Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman (více)
Trailer 1

Ještě než se stala Wonder Woman, podstoupila princezna Amazonek Diana trénink, který z ní udělal neporazitelnou bojovnici. Vyrůstala v chráněném ostrovním ráji až do doby, kdy na jejich pobřeží havaroval americký pilot a vyprávěl jim o masivním konfliktu zuřícím v okolním světě. Diana opouští bezpečí domova s přesvědčením, že dokáže hrozbu zastavit. Diana bojuje po boku mužů ve válce, která má ukončit všechny konflikty, a objevuje plný potenciál svých schopností... a svůj skutečný úděl. (Freeman Ent.)

(více)

Diskuze

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

woodsman

Raději bych ji viděl v jiném filmu. Nějak už nestíhám ty komiksové filmy sledovat, před chvílí začal Logan, a teď další.

na příspěvěk reagoval woodsman

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

To mě poser, už je tu zase další. To fakt nikdy neskončí. :D Fakt jsem ale netušil, že superhrdinkou je už i Xena. O_o

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

Ištván87

Boli na protestoch bok po boku s týmito pseudo-liberálnimi extrémistami (ano, tými ktorí rozbíjali výklady, zato že, vyhral Trump). Navyše "prekvapivo" (rovnako ako LGBT) sú za multikulti (sám jednu takú zradkyňu poznám).

na příspěvěk reagoval Ištván87

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

TwoFace

diky zas som o nieco mudrejsi a ano mas pravdu idu tu riesit chujoviny hadam niekdo nechcel aby mala 5 centimetrove chlpy na pazuchách :D

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

TwoFace

Podľa toho, čo píšeš, sú ľudia skôr nevzdelaní v týchto faktoch. Feministiky, ktoré sa nad WW rozčuľujú neriešiť, sú to cvoci, tak ako ďalšia slniečkárska chátra. 

na příspěvěk reagoval Ištván87

TwoFace

TwoFace (hodnocení, recenze)

woodsman

Egypťané se holili po celém těle, protože ochlupení považovali za nečisté. Pro Římany a Řeky bylo holení známkou postavení. Jde o to, že už v antice bylo považováno za standart krásy, aby se vysoce postavené ženy holily. Wonder Woman je bohyně, stvořená k dokonalosti, ale stejně se najdou idioti, co si stěžují na něco, nad čím by se ani před tisíci lety nepozastavili. Vážně žijeme ve zvláštní době.

na příspěvěk reagoval Echelon1, woodsman

Související novinky

DC oznámilo velké plány

DC oznámilo velké plány

31.01.2023

James Gunn již před koncem roku sliboval, že v lednu oznámí první projekty ve svém chystaném rebootu DC univerza, na kterém se podílí coby nový šéf DC Studios ještě spolu s producentem Peterem… (více)

Superman se nevrací

Superman se nevrací

15.12.2022

Jak již jsme avizovali v jedné starší zprávě, velký restart u DC probíhá ať už se to fanouškům líbí, nebo ne. Poté, co se tento týden k situaci vyjádřila režisérka Patty Jenkins, která fanouškům… (více)

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

04.06.2022

Nový šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav už nějaký ten pátek pracuje na zásadních změnách, kterými by chtěl přispět k nové éře nejen na poli filmů, ale i seriálů, her, a celkově… (více)

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

16.04.2022

Studio Warner Bros. a společnost DC Entertainment čekají v následujících měsících drastické změny. Má to za následek fúze konglomerátu Discovery právě s Warnery, kteří nad sebou tak nyní mají nového… (více)

Reklama

Reklama