Reklama

Reklama

Poslední loď

(seriál)
  • USA The Last Ship (více)
Trailer 10
USA, (2014–2018), 38 h 35 min (Minutáž: 40–45 min)

Předloha:

William Brinkley (kniha)

Hrají:

Eric Dane, Adam Baldwin, Charles Parnell, Travis Van Winkle, Marissa Neitling, Christina Elmore, Jocko Sims, Kevin Michael Martin, Bren Foster (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(56)

Posádka torpédoborce Nathan James vedená komandérem Chandlerem se vydává na šestiměsíční misi do Arktidy, kde má testovat výkonnost stroje. Přidávají se k nim dva virologové, Dr. Rachel Scottová a Dr. Quincy Tophet, kteří se údajně do Arktidy vydávají studovat místní ptactvo. Když je mise posádky takřka u konce, zaútočí na posádku ruské vrtulníky. Útok se podaří odrazit a poté Scottová Chandlerovi přizná, že před třemi měsíci vypukla světová epidemie neznámého viru, které se doposud podařilo zabít 80 % lidské populace na Zemi. Virus se šíří stále rychleji, protože ho někdo na Zemi zmutoval a doposud se proti viru nepodařilo vyvinout ochrannou vakcínu, protože nikdo neměl k dispozici vzorky původního viru. Ty však má k dispozici Scottová ze své lékařské mise v Egyptě. Chandlerovi nezbývá nic jiného, než o situaci informovat posádku. Řada mužů a žen ztratila doma své rodiny. Chandlerův zástupce, komandér Slattery, navrhuje, aby vybraným členům posádky bylo umožněno vystoupit v ochranných oblecích na pevninu a rozloučit se s rodinami. Chandler to považuje za sebevraždu a rozhodne se pokračovat dál v plavbě. Nařídí plout do námořnické základny v Guantánamu, kde hodlá doplnit zásoby potravin a paliva. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele Mamlas k tomuto seriálu (4)

Poslední loď (2014) 

Zvládl jsem první sérii a ojediněle místy to bylo i dobré (26%). Proklikal jsem se druhou sérií, která byla tak nějak uvařena z vody. To už šlo dívat jen za cenu mohutného přeskakování a až na jednu výjimku byly všechny díly kolem hranice odpadu (15%). Třetí sérii už jsem nezvládl a po krátké ochutnávce vzdal. Převážně tam jen žvaní nesmysly a důležitě koukají. (4%). Celkově první série budiž, při vypnutém mozku, zbytek výplach. (12%) ()

Série 1 (2014) (S01) 

Dokud si tam aktéři hráli na vojáky, bylo to takové hloupoučké, ale nenudil jsem se. V pozdějších dílech první série se tvůrci asi rozhodli, že povýší rozmanitost a začali tam plantat mezilidské vztahy a nakonec dokonce politiku. To už pak stálo za pendrek. (26%) ()

Série 2 (2015) (S02) 

V druhé sérii prakticky pomíjí obavy z nákazy, takže můžete cca 10 hodin sledovat zejména gumově zelené sociální vykecávačky a utápět se nudou. Jediným povyražením jsou ojedinělé půtky se skupinou zlotřilých protivníků. Kromě předposledního dílu, který, sic hloupoučký, zaujme aspoň trochou napětí, je zbytek 2. série už prakticky nedívatelná nuda. Naštěstí je tam tolik vaty k popřeskakování, že se tím proklikáte do konce série docela svižně. (15%) ()

Série 3 (2016) (S03) odpad!

Třetí série už je vyložena založena na žvanění. Debilita produktu stoupla nad úroveň, kterou lze ještě snášet. A těch aktérů a jejich obličejů, po kanadsku furt v detailu a nesmírně důležitých a soustředěných, už mám taky dost. Tohle už nejde dívat. (4%) ()

Reklama

Reklama