Reklama

Reklama

Annabelle

Trailer 2

Obsahy(1)

John Form našel pro svou nastávající manželku Miu dokonalý dárek – krásnou starou klasikou panenku oděnou do sněhobílých svatebních šatů. Ale Miina radost z Annabelle nemá dlouhého trvání. Jedné hrůzné noci vtrhnou do jejich domu vyznavači satanského kultu a brutálně napadnou mladý pár. Prolitá krev a hrůza nejsou to jediné, co za sebou nechávají. Vyznavači Satana vyvolali bytost tak zlovolnou, že nic z toho, co udělali, nelze ani zdaleka srovnávat se zlem, kterým je nyní posedlá Annabelle. (Warner Bros. CZ)

(více)

Recenze (621)

K1NGSLAYER 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem na této blbosti byl v kině, a docela toho lituji. Trailer vypadal slibně, ale opak! Nebýt toho, že jsme seděli přímo pod reprákem, ani bych se nelekl. Dle mého byl tento film krásně odfláknutý a čekal jsem od toho rozhodně víc. Hlavním problémem byly naprosto předvídatelné "lekačky". Herecký výkon hlavní postavy je naprostý odpad, a ta finální scéna? Haló? Nechápu, jak jsem JÁ, v té době 16letý hororový srab u tohoto v kině usínal. Asi proto, že je to fakt děsně nudný a předvídatelný. Za nápad filmu dávám 1 hvězdičku. ()

maverick080 

všechny recenze uživatele

Trapas. O Annabelle som zakopol len pred nedávnom (áno, niečo málo som o tom počul už predtým), kvôli novinke, jej pokračovaniu Creation . Toto mala byť taká predprípava na pokračovanie, tak som sa do toho pustil a nakoniec som, bohužiaľ, sklamaný. A že fakt kurevsky dosť. Herci totálny prepadák, nie že by boli doslova príšerní, ale jednoducho nepresvedčili, otras. Scenár, ten je už niekde inde, totálne spackaný plný debilín a lakačky sa vôbec ale vôbec nevydarili. Hodnotenie tomu dávam také, aké dávam a aj to len z milosti (a kurevsky veľkej!). ()

Aywes 

všechny recenze uživatele

Nudná a táhlá snaha přiživit se na populárním V zájetí démonů. Byl jsem překvapen, když jsem viděl v titulcích i Jamese Wana. Jak to mohl dovolit? A jak někdo může posrat lekačky? Jak vlastně se dokáže až tak moc zkazit atmosféra? Není lepší se raději kouknout na Chucky(je) ? Otázky, samé otázky... EDIT: Právě jsem si vzpomněl na ten závěrečný "plot twist". Pěkně to doráží celý film do těžce podprůměrných vod. Jejks! ()

harycek 

všechny recenze uživatele

Nyní to začalo (tj. 3.9.2018 -22.35 hod) tak jsem si vzpomenul , že už mě ty USA panenky docela krkají j!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Průměrný horor, který potěší, ale rozhodně je to spíše na jedno podívání. Herecké výkony jsou spíše chabé a částečně některé scény postrádají logiku, na druhou stranu určité napětí a hudba tu je. Hodnocení: 60 % ()

ScarFace_V8 

všechny recenze uživatele

Současné horory prakticky soudím už na základě jejich prezentace. Když už u nich slyším, že se jedná o nejděsivější horor, který bla bla bla… vždy tomu nějak dopomůžu. Udělám vše pro pořádnou atmosféru → zabedním se v pokoji a jdu se bát! No, moc mi to nevyšlo a někdy v polovině filmu jsem usnul. Probudil jsem se někdy kolem druhé nebo tření hodiny ráno kdy už běžely závěrečné titulky a zkusil to znovu. Naštěstí jsem se prospal do bdělosti tak jsem si na to pak pustil i díl druhý. Ale to odbíhám. Celkově byl film nuda a dít se něco začalo až na konci. Panenka už sama o sobě díky svému vzhledu vypadá jako něco, co by si do pokoje pořídil snad jenom masochista… takže perte mi odkazy, kde takovou hračku můžu vůbec sehnat. Ta asi nejspíš měla vliv i mimo obrazovku, neboť i po nedávnem znovu shlédnutí v televizi si nejsem schopen z filmu nic moc vybavit. Na nejvýš tak pěknou Annabelle Wallis… Ehm – Annabelle vs Annabelle. Radši to tady ukončím, než se to nějak výrazně zvrtne. Nestojí to za to. ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

Na Conjuring universum hrozně jednoduché, na druhou stranu je A1 návratem k starým hororům (tím stylem a příběhem), dobrým návratem. Řemeslně je to dost slušné, režijně povedené. Střih je ale někdy dost divný, scénář je velmi primitivní a hudba je taktéž nevýrazná. Každopádně co se týče postav atd - je to nadprůměrný horor, který plní aspekty pro conjuring filmy typické (démoni, klišé, nádherná kamera, oldschool), ale zároveň k nim nic moc nového nepřidává. ()

GeminiK 

všechny recenze uživatele

Souhlasím, že herecké výkony jsou slabé, panenka hnusná a děj předvídatelný. Hororožrouti si odplivnou, ale za mě dobrý. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Medzi klady filmu patrí sympatické obsadenie. Neustále som si hovoril, kde som tú herečku v hlavnej úlohe už videl a potom mi došlo. Takisto potešia pripomienky na The Conjuring, ktoré sú zároveň alebo skôr bohužiaľ aj tým najdesivejším aspektom filmu. V ňom totiž umierajú len tie postavy, od ktorých sa to očakáva, jumpscarov je žalostne málo a keď už sa tam nejaký nájde, je príliš slabý alebo neprekvapivý. Najhorším faktorom filmu je paradoxne Annabelle, ktorá vo svojom vlastom spin-offe hrá ani nie druhé, ale skôr až tretie husle. Viac sa s touto bábikou vyhrali v pokračovaní, ktoré je vlastne čo? Prequel prequelu? ()

Arigato 

všechny recenze uživatele

Konzumní horor bez vlastního nápadu jedoucí ve zcela zaběhnutém schématu. Annabelle nabízí tak trochu kousek ze všeho, ale ve finále vlastně nic. Kromě jedné nebo dvou poměrně zdařilých scén se navíc většinu filmu vůbec nic neděje a když už něco přijde, nakonec i to vyšumí zcela do prázdna. ()

Dášenka odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo za trest.Právě jsem se vrátila z kina a můžu s klidem říct,že nudnější horor jsem ještě neviděla.Vůbec ale vůbec nic se tam nedělo.Ani jednou jsem sebou netrhla.Omyl.Kecám.Jednou jsem sebou trhla v náznaku úsměvu,když "hlavní hrdina" blekotal něco o tom,že odmítá nabízet duši.Nechápu,kde se vzala ta drzost točit rádoby "prekel" V zajetí démonů .To byl právě naopak nejlepší horor jaký jsem kdy viděla. Škoda peněz.Pak ať se nikdo nediví,že raději stahujeme.Ale kdybych tohle sledovala stažený v PC,tak ho po dvaceti minutách s křečí vyrvu ze sítě a půjdu nasraně spát bez známek strachu,že na mě za rohem vyskočí duch či co.Maximálně mi vyskočí tak vyrážka ze špatně odvedené práce filmařů. ()

Bobby18 

všechny recenze uživatele

První dvě třetiny fakt průměrnej čajíček na úrovni paranormal activity, kde se víceméně nic neděje. Od pasáže ve sklepě, kdy se na scéně objeví i nějaký to fyzický zlo, to pro mě začalo bejt konečně trochu intenzivnější. Jinak celkem zajímavá kamera a zneklidňující hudba ve stylu Conjouringu. ()

@nthr4X 

všechny recenze uživatele

Zase odfláknutý předvídatelný konec a chvílemi taková nuda, že jsem málem usnul. Ale není to zas takový průser jak tu někteří píší, díky pár slušným lekačkám. Na Conjuring to ale nemá ani náhodou. ()

Elvis1994 

všechny recenze uživatele

Je tohle stránka filmových fanoušků nebo vykryplenců co si hrajou na kritiky a vybíraj oříšky z hoven?! Vůbec se nedívate na film jako samostatnej celek. Já teda sral v kině strachy, těšil jsem se na to díky "prologu" z V zajetí Démonů a bavil jsem se. Bylo to přesně takový jaký jsem čekal. Lekačky sice očekávaný ale tak to má bejt. Atmosféra nabytá, Annabelle strašidelná od pohledu, prostě dobrý. ()

Ace.A.T.L. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se nepovedlo :( Těšil jsem se na to celou dobu a nakonec to je film, kterej už nemá čím překvapit, čím ohromit a opravdu jen někoho vystraší. Zvažoval jsem 1* nebo 2* a nakonec jsem dal 2* za pár momentů, když člověk měl i ten pocit, že by se mohl bát. Opravdu zklamání a v porovnání s originálem to je paskvil. Za mě 2* a NEDOPORUČUJU ()

Vengeance6 odpad!

všechny recenze uživatele

Nedá se na to dívat, bálo by se tak dítě ze školky, který ví samozřejmě velký hovno o hororech, takže pro děti dobrý, za mě otřesnej odpad z nesympatickýma hercema! vic nemám co! ()

marekspanel odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem velmi rád, že jsem na to nešel do kina, jinak bych si asi nechal vrátit prachy. Tohle nemělo nic společného ani s filmem, natož s hororem! Absolutně ubohé, tupé a nudné. O hereckých výkonech se nedá ani mluvit - to hráli roboti či komparz z reklamy na prací prášek?!! Vykrádačka snad všech posledních hororů v té nejkýčovitější formě. Ta panenka je sice děsivá, i když ne tak jako mladá rodinka, která sbírá ještě v tomto věku bizarní panenky. Bohužel ve skutečnosti tak vůbec nevypadala, byla to jednoduše ušitá hadrová pana z polštářů. Ten scénář kur*a to si děláte prdel ne?! To by sepsal i úplný krypl. Na konci s tím skokem z okna, ja fix tohle je první liga diváckého utrpení. Bohužel jak tu někdo zmínil trochu mi to již teď kazí natěšení na konžůrink 2, ale zase to bude mít pod palcem Wan, tak doufám, že to nebude stejný průser jak Insidious 2..?!!! Jednoduše to bylo tak hrozné, až sem se musel kolikrát hlasitě smát a neustále se divit, jak to někdo mohl pustit vůbec do světa. A to sem si to pustil sám doma večer na sluchátka..a nic! Možná za téma panenky a možná ta scéna ve sklepě do mě aplikovala jedinou, mini dávku hororu (ikdyž co tam vůbec lezla s jakýmsi kartonem a ještě si nachystala baterku, aby ji pak mohla upustit na schodech, když to vlastně už dopředu asi věděla.. :D). Příšerné, sračka jak zvon ve všech ohledech. Možná něco pro lidi s IQ do 50, snad i méně. Tomu, kdo to považuje za dobrý horor či vůbec film, doporučuji nechat se vyšetřit na demenci. ()

Související novinky

Nová adaptace Prokletí Salemu našla režiséra

Nová adaptace Prokletí Salemu našla režiséra

13.04.2020

Minulý rok jsme se dozvěděli, že Kingův horor Prokletí Salemu se po letech dočká nové verze. Produkovat ji měl James Wan a do scénáře se pustil Gary Dauberman, jenž napsal například nové To nebo… (více)

Manželé Warrenovi zpět pro třetí Annabelle

Manželé Warrenovi zpět pro třetí Annabelle

18.10.2018

Patrick Wilson (Aquaman) a Vera Farmiga (Zdrojový kód) si zopakují své role Eda a Lorraine Warrenových v třetím dílu spin-offové Annabelle. Příběh třetího filmu se bude točit okolo proslulé panenky,… (více)

Třetí Annabelle má režiséra

Třetí Annabelle má režiséra

24.07.2018

Vražedná panenka Annabelle je k nezastavení a tak studia Warner Bros. spolu s New Line během Comic-Conu oznámila, že její třetí díl dorazí pravděpodobně už v létě příštího roku. Pokračování spin-offu… (více)

V zajetí démonů potřetí

V zajetí démonů potřetí

27.06.2017

Alfou a omegou dnešního Hollywoodu jsou propojené filmové vesmíry. U Star Wars nebo Marvelu šlapou na jedničku, jinde se více či méně klopýtá. Naposledy se trochu spálil vesmír s klasickými monstry,… (více)

Reklama

Reklama