Reklama

Reklama

Film navazuje na fenomenální celosvětový úspěch Wanova filmu V zajetí démonů. Tentokrát manželský pár odcestuje do severního Londýna vyšetřovat jeden z nejhrůzostrašnějších případů paranormálních aktivit, aby pomohl svobodné matce, která žije sama se svými čtyřmi dětmi v domě zamořeném zákeřnými duchy. (Freeman Ent.)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Serte na Psychora, radši mi poraďte jestli na to mám táhnout na projekci do Lucerny :-) Děsí mě délka, vyděsil mě trailer a děsí mě představa, že si budu zase šoupat prdel na těch příšerných sedačkách v tom starosvětským kině... Kurwa to je DILEMA!

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

v patek beru D a jdu, jeste jednou to stema malo mestakama zkusim, ejstli tam zase bude vyrvavat banda vyhulenejch a sjetejch 13 letejch parchantu tak se definitivne vracim ke CAMRipum :D mozna predtim da jeste Warcraft, ale moc semi neche, prece jenom to vypada jako picovina :D

TheDon

TheDon (hodnocení, recenze)

já furt přemejšlím proč na to Psycho pako reagujete....je to Stalloneho mult a troll v jedné osobě....

hladass

hladass (hodnocení, recenze)

Psychor

Hlavně jsi hlupák... A to z jednoho prostého důvodu... Co tě opravňuje nazývat se hororovým expertem? Jsou tady desítky, ne-li stovky lidí, kteří viděli mnohokráte více hororů a neodvážili by sami sebe nazvat expertem... A za toho pramení i tvé trapné a opět hloupé hodnocení... Máš pár komentářů, které s pár drobnými obměnami kopíruješ pořád dokola, aniž by měly jakoukoliv vypovídající hodnotu... Abych to zkrátil, jsi směšná, trapná figurka...

na příspěvěk reagoval Psychor, Castrator

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

BloodyBeast

Co konkrétně ti přijde na mých expertních komentářích trapné? Mnoho uživatelů mi naopak píše do pošty děkovné zprávy, že jsem jim ušetřil čas a peníze varováním před špatným hororem či jejich čas a peníze naopak vhodně směřoval doporučením opravdu kvalitního hororového kousku. A je to tak naprosto normální. Ty snad v obchodě při koupi specifického zboží nikdy nevyužiješ rady odborníka? 

na příspěvěk reagoval Terepin, Yoshitsune, hladass, BloodyBeast

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Psychor

Kámo tvoje názory a angažování se jako hororový expert už začínají být lehce trapné nepřijde ti? hororový expert co odsuzuje Wanovi opravdové horory?! už jenom tohle mi přijde dobře na palici. Ale je to tvůj názor já ti ho neberu a respektuji ho i když s ním nesouhlasím.

na příspěvěk reagoval Psychor

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Anarvin

Wan ještě nikdy nezklamal u hororů, takže nevěřím že by měl zklamat zrovna teď u Conjuring 2 :-) já mu vždycky věřil a pořád věřím a věřit budu. Je to jeden z mála lidí který dokážou natočit opravdu dobrý horor.

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

barancek

Jakožto hororový expert si troufám odhadnout, že skončí někde na 74% a s velkým výdělkem, protože Wan a jeho líbivé horory určené pro mainstreamové publikum ani jinak dopadnout nemohou. Navíc se patrně jedná o Wanovu hororovou derniéru, což zajistí pár procent a dolarů k dobru. Po kvalitativní stránce však bude V zajetí démonů 2 oproti nejlepším hororům současnosti výrazně zaostávat, protože skutečným hororovým mistrům tento Wanův zcela čitelný horor s ucházející atmosférou a několika zdařilými lekačkami zkrátka nemá příliš co nabídnout.

na příspěvěk reagoval BloodyBeast

Uživatel Psychor smazal svůj příspěvek.

TheRaven

TheRaven (hodnocení, recenze)

TheDon

Já to zas nemyslim nijak zle, samozřejmě jsem T2 žral, miloval a uctíval. Celé to tu vzniko tak, že jsem se pouze snažil poukázat na to, že postupem času se mi začala jednička líbit víc něž dvojka. Kdybych to převedl na hvězdičky, tak kdysi by to bývalo T1 vs T2: 4*/5*, v současné době je to naopak 5*/4*.

TheDon

TheDon (hodnocení, recenze)

TheRaven

Tak to jsme dva. Takže mi nějak uniká, proč právě T2 tak shazuješ, když jsi z toho zákonitě musel slintat jako všichni ostatní...

na příspěvěk reagoval TheRaven

TheRaven

TheRaven (hodnocení, recenze)

TheDon

Ok, pokud takhle, tak si připadám relevantní. Mam dodnes doma jedny z prvních českých originálních VHSek s T1, T2, a právě s Running Manem, Total Recall, Rudou Sonjou, plus desítky dalších nahraných a jel jsem to cca do dvanácti bez nadsázky denně. Takže jsem vyrůstal v zásadě pouze na Arnoldovi, Slyovi, Lundgrenovi a Zlatovlásce.

na příspěvěk reagoval TheDon

TheDon

TheDon (hodnocení, recenze)

TheRaven

To stáří souvisí s tím, na čem jsi vyrostl. Jestli na Transformerech od Baye, tak ti bude Terminátor připadat vždycky jako kravinka pro dětičky, ale jestli na Running manovi nebo Total Recall, tak tě prostě musel ten film trikově nadchnout.

na příspěvěk reagoval TheRaven

TheRaven

TheRaven (hodnocení, recenze)

TheDon

No teda, jestli jsem tu napsáním, že mně osobně se jednička líbí víc než pokračování, někomu cpal svůj světonázor, tak to se omlouvám. Ale to že jsem si do tebe rád rejpnul samozřejmě nepopírám, jen to mělo vyvolat spíše diskuzi, než kopání kolem sebe. :-l (PS: jak souvisí tvé stáří s hodnocením filmu? jakože babička by to zhodnotila ještě líp? A kouzelná školka je dobrá!)

 

PS: Fanouškům V zajetí démonů se omlouvám za zasrání diskuze tlacháním o nesouvisejícím filmu. Možná bychom to měli utnout/přesunout.

na příspěvěk reagoval TheDon

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

TheRaven , Yoshitsune

Ač může sebe více působit T2 jako rodinný film, tak přesto se já osobně neubráním nikdy pocitu, že ten film absolutně předčil prvního Terminátora snad ve všech ohledech. Ale je to pouze můj názor a nechci ho tímto nikomu vnucovat ani se snažit někoho o něm přesvědčit. Na mě to pouze takto působí i po těch letech. :-)

TheDon

TheDon (hodnocení, recenze)

TheRaven

Ty seš normálně vtipnej kluk. Nikdo se nerozčiluje, jen nemám rád, když mi někdo cpe svoje světonázory a dělá ze mě debila, jako jsi to právě předvedl. Tak se prober havrane.

Napsal jsem, ikdyby jen kvůli trikům....miluju vysvětlovat něco pětadvacetiletejm šufanům, kteří v době, kdy vyletěla dvojka Terminátora koukali tak maximálně na kouzelnou školku....

na příspěvěk reagoval TheRaven

Související novinky

Remake Noční můry v Elm Street na cestě

Remake Noční můry v Elm Street na cestě

26.12.2018

Noční můra v Elm Street už se jednoho remaku dočkala. Snímek z roku 2010 byl ale těžký propadák, a to jak po stránce finanční, tak i mezi diváky a kritiky. Studio New Line Cinema ale o pět let… (více)

Třetí Annabelle má režiséra

Třetí Annabelle má režiséra

24.07.2018

Vražedná panenka Annabelle je k nezastavení a tak studia Warner Bros. spolu s New Line během Comic-Conu oznámila, že její třetí díl dorazí pravděpodobně už v létě příštího roku. Pokračování spin-offu… (více)

Annabelle se vrátí

Annabelle se vrátí

29.04.2018

Svět momentálně oslavuje propojený filmový vesmír od Marvelu, který čítá už 19 filmů. Jak asi víte, většině konkurenčních pokusů se příliš nedaří. Pokud byste ale hledali největší výjimku, dostanete… (více)

V zajetí démonů dostane druhý spin-off

V zajetí démonů dostane druhý spin-off

07.02.2017

James Wan narazil hororovou zlatou žílu. Jeho duchařina V zajetí démonů vydělala 318 milionů dolarů (stála přitom jen 20) a dvakrát tak drahý sequel utržil 320 milionů. V tu chvíli už měl po premiéře… (více)

Reklama

Reklama