Reklama

Reklama

Co kdyby...?

(seriál)
Trailer 3
USA, (2021–2024), 14 h 42 min (Minutáž: 29–38 min)

Tvůrci:

A.C. Bradley

Hrají:

Jeffrey Wright, Hayley Atwell, Chadwick Boseman, Dominic Cooper, Sean Gunn, Djimon Hounsou, Samuel L. Jackson, Toby Jones, Neal McDonough, Jeremy Renner (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(27)

Obsahy(1)

Prvý animovaný seriál štúdia Marvel Čo keby...? nečakaným spôsobom prepisuje scenáre filmového vesmíru štúdia Marvel a prerozpráva slávne udalosti zo známych filmov. Seriál sa sústreďuje na najslávnejších hrdinov filmového univerza Marvel, pričom mnohým postavám prepožičali hlasy rovnaké hviezdy, ktoré si ich zahrali aj v hraných filmoch. (Disney+)

(více)

Recenze uživatele Orion12 k tomuto seriálu (4)

What If... Captain Carter Were the First Avenger? (2021) (S01E01) 

Je to prakticky první kapitán amerika v animované alternativní podobě, od seriálu čekám trochu víc, ale je vidět že se tvůrci zatím drží u zemi. Každopádně nějaké změny tam jsou ne tak velké (až na změnu hlavní postavy a steva jako kapitána žejo). Jinak útok na vlak, obět kapitána, vtáhnutí red skulla skoro vše stejně jen s záměnou postav Peggy místo Steva. Zajámavý fakt je že Peggy má štít s logem británie a to proto, že se narodila v británii a pochází od tamtud. Ten konec byl zvláštní... Díky 30 min není moc čas na budování atmosféry 5.5/10 ()

What If... T'Challa Became a Star-Lord? (2021) (S01E02) 

Jo, na tohle se asi nikdo neptal. Minimálně to nikoho nenapadlo se zeptat, co kdyby byl Star Lordem Tchalla. Jako tady se aspon tvůrci trochu víc utrhli ze řetězu. Je to trochu šílené, místo našich známých strážců to jsou plenitelé v čele s Yonduem, tchallou a Thanosem, ano thanosem. Trochu bodík dolů, že z thanose udělali  tak komickou postavu. A hlavní záporák byl Sběratel :) Ale jo líbila se mi sběratelova výstava, asi takhle jsem si jí představoval, když tam má mít tisíce exponátů. Pěkný bylo pomrknutí na Nebulu, která byla v celku. Konec trochu šílený, ale v celku jsem se bavil. V epizodě funguje vtip, zatím asi nejvitpnější epizoda. Navíc poslední možnost aspon slyšet hlas Chadwicka Bosema. Horší 4* ()

What If... Doctor Strange Lost His Heart Instead of His Hands? (2021) (S01E04) 

Tohle byl Banger! Co se stane, když Strange při autonehodě ztratí místo citu v rukou své srdce (Christine). WOw v prvé řadě, to mělo skvělé emoce, mělo to napjetí a bylo skvělé sledovat toho našeho strange, který se ovšem vydá na zcestí a chce získat moc, aby mohl vrátit život christine. Bylo to šílené, ale skvělé zárověn. V 30 minutách animáku, byly emoce, skvělá hudba, budování postav a přerod strange. Vzhledově to bylo taky super a bylo tady spousta nápadů, tady tůrci šli úplně do hloubky a takhle by mělo vypadat What if. Skvělý byl fight strangu (ty pláštíky xd) A tím, že tento strage bude v hraném doktorovi Strangovi, tak to ještě zvýšilo hajp, za mě plný počet. 10/10 na animák. ()

What If... Zombies?! (2021) (S01E05) 

Zombíci , to je moje. Nacpali to i do Marvelu. Jelikož jsem vyrůstal v mých 12-13 letech na seriálu Živí mrtví tak tohle byla pastva pro oči. Spousta nápadů bylo odtamad a některé legendarní scény z živých byli zde vyformulovany také. Takže jo, já se bavil, bylo husté sledovat jak naše oblíbené postavy umírají a pak znovu umírají jako zombie xd. Ta Wanda byla mooc strop. Jednoduchý jednubka na kterou podle informací naváže další marvel animák Zombies, který by měl snad vyjít ještě tento rok, tvůrci můžou pokračovat klidně s jednou minisérii o kratších 4-5 dílech. Za mě vcelku dobrý díl s horrorovým nádechem podobně jako Strange, více takových Marvel horrorů. A ty bitky mezi hrdiny byly super! 8/10 ()

Související novinky

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (více)

Přetáčky Doctora Strange zahrnují nová camea

Přetáčky Doctora Strange zahrnují nová camea

21.12.2021

Úspěch Spider-Man: Bez domova a seznámení diváků s konceptem multiverz podle nových zpráv vedlo studio Marvel k rozhodnutí přidat do chystaného pokračování Doctora Strange pár nových cameo scén.… (více)

Obi-Wan a marvelovky až v roce 2022?

Obi-Wan a marvelovky až v roce 2022?

09.04.2020

Francouzská verze Disney+ vydala tiskovou zprávu, ve které oznámila detaily o chystaných seriálech pro streamovací službu. Kvůli pandemii koronaviru se produkce na většině seriálů musela zastavit a… (více)

Reklama

Reklama