Reklama

Reklama

V.I.P. vraždy

(seriál)
  • Česko VIP vraždy
Česko, (2016–2018)

Hrají:

Soňa Norisová, Patrik Děrgel, Jiří Dvořák, Jan Révai, Miroslav Vladyka, Martin Myšička, Jiří Hána, Jana Stryková, Tomáš Měcháček, Jitka Sedláčková (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(27)

Detektiv Beran se vrací po dvou měsících mimo službu zpět na oddělení vražd a hned první případ ho zavede do komplikované VIP společnosti. Vyšetřuje vraždu významného advokáta Grégra, který zastupoval bohaté a slavné klienty a na jehož smrti má zájem hned několik lidí. Beranovou hlavní podezřelou se stává Klaudie Wolfová, úspěšná a známá spisovatelka krimi románů, která má nejen motiv, ale její poslední kniha navíc znepokojivě připomíná detaily jak Grégrovy vraždy, tak i dalších následných zločinů. (TV Prima)

(více)

Recenze (161)

tsatsiki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím,co se uživatelům csfd na tomto seriálu nelíbí. Když Modrava tu má tak super hodnocení,tak proč tohle má tak málo? Natočené je to stejně dobře a všichni herci zde podávají své standartní dobré výkony a je to mnohem líp napsané. A zajimavé je sledovat, jak se vyvíjí vztahy mezi Dergelem a Norisovou. ()

LadyPupu odpad!

všechny recenze uživatele

Sestry Bártů měli svázat do kozelce a vzít jim psací potřeby hned tenkrát po uvedení Rodinných pout. Strašný. Hustokrutopřísně strašný. V hlavní roli PP Prima a reklama na její další pořady (viz. fotky u právníka v kanceláři např. ), v dalších rolích Děrgel a jeho obočí, Révai a párátko atd.. Ale pro mě tam byly dvě věci, pro které to nehodím hned do odpadu 1) hraje tam Dvořák (Jiří, proč???) 2) za Měcháčkovo vysvětlení "To vona se vyspala se mnou a svedla mě, já jsem jenom neřekl NE", protože já bejt chlap, tak jsem úplně stejný šovinistický hovado ;-) ()

Reklama

Liya

všechny recenze uživatele

Mně to přijde spíš jako odlehčená krimikomedie - tedy, není to úplně moc krimi a taky ne úplně komedie, ale taková nějaká snaha o to a není to zase tak strašné, jak to dle zdejšího hodnocení vypadá... je to spíš taková nadsázka - oddechovka při čem se nemusí moc přemýšlet :). Tak to bylo aspoň předpokládám autory myšleno a tak je docela irelevantní kritizovat že policejní postupy nejsou zrovna úplně reálné atd...asi ani nemají být. První díl teda byl dost slabý ale druhý už lepší. Docela mě baví vtipné momenty kterých tu není zas tak málo (zatím byla nejlepší scéna s Božetěchem Leskovcem :)). Ne že by se člověk za břicho popadal, ale úsměv to vyloudí :). A sem tam opravdu pěkné letecké záběry Prahy. Uvidíme, co bude dál :) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Tak už i čeští detektivové z SKPV si chodí pro moudra ke spisovatelkám. To je dobře, že držíme světový trend. Jenže je to celé věrohodné asi jako papoušek na Antarktidě, zábavné jako projevy v parlamentu a napínavé jak recitál Karla Gotta ve Slaném. Nicméně já se pokaždé bavím nad těmi pitomostmi tak škodolibě, že tomu nějakou tu hvězdu musím dát. ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Sledování tohoto odporného derivátu z různých jiných, cizozemských, originálních seriálů je stejně intenzivní zážitek, jako provádění obřízky nůžkama na živej plot....Těžko na to zapomenout. Duo Norisová-Děrgel se tímto zařadilo v žebříčku oblíbených sympaťáků hned za dvojici Hitler-Himmler. Beran a Vlková. Celá salaš se posere smíchy. ()

Galerie (381)

Zajímavosti (3)

  • Vždy před scénami z kanceláře vyšetřovatelů je záběr na policejní budovu, jež má vyklápěcí okna. Při záběrech z kanceláře jsou ale vidět klasická okna, otevírající se do stran. Scény jsou tedy natáčeny jinde. (rakovnik)

Reklama

Reklama