Reklama

Reklama

Spider-Man: Homecoming

  • USA Spider-Man: Homecoming (více)
Trailer 1
USA, 2017, 133 min

Režie:

Jon Watts

Předloha:

Stan Lee (komiks), Steve Ditko (komiks)

Hrají:

Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Jon Favreau, Gwyneth Paltrow, Zendaya, Donald Glover, Jacob Batalon, Laura Harrier (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Mladý Peter Parker / Spider-Man (Tom Holland), který velkolepým způsobem debutoval ve filmu Captain America: Občanská válka, se ve snímku Spider-Man: Homecoming začíná více sbližovat se svou nově získanou identitou pavoučího superhrdiny. Peter, nadšený ze svých zážitků s Avengers, se vrací domů, kde žije se svou tetou May (Marisa Tomei) pod bedlivým dohledem svého nového učitele Tonyho Starka (Robert Downey Jr.). Peter se snaží vrátit ke svému běžnému životu - což mu komplikuje touha dokázat, že by Spider-Man mohl konat mnohem větší skutky, než kterých se zatím odvážil - ale když se objevuje nový padouch Vulture (Michael Keaton), ocitá se v ohrožení vše, co je pro Petera skutečně důležité. (Falcon)

(více)

Recenze (1 020)

huhuhu783 

všechny recenze uživatele

Mno. Jak začít. Hlavní postava se celkem zdařila pač zůstala v podobě mladýho naivního hošánka kterej pomalinku polehounku vokukuje vo čem je svět. Ovšem ten zbytek se k němu jaxi nehodí. Je to přesně jak nás teď masírujou ve všech filmech a tím se nám snaží tvrdit že je to tak v pořádku. Takže. Jeho nejlepší kámoš má 150 kilo což je v pořádku. To je teď populární i v kreslenejch filmech pro děcka. Takže se nemusí bát žrát cukry a tuky a mít strach z obezity pač přece v tom filmu to bylo taky vole, ne? Dál. Všichni kolem sou multi kulti. Což se asi ve světě nosí,ale tady v EU, jaxi, mimo německa a francie moc nevíme jak to brát. No a dále. Děj. Taky novodobej ,bezduchej plnej přepatlanejch vizualizací vo ničem který mají zakrýt jeho prázdnotu a hlavně bez humoru a nadhledu. Tak jak je to teď se všena halyvúdkejma filmama. Závěrečný účet: určitě to bude mít ještě spoutu dalších,stejně bezduchých, pokračování plných skvělých efektů ale bez nápadu a děje. Už teď se netěším ()

SpeedShot 

všechny recenze uživatele

OMG. Může to být ještě víc trapné. Spiderman je supertrapák mixnutý s hlupáčkem. PROČ? Fakt škoda. Nechápu, proč se v poslední době cpe komedie a parodie do Marvelovek. Hodí se to k Deadpoolovi, ale né Spidermanovi nebo třeba Thorovi či Transformers... Chce se mi z toho lehce blejt... :( ()

kareluh 

všechny recenze uživatele

Pohodovka. Hrdinská odpočinkovka. Občas vtip, občas napětí, občas příjemný lidský trapas. Tajně jsem doufal, že tento díl vybočí ze zajetých Pavoučích kolejí. Hmm, ne, přesto dobrý domácký díl. (PS: No a ještě té více-kulturnosti by tam mohli přidat, jaksi se všem ještě nezavděčili ;) ) U mě 70% ()

clot 

všechny recenze uživatele

Mám rád Sci-Fi ale toto je jeden obrovský nesmysl! Strašná nuda, bezduché a nic neříkající. Jako komiks pro adolescenty možná jako film ztráta času. ()

jarkametelka 

všechny recenze uživatele

Marvelovci se pred par lety rozhodli,ze natoci nove dily,nebo spis remake(?)uspesneho Spidermana a do hlavni role obsadili Adndrewa Garfielda.Ten podle me nebyl az takovy sympatak jako jeho predchudce Tobey a i kdyz filmy to spatne nebyly tak prec nedosahovaly kvalit Raimiho zejmena prvnich dvou pocinu.A me osobne prisly ty snimky zbytecne.Cekalo se s cim novym hosi od Marvelu vyrukujou.A vyrukovali s restartem nevidanym.I kdyz nedam dopustit na Raimiho dila,tak ci tak jsem byl mile prekvapen jak dokazali tvurci vliti novy zivot tomu pavoucimu pubertakovi.Do hlavni role byl obsazen Tom Holland a to byla skvela volba( kdyz podle me Tobey zustava nejlepsi,tedy zatim).V roli padoucha zari Michael Keaton,ktery roli pripomina i kdyz je negativni na to,jak kdysi jako Batman,nebo v nedavne dobe v Birdmanovi letal nad mestem... Tvurci si vzali to nejlepsi z Raimiho serie,nechali se inspirovat trochu i zapletkou a postavy trochu pozmenili,ale porad je z neho citit Raimiho "jednicka".Co vsak film dela jeste zajimavejsim je humor,ktery neni vubec trapny a dost dobre funguje!kdyz je to urceno pro mladsi publikum,tak se budou dobre bavit a smat i starsi obcane,tedy ti kteri nejsou jako z kamene.Sumasumarum-novy Spider nastartoval serii novym svezim zpusobem,je proste cool a ja jen doufam,ze to tak vydrzi i nadale. ()

Meitee 

všechny recenze uživatele

Jako jo, člověk si to celkě užije. Michael Keaton je bonus. Vizuálně je to parádní. Spoiler: Kdyby se Peter do ničeho neplet, tak se vubec nic neděje a maximálně se ukradne pár pistolek no... ()

Mateskimos 

všechny recenze uživatele

??? Tak tohle nevyšlo. Kéž by tvůrci tento film ohlásili jako "přístupný do 10 let věku a nebo pouze pro silně retardované jedince"!!! Ušetřili by mi tím 135 minut života. Spidey je gay víc než kdy předtím a i když jsem si u sledování tohoto hnisu, udělal dvakrát lobotomii polévkovou lžící, tak se mi pořád pár scén vybavuje a nemůžu se toho zbavit. Jedna hvězda je za Majkla Kýtna, jako bastard mi tam seděl. Jinak hrůza hrůz. ()

JerryPilsen 

všechny recenze uživatele

Potřetí omleté téma nenašlo své opodstatnění a v zaměření ryze teenagerovském.Nepomohlo ani zdánlivé přiklonění k avengerům.Prostě zbytečný restart,ale technicky velmi dobře zvládnutý. ()

Ocicak 

všechny recenze uživatele

Další verze filmu od Marvel je jako jídlo z Fast Food. Slušné tempo i dialogy jsou zasazeny do tradičních klišé a ohraných situací. Důkaz ze peníze uzemnily Hollywood s hloupou ,, message,, ve filmu propaguje bohaté čímž je film ukotnev u dna. ()

nofan 

všechny recenze uživatele

Hlavně na to nekoukejte s dabingem (absolutně příšerný)... vlastně na to nekoukejte vůbec... pokud vám není patnáct. Tom Holland je absolutně nesympatickej a celý film těží jen z předchozích dílů Marvelu, ani těch pár štěků Tonyho Starka za to nestojí. ()

jeklik12 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch lepších Marvelovek... Je to zase trošku jiné a výlet na střední školu jsem si náramně užil. Samozřejmě se nabízí srovnání s Amazing spidermanem od Sony. Když to řeknu co možná nejjednodušeji: velkolepost šla v tomto případě stranou. Jelikož film nepotřeboval kvůli prázdnému ději tři špatné záporáky, mohl se více soustředit na hlavního hrdinu. Spiderman takový jednodušší film už dlouho potřeboval. ()

hdraf 

všechny recenze uživatele

Nejhorší záporak. Pochopil bych to u prvniho dilu, ale už jsme nekde jinde. Diky tomu je to tam, kde jsem nechtel. ()

Welington 

všechny recenze uživatele

Spider-man se konečně vrátil do marvelovského univerza a ohromně mu to prospívá. Řekl bych, že po skvělé trilogii od Raimiho, přes vyčpělého Amazing Spider-mana, se jedná o nejlepšího pavoučího muže, co se mohl natočit. Jak se mi tak zdá, je to bombasticky provedené, plné akce a pubertálního humoru, který vůbec ničemu neuškodí. Hlavní představitel nezklamal a s postavou se ztotožnil a je konečně i dokonalým Peterem Parkerem, kterého jsem si vždy přál. Jediné, co mi uvízlo v paměti jako drobná vada, která s každým dalším přehráním však odeznívá, bylo zapojení Tonyho Starka jakožto mentora, ale pro potřeby filmu to bylo pravděpodobně nezbytné. Marisa Tomei je půvabná a byla perfektní tetička a Michael Keaton byl jakožto záporák pekelně dokonalý. Na rozjezd to byla pěkná podívaná se spoustou chytlavých momentů, dokonalých efektů a skvěle namixované hudby, která se opírá o klasiku a mimořádně vše doprovází od samého počátku. Spider-man se vrátil tam, kam vždy patřil a přinesl s sebou osvěžující změnu, kterou potřeboval. ()

005 

všechny recenze uživatele

Být mi o 30 let méně, tak uchcávám blahem. Ale to už není. Ubrat alespoň 40 minut a bylo by to lepší. Z toho co tlačí Marvel je to letos to lepší. ()

CptDirty 

všechny recenze uživatele

Tom Holland se narodil proto, aby hrál Spidermana, neskutečně mu tato role padla a Michaelu Keatonovi role záporáka, taktéž sedla. Film je vtipný, akční a rychlý. Rozhodně jsem nečekal, že se mi bude až takhle líbit, protože nejsem nějaký velký fanoušek Spidermana, ale tento film ze mě fanouška Petera Parkere udělal. Tohle se Marvelu povedlo. 4,5/5 ()

Drinovak 

všechny recenze uživatele

Proč každý pavoučí hrdina neumí komunikovat se ženami? Beze strachu chytá padouchy jako nějaké pokémony,ale holku neumí ani oslovit.Já byl v pubertě také velmi stydlivý,ale rozhodně jsem neměl schopnost superpocení.Tohle nezodpovědné,nevychované děcko bylo nebezpečnější pro lidi než ten hlavní záporák ( naprosto nezajímavý charakter ). Já bych mu nesebral jenom oblek,ale šoupnul ho do polepšovny,kde by byl přivázaný k posteli nejméně na rok. Škoda,že neuvíznul pod sutinami alespon na jeden týden,potřeboval by to:).Jaká neuvěřitelná náhoda,že hlavní záporná postava byla tatíkem holky,po které pavouček slintal.Tuhle zápletku napsal někdo s IQ méně než 20. Tenhle film je jen pro diváky,kteří chytají po nocích pokémony.Náročnější divák si bude muset dát pásku přes oči a špunty do uší,aby mohl říci,že měl klidný večer ()

Související novinky

Třetí Deadpool zůstane sprostý

Třetí Deadpool zůstane sprostý

05.06.2022

Scenáristé Rhett Reese a Paul Wernick (Deadpool, 6 Underground, Zombieland) se čerstvě vyjádřili na téma třetího Deadpoola, který poprvé vznikne pod hlavičkou studia Disney, a dvojice nyní chtěla… (více)

Studio Paramount odhalilo názvy svých novinek

Studio Paramount odhalilo názvy svých novinek

29.04.2022

Tento týden probíhá ve Spojených státech akce zvaná CinemaCon, na níž jednotlivá studia prezentují novinářům a všelijakým insiderům své nadcházející snímky. Jen za posledních pár dní jsme se tak… (více)

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

17.12.2021

Jak se očekávalo, tak se děje - a vlastně v ještě větší míře, než mělo. Spider-Man: Bez domova podle odhadů v předpremiéře vydělal 50 milionů dolarů, což je třetí nejvyšší číslo v historii nezávisle… (více)

Pitt a Clooney opět pohromadě?

Pitt a Clooney opět pohromadě?

25.09.2021

Mezi velkými hollywoodskými studii právě zuří nová bitva. Sony, Lionsgate, Apple, Netflix, Amazon, Annapurna, Universal, MGM i Warner Bros. se údajně v těchto dnech přetahují o práva na nový thriller… (více)

Reklama

Reklama