Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajemný ochránce Gotham City nemá chvíli klid. Sotva se vypořádal s ďábelským Tučňákem, už má proti sobě další nebezpečné muže. Bývalý okresní zástupce Harvey Dent si říká Dvě tváře, protože má polovinu obličeje znetvořenou kyselinou a také rozpolcenou osobnost. V jednom jsou ale obě jeho poloviny zajedno - Batman musí být zničen. Milionář Bruce Wayne, který se ukrývá pod maskou Batmana, zastaví výzkum mozkových vln, prováděný mladým vědcem Edwardem Nygmou, protože ho považuje za neetický. Nygma tajně dokončí svůj vynález, kterým dokáže z lidí vysávat jejich inteligenci. Stane se z něj Hádankář, který nenáviděného Waynea neustále provokuje důmyslnými rébusy. Situace se stane kritickou, když padouši spojí síly a odhalí, že Wayne je Batman. Ani on však nezůstane v boji osamocen. Přidá se k němu mladý akrobat Dick, který chce jako maskovaný mstitel Robin pomstít smrt své rodiny. (TV Nova)

(více)

Diskuze

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Prave ten typ film o ktorom sa da hovorit ako o tom typickom hollywoodskom velkofilme 90tych rokov. Ach jo skvele casy:-)

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Ten film ma krasny vizual, famozneho Jima Carreyho, super hudbu. Cele to aranzma je dokonale. Skoda ze akcie je niekedy dost komixova ale inac fajn blockbuster. Dalsi Schumacherov Batman mal tiez fajn aranzma ale bola to katastrofa. Je to ako na tenkom lade:-)

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Nejhezčí herečka a nejlepší promo klip z celé série. I ten Val se na netopýra hodí víc jak Bale.

darthhokro

darthhokro (hodnocení, recenze)

Pro mě nejlepší díl s celé série. Ty nový srágory se ani trošku nechytaj. Navíc Nikolce to tady neskutečně sekne :)

na příspěvěk reagoval Raccoon.city

Joker Punx

Joker Punx (hodnocení, recenze)

Jim Carrey v originále je fakt magor, je to moje jeho nejoblíbenější role, ale dabing Bohdana Tůmy taky neni špatnej :)

 (hodnocení, recenze)

detektivmusk: jn je to dobrej dil sice kopiruje predesle dva ale me to nejak nevadi rozhodne bych si to dokazal predstavit v cervenem ramecku

detektivmusk

detektivmusk (hodnocení, recenze)

killduke: já taky ne. Tenhle betman j, alespoň podle mě nejlepší ze všech čtyř dílů. Navíc ta hudba tomu dává šmrns.

SeBig

SeBig (hodnocení, recenze)

nesouhlasím s KasHeton bez Jima Carreyho by to nebylo ono a byl lepší než Tommy Lee i když oba byly dost dobří...

KasHeton

KasHeton (hodnocení, recenze)

vzhledem k tomu že teď sem na to koukal v televizi tak bych tomu dal tak tech 50% neboť ač fascinující batman tak zde je to jenom slet efektů bez pořádného příběhu. Jim Carrey nepřekvapil, ale ani nefascinoval. Plusové body hrajou do karet jedině Tommymu Lee.

metalman

metalman (hodnocení, recenze)

velmi dobry film az nato ze nechapem preco Harvey Dent(Billy Dee Williams) ktory je cierny hra Harvey Denta a potom zmenia rolu v tomto filme kde ho hra Tommy Lee Jones a on je biely nie ze by som bol rasista ale len tomu nechapem.

armin

armin (hodnocení, recenze)

značný úpadek kvality oproti prvním dvěma dílům, tentokrát s tisíckrát obehraným motivem superhrdinovy touhy po normálním životě a pověšení řemesla na hřebík... bez jima carreyho a krásy nicole kidman bych se asi unudil, ... navíc nechápu, proč schumacher udělal ze zlých poskoků padoucha Dvě tváře něco mezi pouťovým klaunem, rafanem z kačerova a pankáčem z národky

PHaNTOm2

PHaNTOm2 (hodnocení, recenze)

Není to nic moc,ale Val Kilmer v roli Batmana a především záporáci Jones a Carrey dělají z Batman Forever důstojné pokračoání série.

Reklama

Reklama