Reklama

Reklama

Sherlock

(seriál)
Trailer 5
Krimi / Mysteriózní / Drama
Velká Británie, (2010–2017), 17 h 51 min (Minutáž: 88–90 min)

Předloha:

Arthur Conan Doyle (kniha)

Hrají:

Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Una Stubbs, Louise Brealey, Rupert Graves, Mark Gatiss, Andrew Scott, Amanda Abbington, Jonathan Aris (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(12)

Excentrický detektiv z příběhů Sira Arthura Conana Doyla hledá důkazy v ulicích moderního Londýna. (Netflix)

Diskuze

Larrysbride

Larrysbride (hodnocení, recenze)

Petaxis

Též jsem její velký fanoušek a její smrt bych přinejmenším bojkotovala!

Ayashiki: Pokud myslíš BBC stream na BBC.CO.UK nebo BBC.COM, tak to fakt neoblbneš :D :D

Petaxis

Petaxis (hodnocení, recenze)

ti88na

Tak já nevím, ale myslím si, že Molly má rádo hodně lidí a kdyby umřela, tak by to bylo šokující.... Ale prostě.... Ona je snad moje nejoblíbenější postava hned po Sherlockovi, takže prostě, néééé, nemůže umřít :(

na příspěvěk reagoval Larrysbride, ti88na, AlmaYorke

Uživatel ivvik smazal svůj příspěvek.

ti88na

ti88na (hodnocení, recenze)

Nuž Mary je tam dosť krátko a moc sa skutočne ešte nepredviedla a Molly je fajn, ale nezdá sa mi, že by jej smrť dokázala nejako šokovať, aby to významne otriaslo a posunulo niekde ten príbeh. Tak neviem, radšej sa nechám prekvapiť. 

na příspěvěk reagoval Petaxis

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Už sa neviem dočkať His Last Vow, konečne by sa mal objaviť ten záporák v plnej kráse (aspoň dúfam).

na příspěvěk reagoval evulienka3

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Larrysbride , Petaxis

Já myslím, že Mary do té jejich dvojky v míchala zajímavou chemii, avšak ve finále ještě nic nepředvedla... ve druhém díle měla pár slov... to je celé a v tom prvním taky moc nebyla...

Co se mě týče je mi to jedno lavně ať nezemře Sherlock, Watson, Mycroft !!! Jinak myslím, že Moli je přesně ten typ co tam vyloženě zavazí... a není potřebná vůbec k ničemu. A spoustu lidí ji má ze záhadných důvodů rádo... Aby to neudělali tak, že místo Watsonovi ženy nezemřela Molly aka Sherlockova skoro žena. (Chápu, že má Irene, ale Molly má zase jeho "postavičku" :D )

Petaxis

Petaxis (hodnocení, recenze)

Larrysbride

No... mně by to ani nepřekvapilo... Je mi celkem jedno kdo umře, pokud to nebude John, Sherlock (což asi nebudou že :D) a nebo Molly... Kdyby Molly umřela... no to né, to by nešlo prostě, to nééé, to by mě fakt nasrali... A jinak mě někdo bude mrzet víc a někdo míň, ale... no tak ne, vlastně mi to není jedno :D

na příspěvěk reagoval Tom_Lachtan, dragon94

Larrysbride

Larrysbride (hodnocení, recenze)

Petaxis

Mně se pořád nezdá, že by skutečně umřela Mary... Já myslím, že fandom je teď v takovém stavu, že to všichni očekávají... A prostě se nemůžu smířit s tím, že by tvůrci opět udělali něco, co se od nich jednoduše očekává...

na příspěvěk reagoval Petaxis, dragon94

Související novinky

Andrew Scott je nový pan Ripley

Andrew Scott je nový pan Ripley

26.09.2019

Hvězda seriálů Sherlock (Moriarty) a Potvora (sexy kněz) Andrew Scott získal hlavní roli v připravované seriálové adaptaci slavné série knih o známém zloději, podvodníkovi a sériovém vrahovi Tomu… (více)

Drákula od tvůrců Sherlocka našel obsazení

Drákula od tvůrců Sherlocka našel obsazení

29.11.2018

V nové drákulovské minisérii od tvůrců seriálového Sherlocka se v hlavní roli objeví herec Claes Bang (Dívka v pavoučí síti, Most). Třídílnou sérii dělají Steven Moffat a Mark Gatiss pro BBC a… (více)

Febiofest má letos Deneuve i stan na Václaváku

Febiofest má letos Deneuve i stan na Václaváku

11.03.2018

Pětadvacátý ročník Mezinárodního filmového festivalu Praha - Febiofest letos nabízí velmi kvalitní dramaturgii a zajímavé hosty. Tím jistě nevyhledávanějším bude francouzská herečka Catherine Deneuve… (více)

Bond má prvního kandidáta na režii?

Bond má prvního kandidáta na režii?

03.05.2017

Po miliardovém Skyfallu nám bondovská série nabídla Spectre, které se dočkalo horšího přijetí a nevydělalo ani 900 milionů dolarů. Filmová logika v takových případech velí zastavit stroje a zvážit… (více)

Reklama

Reklama