brett Dier, David Haley, Daniel Kash, Yael Grobglas, Yara Martinez, Judy Reyes (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Nejprve slíbí uchránit svoji ctnost až do svatby, a pak Jane Villanueva zjistí, že je kvůli chybičce zdravotníků těhotná, a tak musí o svojí budoucnosti pouvažovat znova. (Netflix)

Recenze uživatele Tom Riddle k tomuto seriálu (1)

Panenka Jane (2014) 

Obsahuje náznaky spoilerů. Omylem oplodněná panna Jane a její šílená rodinka a ještě šílenější rodinka otce/dárce spermatu v parodii na telenovely, která si z nich bere jenom to nejlepší a toho nejhoršího se obloukem vyvarovává. Absurdní (a boží) twisty takřka každým dílem, odlehčený tón seriálu (reprezentovaný obvykle prostřednictvím vtipného vypravěče, který sice v ději sám žádnou úlohu nemá, přesto ale přispívá svou troškou do mlýna) a velice sympatický cast (ať už Gina Rodriguez jako titulní a uvěřitelná panna Jana, Yael Grobglas jako manipulátorka Petra nebo Jaime Camil jako nejsebestřednější hvězda telenovel Rogelio De La Vega) se díl co díl trefují do černého. Bonusem je pak vynikající postava hlavní "mrchy," a její český původ, který často slouží jako zdroj vtipů záměrných (running joky o českých tradicích či rčeních) i pravděpodobně neúmyslných (naprosto otřesná čeština, která mě nejdřív rozčilovala, teď si jí ovšem nepokrytě užívám s každým špatně vyřčeným slovem). ()

Reklama

Reklama