Reklama

Reklama

Ezra Miller se představí v roli Barryho Allena alias Flashe, který ve vůbec prvním samostatném filmu o superhrdinovi DC překonává hranice svých superschopností. Barry Allen použije svou superrychlost, aby změnil minulost, ale jeho pokus o záchranu rodiny vytvoří svět bez superhrdinů a donutí ho závodit o život, aby zachránil budoucnost. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

W.Dow

W.Dow (hodnocení, recenze)

dragon94

SPOILER!!!SPOILER!!!SPOILER!!!SPOILER!!!SPOILER!!!SPOILER!!!SPOILER!!!SPOILER!!! Mě by spíš zajímalo, jestli to znamená, že svět Keatonova Batmana, tedy starého od Burtona je tímto vlastně odepsaný, v tom univerzu Zod zvítězil a on umřel, nebo to jen byl špagety magnajzl a vlastně nikdy se to v jeho světě nestane? Protože takhle by to byl celkem špatný konec pro tohoto klasického Batsíka a trochu mě mrzí, jak je v poslední době populární z těhle kultovních postav dělat staré bezdomovce :D :D

na příspěvěk reagoval Clark_Cent, Knowho, dragon94, PKD

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

SPOILER Pro ty z vás, kteří by si snad mysleli, že by mohl být novým Batmanem v DCU ten, který se objevil na konci film, tak James Gunn v únoru na Twitteru tuhle možnost vyloučil a zároveň potvrdil, že půjde o nového herce.

na příspěvěk reagoval W.Dow, Clark_Cent

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Sigebert

A ja ti asi po1. dekuji, ze jsi to zde ci v poste neprozradil. I kdyz, je mozne, ze, bych ti neveril. Ale je fakt, ze jen kdyz si na tvou pozn. vzpomenul a furt sem mel na mysli ze tam bude neco, tak jsem pak az brecel. To bylo proste neskutecny. 

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

PKD

Osobně v té kampani taky nefiguruji. CGI mi přišlo ucházející. Na konci sice na té poušti vypadali některý triky hůře, ale vlastně nic co by uráželo. Scéna s dětmi sice byla taková pofidérní, ale ok..

Co však vypadalo trikově naprosto hrozně byli právě náhledy do jiných světů a jestli narážíš na ten svět, na který si myslím že narážíš, tak ten byl tak škaredě digitálně rozmazaný až to do očí bilo.

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

dragon94

O hnusnym cgi nic nevim. Za cely film jsem s mati zadny pocit podobny tomuto nemel. Asi tak. Sorry, ze se nepripojim ke kampani... THE FLASH=hnusne cgi. 

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

PKD

Myslíš tu scénu s nejvíc hnusným CGI na celým filmu? No já si říkal, že něco podobného už dělalo CW a lépe... Ta poslední scéna před titulkama byla ale fakt super. Provokativní, ale absolutně super. :D

Škoda že propálili toho Supermana dopředu, protože věřím, že bych byl stejně nadšený i z něj.

na příspěvěk reagoval PKD, Prometheus69

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

MEGAJOHN

Jo. Stalo to za to. Neni to ovsem fakt to, co by clovek dle tr.,cekal. To souhlasi. Ja byl ovsem pripraven, tudiz jsem to vzal tak, jak to bylo podano. Kara byla (a zde jsem rad, ze se tak stalo z ocividnych duvodu) hodne fajn a na tom velkem platne ten jeji oblek vypadal mnohem lepe, nez na vsech tech hd fotkach. A ze jsem jich videl. Vsechny jeji sceny, vcetne tech ze Zodem, byly doslova... Super. Dal bych ji solo film a ani by mi nevadily ty vizualni odlisnosti. Ta jeji nasranost (zcela pochopitelna) byla jako z new52, tak jsem si chrochtal. Ale, jak jini napsali, malo prostoru. Presto bych rekl, ze tam zase nebyla tak malo. Ta blba pipka z CW, se muze jiti definitivne zahrabat. Byt ma ze zac.skoroclassic vzhled. Keaton byl jistota, tam jsem nemel nizadnych obav. Pokazde, kdyz zaburacel neprekonatelny Elfmanuv motiv, to byl naser. Fakt, ze jo. Ovsem, kdyz jsem videl nejuzasnejsi sequenci (zhruba 1h55m po zac.) v historii DC filmu, to jsem byl HODNE v prdeli. Sorry, slusne se to rici neda. V sekunde mi doslo, co kolega Siegebert myslel tou blondatou Karou. To jsem fakt netusil, jak me to dostane. Za me uz vim, proc ten film vznikl. Kvuli tomu to za to stalo. To si ovsem uziji pouze ti, co maji sakra z DC historie nacteno/nakoukano. Bezneho divaka to nema sanci nikterak emocne zasahnouti. Samoz.,ze potesilo tech par scen, ktere odkazuji na comicsovou inspiraci, pac o adaptaci nemuze byti reci. Zaverecnou scenu pred hl.credity povazuji za velkou prowokaci a az to uvidis, pochopis.😉 A to bylo bylo strucne vse. I tak je to delsi. Ale kratsi by se to nedalo, heh. 

na příspěvěk reagoval dragon94, Sigebert, MEGAJOHN

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Tak tohle byla asi ta nejlepší akční komedie co jsem za delší dobu viděl. Tedy když pominu D&D

Zároveň to má i dost myšlenkovej konec.... Pač jsem čekal že prostě vyberou Flashpoint... 

A oni vybrali Rakeťáka. XD

Hele, triky to má fakt špatný, ale těch triků je tam prostě tolik že to nakonec dobře funguje i jako celek. :),)  A pak to množství camei... Z vlasatýho Supermana prostě nemohlo celí kino. XD

Sice to má pár paradoxů... Ale kurwa! To byla rychlá a zběsilá jízda a ten konec! Arthur je prostě ve všech vesmírech asi fakt stejný. :))

W.Dow

W.Dow (hodnocení, recenze)

jhr

Mě hodně sedlo, protože mám pocit že v poslední době se každý fantasy snaží být strašně temný, vážný, grimdark ale tohle byla taková perfektní zábavná jízda. Ale sto lidí sto chutí :)

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Clark_Cent

Vzhledem k tomu, že Supermana propálil sám režisér tak jsem si tohle překvápko docela užil a vědět, že se tam objeví asi by to nemělo ten samý efekt. Stejně jako u toho Supermana to nemělo na mě už takový překvápko efekt.

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

W.Dow

Dungeons & Dragons není špatný, ale nějak extra mě to nenadchlo. Má prostě raději temnější fantasy, kde je méně humoru a více krvavé akce.  

na příspěvěk reagoval W.Dow

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Nesmíš si zaměňovat pohled šéfa Warneru s pohledem pochybného Twitterového uživatele. Protože příčetný ředitel nějaké společnosti, nikdy nevinní své zákazníky. To je totiž přímá cesta do podnikatelských pekel. Zákazník je pán kterému se TY musíš zavděčit, ne naopak (i když mít tak oddaného zákazníka je jistě snem nejednoho podnikatele).

Každopádně co se Gunnovi Suicide Squad týče. Když vezmeš, že už Ayerův film měl v pokladnách spíše chladné přijetí, tak byla úplná idiocie odklepnout dvojku s navíc eRkovým ratingem, přestřeleným rozpočtem a bez jedné z hlavních hvězd (Smith). Do toho připočti, že marketing se bláhově postavil čistě na Gunnovi a nikdo se ani neobtěžoval obecnému publiku řádně vysvětlit, jestli je film sequel, reboot či co. Zkrátka, tam bylo špatně strašně moc věcí a nezájem publika tak byl víceméně přirozenou odezvou.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

W.Dow

Ještě pak Nolan je takovej, že na něj lidé dost slyší. Možná ještě na Tarantina, ale to už jsou většinou jeho fandové. 

Jinak souhlas většina lidí režiséry neřeší. Já sám mám pár oblíbených, ale kromě nich je mi to vlastně z většiny putna kdo ten film točil. 

Třeba mám hodně rád poslední Bondovku nebo Mission Impossible, ale z hlavy vůbec netuším kdo je režíroval. 

To samé se pak ještě víc týká skladatelů, kde lidé podle jména znají maximálně tak Zimmera. 

na příspěvěk reagoval Dacsus

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

W.Dow

Asi jak kde. U nás už si začali lidé zvykat čekat. Včera na Flashovi čekalo cca 80% návštěvníků.

W.Dow

W.Dow (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Je spousta dobrých a kvalitních filmů, které doplatili na načasovaní nebo ty řeči okolo. nedávno třeba Dungeons & Dragons, ten film měl dobrou kampaň, pozitivní odezvu od diváků, ježe přesto vybouchl a proč? Protože před ním šel Mário, krátce na to hned čtvrtý Wick a věřím že tomu moc ani nepomohla ta kampaň na internetu, jak moc ten woke je ten film, toho byl plný youtube.

A většina diváků ani netuší kdo Gunn je, jen málokdo si vůbec zjišťuje kdo film natáčí a znají tak max Camerona a možná Spielberg ještě pár pamětníků :D Stačí se poptat ve svém okolí, já ve svém jsem prakticky jediná, která řeší kdo co na točil, a že třeba Gunn stojí za všemi Strážci, běžný divák jde prostě jen na Stražce nebo Marvelovku nebo něco, neřeší kdo za tím stojí. Ono podívej se, kolik lidí dodnes odchází z Marvelovek před potitulkovou scénou, většinou to je skoro celý kino.

na příspěvěk reagoval Merengues9, dragon94, dragon94, jhr

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

!!!Spoilery!!!

 

 

 

 

Já jsem s filmem celkem spokojený. Líbí se mi, že pro neznalé Flashova originu jsme se dozvěděli jak vzniknul, jeho pouto s mamkou bylo uvěřitelné, ale i tak nebýt Keatona a spousty cameí tak ten film by byl mnohem, mnohem horší, Miller nemá na to aby to sám utáhnul. Potěšila mě Sasha Calle jako Supergirl, ale hlavně se tu objevil sám velký Nick Cage a ten to pro mě vynesl o hvězdičku nahoru :-) 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

sugythesugar

Tak zrovna Superman od Singera, se mi nelíbil, film jako by neměl děj a spíše to byli okamžiky ze Supermanova života, navíc mi přišel Brandon Routh protivný. Vím že sem filmu zkusil dát ještě jednou šanci a nebylo to dobré.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

dragon94

Jasně je to tvůj osobní názor, na Gunna a jeho tvorbu, když to dáš však stranou a budeš to brát čistě z pohledu Warner šéfa, tak ten film byl prostě kvalitní a to že nevydělal, je chyba diváků. Protože před tím, jeho Strážci vydělali. 

na příspěvěk reagoval W.Dow, Clark_Cent

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

Tak to mám za sebou. A za mě v celku solidní biják. Určitě to není nejlepší verze filmu, která vnikla a v pár místech je jasně znát jak se přetáčelo a měnil úmysl (hlavně ten konec), ale Muschietti nakonec zvládl dodat něco co neztratilo určitou hloubku a vlastní tvář. Miller je v roli Flashe a všech jeho verzí skvělej. Tedy samozřejmě za předpokladu, že se v mysli dokážete odprosit od jeho reálných kontroverzí. Pokud ne, jisté scény vyvolají pro někoho možná nepříjemné či úsměvné asociace s reálným dění (trable s miminy, Miller několikrát zcela nahý a jednou v ženském oblečení 😅). Ale tohle mě osobně nijak zásadně netrápilo. Samozřejmě, mladší Barry je filmový puboš horem spodem, takže jestli tenhle typ postav nemáte rádi, nebude se vám líbit ani tady. Keaton pak do své životní role vklouzne zpět jak do starých bot, normálně řvu dejte mi hned samostatný Batman Beyond. Calle jako Supergirl je pak taky fajnová. Sice není blond, ale moc rád bych viděl její filmové setkání s Cavillem. Snad k tomu ještě nějak někde dojde. Tím se tak dostáváme k tomu asi nejstěžejnějšímu co tenhle film přináší. Multiverse. To je tu zcela jasně uvedeno a Keatonem i velmi trefně vysvětleno (s ohledem na to co se v zákulisí děje jsem normálně vyprskl smíchy nad tím jak je Keatonův "je to maglajz" popis přesný 🤣). Bohužel, celý to uvedení Multiversa, trošku kazí to co je podle Muschiettiho "úmyslně zvolená stylizace", nevím jestli to myslí vážně, nebo se jen snaží zamluvit "mizerné CGI", ale nemohl jsem si nevšimnout, že tak skutečně vypadají pouze scény z multiversa, kdežto ostatní triky, jsou víceméně pohodě. Takže buď mluví pravdu, nebo se Multiversum přidávalo až v některých z posledních dotáček. V každém případě, představení Multiverse díky tomu působí poněkud nepatřičně. A ať už jak, na stopro platí, co jsem říkal už před premiérou. Film ani v nejmenším nepřipravuje jakoukoliv půdu pro Gunnův vesmír. A mnohem spíš by na momentální setup slušela původně plánovaná Crisis. Místo toho však dostáváme Gunnovsky laděnou koncovku s Clooneyem, která přináší víc otázek než odpovědí a závěrečná "Gunnovská" titulková sekvence, u které jsem se pak nasmál asi nejvíc za celý film, mě pak přesvědčila, že z byznysového hlediska Zaslavovo rozhodnutí svěřit prozatím otěže Gunnovi nejspíš dává smysl, ale nelze se však ubránit pocitu, že na tohle všechno by se dalo navázat mnohem zajímavějšími způsoby, než jen dalším obyčejným "restartem".

na příspěvěk reagoval dragon94

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Protože lidi kritizují film od DCčka, jsou to výlučeně fanoušci DCčka, nikdo jiný na ty filmy nechodí. Od Yoshiho to nepřekvapí, ale že se toho chytne někdo další, to ano. 

sugythesugar

sugythesugar (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

To je vidieť najlepšie u Supermana - Singer natočil geniálny počtu Donnerovmu supermanskemu obdobou a pre ľudí to bolo príliš staromilske a malo akčné. Keď prišiel Snydera bolo to príliš temné a príliš akčné a išiel si moc vlastnou cestou 🤣 

na příspěvěk reagoval Knowho, Yoshitsune

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

17.12.2023

Už za pár dnů do kin po celém světě vstoupí nejnovější snímek studia Warner Bros. a pokračování miliardového hitu Aquaman z roku 2018, komiksovka Aquaman a ztracené království. Film režiséra Jamese… (více)

Komiksový Blue Beetle má tragický start

Komiksový Blue Beetle má tragický start

20.08.2023

Warneři se sice můžou do konce rukou plácat po zádech za to, jak moc se jim vyplatila sázka na Barbie v režii Grety Gerwig s Margot Robbie v hlavní roli, jenže bokem růžového megahitu se studiu v… (více)

Reklama

Reklama