Reklama

Reklama

Co kdyby...?

(seriál)
Trailer 3
USA, (2021–2024), 14 h 42 min (Minutáž: 29–38 min)

Tvůrci:

A.C. Bradley

Hrají:

Jeffrey Wright, Hayley Atwell, Chadwick Boseman, Dominic Cooper, Sean Gunn, Djimon Hounsou, Samuel L. Jackson, Toby Jones, Neal McDonough, Jeremy Renner (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(27)

Obsahy(1)

Prvý animovaný seriál štúdia Marvel Čo keby...? nečakaným spôsobom prepisuje scenáre filmového vesmíru štúdia Marvel a prerozpráva slávne udalosti zo známych filmov. Seriál sa sústreďuje na najslávnejších hrdinov filmového univerza Marvel, pričom mnohým postavám prepožičali hlasy rovnaké hviezdy, ktoré si ich zahrali aj v hraných filmoch. (Disney+)

(více)

Recenze uživatele Rayen1 k tomuto seriálu (7)

What If... Captain Carter Were the First Avenger? (2021) (S01E01) 

Mám rád tuhle grafiku, mám rád kosení nácků ve velkom (páč si to zasloužej) a mám rád alternativní pohled na věc, pilot byl dobrej, nechápu nízký hodnocení, snad to trpí tím, že "politicky korektní agitka", silná ženská hlavní postava a bla bla bla, jady jady dá, tyhle kecy kolem, známe všichni dneska.. Jasný, je to teď hodně slyšet, a možná proto to někomu nejde pod čumák, ale já se u toho bavil! Prostě si užijte zajímavou grafiku, alternativní historii a neremcejte pořád, s váma musí bejt na party fakt zábava, suchaři.. Je to zajímavá odbočka MCU filmů a seriálů, taková jednohubka, co pobaví na dlouhej večír, když nemůžeš v noci usnout.. ()

What If... T'Challa Became a Star-Lord? (2021) (S01E02) 

Vtipnej a akční heist se spoustou klišé, tak to mám rád :D možná by to sneslo delší stopáž, páč třicet minut je málo a tak se žene rychle kupředu, aby se to všechno narvalo do tý půl hodinky.. Ale i tak, nevěřil jsem tomu, páč původní Star-Lord je pro mě srdeční záležitost.. ()

What If... Zombies?! (2021) (S01E05) 

Zombie v Marvelu znám, četl jsem knihu z Ultimatni komiksový serie a musím říct, že komiks byl mnohem drsnější (a zombie dokonce mluvili, co si pamatuju).. Každopádně mě to bavilo, Langovi fórky, narážky na zombie filmy a zombie tématika obecně, jop, to můžu... :) jen mě trochu zklamal otevřenej a nedodelanej konec, to jako fakt?! Za to musím s hvězdou dolů, připadal jsem si jako když koukám na film na VHSce a nenahrál se mi konec.. ()

What If... Killmonger Rescued Tony Stark? (2021) (S01E06) 

Příběh Cernyho Pantera a Wakandy obecně mě nikdy moc nebral, a to ať už komiksovej nebo filmovej.. Myslím si, že to má potenciál, ale to, jak ten příběh uchopej a jak strašně vážně se berou, to je prostě strašná nuda.. A nebral mě ani tenhle příběh zrady zaporaka, kteryho jsem si vlastně vůbec nepamatoval (musel jsem si přečíst pár komentu tady a pak mi to docvaklo až). Je to prostě strašná nuda, má to svý momenty, ale nebaví to tak, jako ostatní What if.. Měl jsem co dělat, abych to dokoukal a z nudy nebrouzdal po netu na mobilu. ()

What If... Thor Were an Only Child? (2021) (S01E07) 

Je to hodně komedie, a je to hodně Disney.. Thor celkem ušel, Captain Marvel byla na ránu, jako vždycky, když se někde objeví.. Ta ženská má prostě talent na to bejt nesnesitelná :D ()

Související novinky

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (více)

Přetáčky Doctora Strange zahrnují nová camea

Přetáčky Doctora Strange zahrnují nová camea

21.12.2021

Úspěch Spider-Man: Bez domova a seznámení diváků s konceptem multiverz podle nových zpráv vedlo studio Marvel k rozhodnutí přidat do chystaného pokračování Doctora Strange pár nových cameo scén.… (více)

Obi-Wan a marvelovky až v roce 2022?

Obi-Wan a marvelovky až v roce 2022?

09.04.2020

Francouzská verze Disney+ vydala tiskovou zprávu, ve které oznámila detaily o chystaných seriálech pro streamovací službu. Kvůli pandemii koronaviru se produkce na většině seriálů musela zastavit a… (více)

Reklama

Reklama