Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage a Iron Fist spojí síly proti společným nepřátelům a hrozivé konspiraci ohrožující New York City. (Netflix)

Recenze (176)

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Celkově jsem byl zklamán, kvalitativně se seriál nepřiblížil Daredevilovi a byl nepříliš zajímavou pomalu plynoucí jednohubkou. To, že dějově příliš seriál nezaujal (finále bylo tragické) nahrazovaly aspoň zajímavé postavy, i když i zde se ukázalo, že Daredevil a Jessica jsou úplně někde jinde než příšerně otravný Iron Fist. To, že seriál zpočátku zvolil velmi rozvláčné tempo mi nevadilo, spíše jsem byl udiven, že když už o něco šlo, tak to velice rychle skončilo. ()

H4ku11 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Boli tam momenty, kedy som mal zimomriavky aj kedy to úplne zmrvili. Mám pocit, že Daredevil potiahol ostatných k oveľa lepšim výkonom ako vo svojich vlastných seriáloch a on sa zas prepadol nižšie. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Síce som z týchto seriálov videl len Daredevila no aj tak som si to nemohol nechať utiecť.Prvý diel je naozaj strašne pomalý no oplatí sa vydržať, pretože potom to naberie každým dielom a nemohol som sa dočkať ďalšieho.Samozrejme treba povedať že seriál tiahne Daredevil a bez neho by to bol celkom priemer.Avšak keď boli všetci spolu pozeralo sa nato dobre.Chválim súboje medzi hrdinami a skvelú akciu.Koniec skvelý, opäť Daredevil hviezdil a na ďalšiu sériu sa rozhodne teším u mňa za plný. ()

Echelon1 

všechny recenze uživatele

Väčšinu času to šlo, ale za tú poslednú epizódu by som dal hviezdičku dole. Hlavne za repovú hudbu behom súboja, to sa mi skoro vrátila Pizza zo žalúdka. Slabé 4*, Defenders sú stále o dačo lepšie, než JJ či Iron Fist (ktorý je tu stále každým šikanovaný) a 1000x lepšie, Luke Cage. Netfix sa ale preceňuje a mám obavy, ako dopadne Punisher. Okrem Daredevila v rámci MARVELu ešte neukázali nič extra. Ich seriály sa nemôžu s Agents of SHIELD ani len merať. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Bylo jasné, že když čtyři hrdinové, kteří každý mají svůj vlastní seriál budou v jednom společném, tak to nebude úplně tak ono (něco jako u Legends of Tomorrow od DC), ale převládá mi v hlavě spíše lehčí průměr. Celý seriál uteče strašně rychle a možná proto to chtělo o pár epizod navíc, aby se i samotné postavy více ukázaly a rozvinuly se. Jinak Daredevil s hot Elektrou absolutně ničili svojí superhrdinskou konkurenci, Jessica byla taky super, ale co měl znamenat ten Luke Cage? Škoda jeho. A ten Iron Fist byl k smíchu občas. Akce bylo vesměs dost, ale pustit do akčních soubojů takovou hudbu se prostě nedá. Ending byl spíše průměrný, ale jinak to stálo za to a teď už se jen dočkat Punishera. /80%/ ()

ddf76 

všechny recenze uživatele

Trosku uhlazeny a malo poradnych bitek. S odrenyma usima 4 hvezdicky. Tesim se na Punishera, ten da vsem na frak :). ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele

Geniální spolupráce kamery a světel, to musím říct nejdřív. Audiovizuální stránka celkově byla slast. Stunts pro je fantastická. Skvěle taky fungovala interakce mezi hlavním kvartetem. Bohužel se to na začátku vleklo, a menší počet epizod způsobil, že to bylo ke konci možná až moc úspěchané. Daredevila to v žádném případě nepřekonalo, ale pořád to bylo dostačující... Časem možná srazím na 3, teď ale 4*... ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Hoci komixy nemusim, toto prepojenie "hrdinov" bolo celkom pozeratelne. Zvlast stale nevrla, krehucka a chlastajuca Jessica Jones ma svoje caro. Sice mi to prislo takmer cely cas akesi nemasne-neslane, mnohe vyvrcholania alebo zvraty mali svoje napinave a svetle chvilky. Avsak stale len priemer. Fanusikovia aspon jedneho serialov, ktore sa niektoremu z hrdinov venovali si vsak pridu na svoje. ()

Monisek 

všechny recenze uživatele

Se seriálem jsem nadmíru spokojena. Rozhodně dosáhl kvality Daredevila nebo Jessicy! A ten konec! No bomba. Pomalu i slza ukápla :) ()

LeitoSE 

všechny recenze uživatele

Príliš vysoké očakávania a snaha skrížiť štyri rôzne rozprávacie techniky použité v jednotlivých seriáloch do značnej miery pochovávajú seriál. Akcia nie je tak kvalitná ako v Daredevilovi, je tu absencia akéhokoľvek dospelejšieho problému ako v Jessice Jones, chýbajú tu vierohodné scény s reálnymi ľudskými postavami ako v Lukeovi Cageovi a z mystickej a nebezpečnej organizácie, ktorá bola budovaná v Iron Fistovi zostala len pätica jednorozmerných antagonistov. Napriek tomu je to stále vysoký komiksový seriálový nadštandard oproti CW produkcii, takže spokojnosť rozhodne prevažuje. BTW na využitie prestrihov zábery z pouličných Newyorkských kamier som doteraz nepochopil, lebo skôr než aby scény nejako preväzovali, tak ich atmosféru úplne rozrušovali. 8/8 - 75% ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Děsná, vizuálně ne příliš zajímavá slátanina, jenž neurazí, ale ani nijak nenadchne. Moc keců a málo akce. Humor skoro žádný, bere se to děsně vážně. Za mne max.45%. ()

johnywalker 

všechny recenze uživatele

Člověk to nakonec nemůže popsat jinak, než zklamáním, i když jde opět o vcelku povedený seriál. Netflix si za to může sám, nastavil si příliš vysokou laťku Daredevilem a Jessicou, načež následující tři seriály jsou jen "ubohými" následovníky. K seriálům Lukea a Iron Fista jsem se již vyjadřoval, problém s Defenders je, že se příběh více méně točí kolem nejhoršího hrdiny z úhlavní čtveřice. Danny Rand pořád je, a pravděpodobně i nadále bude, tou nejnezajímavější a nejblbější postavou z tohohle seriálového universa! Vše snaží zachraňovat perfektní Matt Murdock, který si dost dobře sedl s Jessicou, či překvapující záporák Alexandra - ta se sice nezařadí po bok Kingpina nebo Kilgravea na pozici top padouchů, ale rozhodně není nějakým slabým článkem. Pořád jde o nadprůměrný seriál, který ale u mě brzy padne v zapomnění, protože nenabídl nic výjimečného. Co se týče bojových scén, vyvrcholení přišlo již ve třetí epizodě a už jsme ho vlastně znali z trailerů. Kam se hrabou na první i druhou sezonu Daredevila... Škoda... ()

Qeo 

všechny recenze uživatele

Tak dlouho jsme se těšil na tuhle partu až se konečně dostane ke slovu, až sem musel být zákonitě zklamán plytkostí této série. Nebyla to úplná bída, ale čekal bych víc. Mnohem, mnohem víc. DD se pomalu řítí do propasti zapomnění, Luke Cage je pořád neuchopitelný a na přes držku, Luke Cage neurazí, ale nenadchne a tak vše zachraňuje jízlivá a opilá Jessica, která by si v klidu mohla dát vlastní celovečerák se třemi pokračováními. Sigourney mohla dostat mnohem více prostoru a její charakter jen dokresloval bídu, která se celou sérií táhla. ()

madejja1 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi hrozně těžko hodnotí. Nějak jsem měl pocit že jsem čekal víc, a že to mohlo být i lepší. Na druhou stranu je to splněný sen a před pár lety by mě ani nenapadlo že dostaneme takhle kvalitní týmovku. Chemie mezi postavama je naprosto dokonalá, celkově to dává smysl a má to spád. Akční stránka je určitě lepší než dno iron fist ale asi trochu pokulhává za naprosto dokonalou druhou sezónou DD. Určitě nelituju času stráveného u obrazovky, možná bych si dovedl představit trošku epičtější formát, zvlášť s tím co zrovna předvádí hra o trůny (ale tam jsou vidět hlavně peníze, psaní dost upadlo když nemají předlohu). A největším problémem tak u defenders vidm zase záporáky, Sigurney je super, ale tak nějak jsou ty zástupy ninjů a absence nějakého hnacího motoru a osudovosti trochu ohrané. Chtěl jsem tomu dát 4 hvězdy, ale pak mě napadlo, co máme lepšího? Takže v hodnocení ty 4 budou, ale měřítkem si jsou pouze oni sami... ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Je až neuvěřitelné, jak málo dokázali autoři vymáčknout ze setkání čtyř es, té "hrozné" organizace a jedné ninja-šťabajzny. Vedle předcházejích seriálů to je unylá pohádka. Z popela nedokázala scénář vytáhnout ani Sigourney Weaver z vetřelců. Suveréně nejlepší postavou napříč seriály zůstává záporačka Madame Gao. Musím ale pochválit znělku. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele

Před zkouknutím seriálu sejm viděla obě série Daredevila, celou Jessicu a tři díly Luke Cage. Naštěstí ukázalo, že to není moc velký problém, protože co se odehrálo v Cagovi a Iron Fistovi člověk ani moc vědět nepotřebuje. Úvodní díl byl nuda, vesměs nám jenom ukáže, co postavy aktuálně dělají, s kým chodí a jaké mají problémy. Takový typicky nudný úvodní díl. Ve chvíli, kdy se však skupina dala dohromady je to o poznání lepší. Herecky celý seriál táhne hlavně Daredevil a Jessica. Cage tam dělá jen morální křoví a Iron Fist se díky tragickému výkonu Finna Jonese stává spíše komickou figurkou, co má rádoby drsná moudra na adresu ostatních. Hlavní nepřítel mi přijde celkem vlažný, sice to má být taková „Liga stínů“, ale že by předvedla nějakou významnou demonstraci své síly, to se říct nedá. Seriál je veskrz průměrná jednohubka, takový bonus pro diváky, co zkoukli předchozí seriály. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Upřímně bych čekal, že se Netflix aspoň u týmovky víc odváže resp. přidělí nějakej větší rozpočet. Výprava je totiž hodně skromná (samej interiér) a akce neoslní provedenim ani množstvim. Zkrátka na mě Defenders občas působily lehce lowcostovym dojmem. Příběh mě taky extra nezaujal a nějaký postavy byly spíš nesympatický (Iron Fist, čínská bába). Aspoň, že závěr byl docela povedenej, jenže takhle akční a dramaturgicky zvládnutý měla být aspoň většina dílů před nim. Třetí slabší hvězda hlavně za finále. ()

Urukhaj98 

všechny recenze uživatele

E01-E08: Špatně napsaná, nudná, bezkrevná a všehovšudy nezajímavá báchorka, která je zároveň těžce promrhaným potenciálem. Práce se záporákem je ukázkou absolutního neumětelství. Tvůrci seženou Sigourney Weaver a předevedou tohle?! Hrozná zoufalost. 5/10 ()

Související novinky

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

24.02.2022

Před pár týdny přišla zpráva, že Netflix stahuje své marvelovské seriály jako Daredevil nebo Punisher ze svých serveru. To samozřejmě rozjelo spekulace o tom, kde asi seriály, jež se teprve nedávno… (více)

Nový Transformers našli režiséra

Nový Transformers našli režiséra

27.03.2021

Studio Paramount oznámilo nový film ze světa Transformers, jenž nebude mít nic společného se sérií Michaela Baye ani spin-offem Bumblebee. Nový robotí snímek pak natočí Angel Manuel Soto (Charm City… (více)

Pavoučí univerzum na Amazonu?

Pavoučí univerzum na Amazonu?

08.09.2020

Studio Sony oznámilo nový seriál Silk, jenž by měl rozšířit hrané univerzum kolem postavy Spider-Mana. Seriál by pak navíc měl dorazit na streamovací službě od Amazonu, což by mohlo naznačovat, že… (více)

Reklama

Reklama