Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp

  • USA Ant-Man and the Wasp (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Filmový svět studia Marvel se rozrůstá o snímek Ant-Man a Wasp, který je novou kapitolou o superhrdinech, kteří se umějí zmenšovat. Po událostech filmu Captain America: Občanská válka musí Scott Lang čelit následkům svých rozhodnutí nejen jako superhrdina, ale i otec. Sotva se mu podaří najít rovnováhu mezi osobním životem a povinnostmi, které má jako Ant-Man, objeví se Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou naléhavou misí. Scott musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti. (Falcon)

(více)

Recenze (685)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Po monstrózních Strážcích galaxie a ještě monstróznějších třetích Avengers je Ant-Man zase taková ta "menší" komiksárna stojící více na reálném světě, než-li digitálních lokacích. I když to "reálném" bych dal hodně do uvozovek, protože tenhle film si s fyzikálními zákony tradičně vyloženě vytírá... podlahu. Znalce MCU film tradičně už asi moc nepřekvapí, ale pořád je to dostatečně akční a dynamické, místy dost vtipné, nechybí troška rodinného patosu a hlavně to po celou dobu královsky baví. A potitulková scéna je správně úderná. To propojení to hodně táhne. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie jedného z najviac ´´iných´´ MCU zárezov, si zachovalo podobný postoj, ako jeho starší braček. Drží sa ale zavedených sequelovských pravidiel, čiže drahší, väčší, akčnejší ( a úspešnejší ). Možno sa jubilejným 20. filmom v najúspešnejšej filmovej ságe v histórii mal stať iný, prestížnejší snímok, ale tvrdiť že tento film nieje skvelou ukážkou čistokrvného Hollywoodu, by bolo neprijateľné. ()

kleopetra 

všechny recenze uživatele

Milý, pohodový snímeček. Žádné terno, ale nemám co vytknout. Mnohem lepší než prní Ant-man. Potitulková scéna mě naštvala a žádná nápověda k dalším Avengers! ()

berny2468 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený letní Blockbuster, který se nesnaží vyniknout. Hraje sice na jistotu, ale přesto bavi (a nemálo). Ačkoliv některé vtipy už po jedničce už tak nezapůsobí, tak musím přiznat, že jsem se nasmál víc než dost. Herci jsou vybráni dobře, role si užívají (ačkoliv Michelle Pfeifer tu je jen protože je to Michelle Pfeifer). Hudba trefná, akce velku napáditá (ikdyž vždycky to může být lepší), prostě klasický Marvel. Absence výrazného záporáka je k užitku a k příběhu. Škoda jen druhé potitulkove scény, která byla spíše výsměchem a velkým kontrastem k té první. Celkově jsem nadmíru spokojen....75%. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Povedený MARVELák, který je odlehčený spíše dětským humorem, má skvělé efekty a hezký příběh. Za mě 80% :) ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Druhý Atn-Man se nese v podobném duchu jako první díl.Jelikož nejsem moc fanda Marvelu,tak asi nejsem ten pravý kdo vám řekne to pravé co by řekl fanda,ale kdo měl rád Jedničku tak si oblíbí i druhý díl.U člověka jako jsem já mě tento film a řada jiných od Marvelu vydrží v mysli na nejvýš pár dní a pak už si ho ani pořádně nepamatuji.Škoda i když vyjímky se najdou viz Capitán amerika.Za mě tedy celkově 65% a tři hvězdy. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

V rámci lobotomických filmů, někde mezi 3 a 4.. Je to sice o kousek horší než posledně, ale pořád to stačí na to aby to s přehledem rozmázlo jakoukoliv jinou Avengerovku. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Druhý Ant-man je stejně dobrý jako ten první. Chemie mezi ním a Wasp výborně funguje a bylo celkem jedno, že už jsem zapomněla, co se dělo v prvním dílu. Zmenšování a zvětšování nikdy nebylo tak zábavné a ve filmu je spousta scén, u kterých jsem nahlas vyprskla smíchy. Ant-man není tak cynický jako Deadpool a jeho humor je mnohem civilnější. I tak jsem se ale výborně bavila. Takže ano, Ant-man za mě rozhodně ano. ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

Za mě rozhodně lepší jak jednička. Nejen, že jsme dostali více kvantové říše, ale i zajímavějších postav (i záporačka Ghost byla fajn - po Ready Player One Hannah John-Kamen opravdu fandím). Ant-Man potřeboval Wasp jako parťačku hned od začátku (upřímně mám Wasp o něco raději než Ant-Mana). Opět platí, že příběh není kdovíjaké terno, ale jako oddech po Black Pantherovi a zejména Avengers: Infinity War naprosto dostačující. Komediální složka filmu na mě moc nefungovala (a podle nulové reakce ani na nikoho dalšího v sále), ale ani mě nijak neiritovala, takže dobrý. A počkejte si aspoň na první potitulkovou scénu... P.S.: Pro ty, co si rádi rýpnou do dabingu - je naprosto v pohodě, daleko větším utrpením byla série trailerů před filmem (zejména Luskáček a čtyři říše a Kryštůfek Robin). 8/10 ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Peyton Reed mě již před třemi roky překvapil prvním dílem, tudíž jsem měl vysoká očekávání týkající se tohoto pokračování. Nečekejte žádný vážný film, Ant - Man 2 opět spoléhá na vtip a situace plné humoru. Na jednu stranu by to mohlo filmu způsobit potíže, jenže tyto momenty v celkovém součtu nepůsobí vtipně a perfektně film odlehčí. Oproti takovým Avengers to vypadá umírněněji, jednoduše tady všechno pořád nevybuchuje, což člověk docela ocení. Paul Rudd se v hlavní roli doslova našel, neuměl bych si představit nějakou náhradu za něj. Spolupráce Ant Mana s Wasp potěšila, pár částí bych označil za velice zdařilé (třeba u scény s holubím okem jsem málem umřel smíchy, želvuška také příjemným zpestřením). Trochu mě naštvalo, že žádný vyloženě záporák se zde neobjeví. Závěr trochu přehnaně optimistický, scéna s nalezením Pfeiffer v kvantovém prostoru budiž tomu zářným příkladem. Potitulková scéna navnadila na další Avengers, na které se velice těším. Uvidíme, co si Marvel přichystá pro příští rok. Za mě dávám filmu 76 % ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Dvojka Ant-Mana má rozhodně co nabídnout i přes své očividné nedostatky. Tenhle nášup všeho dobrého z jedničky sice částečně postrádá nápaditost a hravost prvního dílu (a působí tak trochu lacině a "kartonově"), bavit ale zvládá dostatečně a nudit se ve společnosti navrátilců z jedničky rozhodně nebudete. Zkrátka ideální letní jednohubka která ani v záplavě jiných komiksáren neztratila charakter. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Jedničkou jsem moc unešená nebyla, ale dvojka mně bavila moc. Marvel jse mi nejvíc sympatický tím, jak si sám ze sebe umí dělat srandu, a v tomhle filmu to bylo krásně vidět. Plno humoru, plno Easter Eggs a ucházející děj. Ghost se docela povedla, ale jinak byli záporné postavy dost bez nápadu. Konečně jsme se dočkali Sonny Burche a oni z něj udělají průměrného záporáka bez charisma. Ale jinak to bylo super. Hlavně akce! Ant-man má výhodu. Může z každého všedního prostředí udělat hřiště pro své honičky a akční scény. Z obyčejné kuchyně se tak stává opičí dráha, která je pastvou pro oči. Mid-credit scene zklamala (doufala jsem, že to bude Cassie, kdo se promění v popel). No a postcredit scene byla totální ztráta času. Zvlášť když jsme jí viděli v traileru! 4* ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Byl teplý letní den, tak proč nezajít do letňáku. Slunce už zapadlo, ale hřející vzduch stále nezchladl. Našel jsem si útulné místečko zhruba uprostřed jeviště a uvelebil se, svou Kofolu jsem si položil na dosah své ruky. Ukázky. Film začal. Piju svou Kofolu, mňam. Tak bych mohl pokračovat dál, nebýt toho, že jsem se vydal na Ant-Mana. A abych to měl místo trapného 2D nebo 3D, čekalo mě přímo 4D... respektive celé mraveniště, které, stejně jako já, má rádo Kofolu. (že svůj sladký nápoj sdílím s mravenci jsem ovšem zjistil až po rozsvěcení světel někdy v půlce titulků. Nevadí. A teď zpět k letošní reklamě na Hyunday roku. Stejně jako první díl, tak i dvojka si nedělá extra velké ambice v konkurenci svých starších bratříčků a využívá toho náramně. Přináší opět skvělou show, spoustu gagů a parádní akce, u které se nejde nebavit! Evangeline Lilly (Hope) má konečně účes, který není jak vystřižený z ruského časopisu pro muže "Agentky KGB 1981" a hned jí to skutečně sluší. Marvel odvedl opět skvělou práci a naservíroval výborné pokračování. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Zábavná rodinná taškařice, ve které nejde o půlku vesmíru, ale jen o obyčejný vynález. Závěrečná půl hodina super cool. Předtím trochu plácání holé slámy. Nejlepší scéna roku? Sérum pravdy. 75% ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, Marvel cílí na všechny skupiny. Jednou na ty a jednou na ty. Tentokrát si vzali hrdinu a udělali z něj rodinnou komedii. Jednička si tak trošku utahovala z největších, nejsilnějších a nejmocnějších suprových super, super hrdinů. Dvojka jakoby na to trošku zapomněla a přetransformovala se do čistě rodinné komedie. Ne, že by to bylo špatně, jen já bych ubral. Nejvíc to bylo cítit na konci v první scéně mezi titulky, kdy haha styl ant-mana působil až příliš kontrastně. Obsazení určitě super, postavy taky, ale na mě tý rodinný řachtandy bylo až moc. 69 procent. ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Ant-Man a Wasp je jako mísa s popcornem, který si k jeho sledování uděláte/koupíte. Jakmile se do něj pustíte, budete ho hltat po hrstech. Druhý den už ke svojí volbě včerejší večeře nejspíš nebudete tak nekritičtí, protože k plnohodnotnému jídelníčku má tahle křupavá rychlovka daleko. Navíc se dá s velkou pravděpodobností očekávat, že bude tento pamlsek s odstupem času chutnat hůř a hůř. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Dustojne pokracovani Ant-mana, ktere sazi na 1:1 stejne trumfy, diky kterym fungovala jednicka. Tentokrat navic se zaporakem, ktery dava smysl. 7\10 ()

Související novinky

Kit Harington míří mezi Eternals

Kit Harington míří mezi Eternals

24.08.2019

V Kalifornii v těchto dnech probíhá D23 Expo, takový malý Comic-Con studia Disney, a tak není divu, že internet zaplavují informace týkající se nové streamovací služby, Star Wars a samozřejmě Marvelu… (více)

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

10.11.2018

Fanoušci filmového Venoma si asi můžou začít mnout ruce. Zdá se, že studio Sony totiž po nečekaném úspěchu hláskujícího antihrdiny s tváří Toma Hardyho (Dunkirk) oznámí pokračování každým dnem.… (více)

Paul Rudd vs. dvojník

Paul Rudd vs. dvojník

13.08.2018

Paul Rudd (The Fundamentals of Caring) momentálně dobývá kina ve dvojce Ant-Mana a příští rok bychom ho měli spatřit ve čtyřce zatím nepojmenovaných Avengers. Mezitím se ale čerstvě upsal novému… (více)

7. Filmový víkend ČSFD je tady

7. Filmový víkend ČSFD je tady

07.08.2018

Již za pár dní bude v Letním kině Boskovice u Brna zahájen 7. ročník Filmového víkendu ČSFD - nadšeneckého setkání filmových geeků a fanoušků ČSFD.cz. Akce, kterou každoročně navštíví přes tisíc… (více)

Reklama

Reklama