Reklama

Reklama

Film navazuje na fenomenální celosvětový úspěch Wanova filmu V zajetí démonů. Tentokrát manželský pár odcestuje do severního Londýna vyšetřovat jeden z nejhrůzostrašnějších případů paranormálních aktivit, aby pomohl svobodné matce, která žije sama se svými čtyřmi dětmi v domě zamořeném zákeřnými duchy. (Freeman Ent.)

Diskuze

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Stallone

tak zase kazda religia tu ma svoje nespochybnitelne miesto. Len ja som proste clovek svetsky .....  ked uz nabozenstvo, tak jedine trochu hinduizmu. Tam nie je ziadny satan a podobny picus

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Tohle je podle skutečné události asi jako Texaský masakr.

Ale je dobré zase vidět Stallonea v akci, už jsem dlouho nečetl jeho příspěvky s přítelkyní, nyní dokonce dodává, že to je modelka.

na příspěvěk reagoval Havaj8

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Martin741

Nebýt křesťanství, tak tu teď lezeme všichni po stromech. A stejně, on život uteče jako voda a každý pak pozná až zemře, že to opravdu existuje a že TAM JE. viz. V Zajetí démonů-podle skutečné události

na příspěvěk reagoval Terepin, valachmar, Martin741

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

To je moje křesťanská povinnost vzít na to mou překrásnou přítelkyni (modelku) do kina. Toto je o Bohu. A já čekám další, skutečný strach. Pláč a skřípění zubů.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Martin741

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Uživatel Krata1990 smazal svůj příspěvek.

Tom478

Tom478 (hodnocení, recenze)

Pochybuju, že i dvojka bude podle skutečný události, ale bylo by to fajn

barancek

barancek (hodnocení, recenze)

V zajetí démonů 2, jež píší scenáristé jedničky Carey Hayes a Chad Hayes, půjde do kin 23. října 2015. Vera Farmiga a Patrick Wilson se do svých rolí vrátí, James Wan ale nejspíš někomu předá režijní pochodeň. Letos mimochodem uvidíme spin-off nazvaný Annabelle. source: Movirzone,cz

Související novinky

Remake Noční můry v Elm Street na cestě

Remake Noční můry v Elm Street na cestě

26.12.2018

Noční můra v Elm Street už se jednoho remaku dočkala. Snímek z roku 2010 byl ale těžký propadák, a to jak po stránce finanční, tak i mezi diváky a kritiky. Studio New Line Cinema ale o pět let… (více)

Třetí Annabelle má režiséra

Třetí Annabelle má režiséra

24.07.2018

Vražedná panenka Annabelle je k nezastavení a tak studia Warner Bros. spolu s New Line během Comic-Conu oznámila, že její třetí díl dorazí pravděpodobně už v létě příštího roku. Pokračování spin-offu… (více)

Annabelle se vrátí

Annabelle se vrátí

29.04.2018

Svět momentálně oslavuje propojený filmový vesmír od Marvelu, který čítá už 19 filmů. Jak asi víte, většině konkurenčních pokusů se příliš nedaří. Pokud byste ale hledali největší výjimku, dostanete… (více)

V zajetí démonů dostane druhý spin-off

V zajetí démonů dostane druhý spin-off

07.02.2017

James Wan narazil hororovou zlatou žílu. Jeho duchařina V zajetí démonů vydělala 318 milionů dolarů (stála přitom jen 20) a dvakrát tak drahý sequel utržil 320 milionů. V tu chvíli už měl po premiéře… (více)

Reklama

Reklama