Reklama

Reklama

V každém z nás dříme superhrdina a k jeho probuzení stačí jen trocha magie. V případě Billyho Batsona (Asher Angel) stačí zvolat jediné slovo – SHAZAM! – a tento velkoměstem protřelý čtrnáctiletý chlapec v pěstounské péči se zásluhou starého kouzelníka změní v dospělého superhrdinu Shazama (Zachary Levi). Shazam s dokonalým tělem s vyrýsovanými svaly si však uchovává duši dítěte a v dospělé verzi se pouští do všeho, co by dělal každý teenager, kdyby byl obdařen superschopnostmi: užíval si je! Umí létat? Má rentgenové vidění? Dokáže rukama vrhat blesky? Dokáže se vyhnout zkoušce ze sociologie? Shazam se vydává otestovat hranice svých schopností s radostnou bezstarostností dítěte. Ale své schopnosti bude muset zvládnout rychle, aby mohl bojovat se smrtícími silami zla ovládanými Dr. Thaddeusem Sivanou (Mark Strong). (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

Sigebert

Sigebert (hodnocení, recenze)

Někdo píše, že se tam jmenuje Shazam. Jiní, kterým věřím možná více, píší že ve filmu ho jménem neoznačí. Padnou tam další jeho srandovní alternativy od Freddyho jako v traileru Captain Sparkle Fingers :) 

dosty43

dosty43 (hodnocení, recenze)

Shazam⚡recenze!

Comicbookdebate - 4/5
Comicbook - 5/5
ComingSoon - 8/10
Telegraph - 4/5
Ign - 8/10
Joblo - 9/10
Screencrush - 8/10
Discussingfilm - 4.5/5
Wobamentertainment - 4/5
Vox - 4.5/5

na příspěvěk reagoval woodsman, Sigebert, Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Sigebert

no tam to oznámili až ted, vědělo se že to bude psát Lemire....já se bojím že ten mainstream v podobě Ligy akorát Palici ublíží, a jak tak Kuba říká, pokud to bude mít nějaké dopady na serie, tak jen na Palici protože v Lize to hned vrátí něčím, protože je to hlavní příběhová linie která musí běžet dál bez ujmy kohokoliv a pak dalších padesát restartů a furt dokola...na rozdíl od Palice kterou prostě Lemire ukončí s nějakým vrcholem a jde psát jinou serii...to je rozdíl mezi Dark horse, Image a právě Marvelem a DC....teda leda by to nebylo v hlavní příběhové linii Ligy

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Sigebert

ano v DCKK vyšla jen první část...no každý to vnímá jinak, Lenny má tak brutálně načteno DC a Marvel že už na to kouká prostě z jiného úhlu.....

Sigebert

Sigebert (hodnocení, recenze)

Ratemus

Volání po spravedlnosti se mně teda líbilo. Myslím, že zrovna palec dolů si to nezaslouží :D  WW i Flash dobrej :) under the hood není celej, nebo já to asi nepochopil? 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Lares4

Lares4 (hodnocení, recenze)

Sigebert

Hele v klidu mě se nelíbil třeba ani dabing v traileru na JL ale ten ve filmu v kině byl úplně jiný a navíc to nejmenší zlo, které JL potkalo.  Takže doufám, že tento dabing v traileru je jentak na rychlo sesmolenej a v kině uvidím uslyšíme mnohem lepší.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

dragon94

Já tyhle věci dávám vždy k aktuálnímu filmu daného univerza kde je nejvíc lidí...je to spíš pro lidi co seriál nesledují a pro zajímavost že je někde Superman, Supergirl a Luthor... fanoušci seriálu už to dávno stejně viděli....hele k tomu dabingu, ano Benedict je také specifický a Icecube, Redmayne a plno dalších...jak říkám já na dabing nekoukám, neříkám že je špatný, mě prostě jen nezajímá

na příspěvěk reagoval dragon94

Související novinky

Zabil Rock dvě franšízy najednou?

Zabil Rock dvě franšízy najednou?

22.03.2023

Pakliže jste to ještě nezaznamenali, pokračování DC komiksárny Shazam! tentokrát s podtitulem Hněv bohů je po prvním týdnu v kinech adeptem na propadák roku. Blockbuster režiséra Davida F. Sandberga … (více)

Novinky z DC Fandome

Novinky z DC Fandome

24.08.2020

Víkendová událost DC Fandom jistě potěšila nejednoho filmového fanouška. Kromě nových trailerů na Batmana, Wonder Woman a Sebevražedný oddíl jsme se ale dočkali taky kupy nových informací o… (více)

Black Adam nabírá obsazení

Black Adam nabírá obsazení

17.07.2020

Filmový spin-off Shazama! Black Adam s Dwaynem Johnsonem coby titulním antihrdinou nabírá další obsazení. Nově jsme se dozvěděli, že postavu Atom Smashera – super silného a super velkého potomka… (více)

Henry Cavill zpátky jako Superman?

Henry Cavill zpátky jako Superman?

28.05.2020

Ještě než se stihnete po přečtení titulku dnešní zprávy nadchnout, musím vás zarazit. Ano, server Deadline potvrdil, že Henry Cavill (Muž z oceli, Mission: Impossible – Fallout) skutečně jedná o… (více)

Reklama

Reklama