Reklama

Reklama

Protiúder

(seriál)
  • Velká Británie Strike Back
Trailer 8
Velká Británie / USA, (2010–2020), 57 h 25 min (Minutáž: 43–48 min)

Předloha:

Chris Ryan (kniha)

Hrají:

Philip Winchester, Sullivan Stapleton, Rhona Mitra, Robson Green, Michelle Lukes, Charles Dance, Andrew Lincoln, Shane Taylor, Richard Armitage, Jimi Mistry (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(76)

Spojenectví mezi dvěma speciálními agenty trpí zásadním rozporem – první je americký odpadlík, druhý elitní britský špión. Ovšem to jim nezabrání odvážně se pouštět do nejrůznějších krkolomných akcí.  Napínavý thriller s dějem, který koresponduje s událostmi dnešní doby se soustředí na dva členy přísně tajné antiteroristické organizace, známou pod názvem Section 20: britského seržanta Michaela Stonebridge a bývalého amerického vojáka Damiena Scotta. (HBO Europe)

(více)

Videa (66)

Trailer 8

Recenze (158)

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Takto nejako si predstavujem dieťa Hustleru a zbrojárskeho priemyslu. Nesmrteľná armáda dvoch samcov kosí v absurdných misiách miliardy ozbrojených zlosynov a zlodcér. Akcia prerušovaná kvantami erotických scén, ktoré sú do deja umiestňované bez rozmyslu a zjavnej logiky. Moje hodnotenie sa týka sérií s Damienom a Michaelom, ešte si rozmyslím, či budem pokračovať, zatiaľ ma úvod neomámil. Ďalšie série sa zrejme potýkajú s budgetovými škrtmi, očividne si nemohli dovoliť hlavných hrdinov v plnej výške, rozhodne to nevyzerá dobre, keď sú najnižší v boji a nedajboh, aby si niektorá z kolegýň dala štekle. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

První série byly super, nadupaná akce a zajímavé příběhy. Po té byl seriál zrušen a člověku bylo líto, že přišel o takovou nabušenou akční pecku. Letošní sezónu jsou v hitu akční seriály s vojenskou tématikou (4 novinky) a tak se někdo rozhodl oživit i Strike Back. Bohužel Retribution je obrovský fail a tak, co měl člověk rád na předchozích sériích tu moc nenajde. Hlavní duo bylo nahrazeno jiným, bohužel jim to tolik neklape,k tomu do týmu nasadily dvě ženy a vůbec těm dvěma modelkám nevěřím, že díky falešnému tetování to jsou zabijácký vojandy. Prvních pět sérií - 85%, šestá série - 50%. ()

Reklama

sulimo 

všechny recenze uživatele

Bond se může jít bodnout, což?....ne vážně, je to nářez a mise jsou prostě skvělý, jediný, co mi tam vadí je dle mého názoru tak trochu bezcharakterní postava Portera, možná je to tím až moc spravedlivým postojem, který ve finále generuje naivitu hlavního hrdiny. Taky bych se ráději ušetřila rodinných problémů, které to všechno nabourávají a jsou mi na obtíž jinak do výborného seriálu vnášejí trochu tupé, obvykle americké lacinosti....ale to je detail, ta akce totiž všechno přebije.26.2. 2012 Po druhý řadě zvyšuju na 5 hvězd, tohle už je jen nářez zbaven oné, mnou vytýkané, lacinosti, a to sem píše člověk, co má silnou averzi k akčnímu žánru jako takovému. Bomba. Docela mě mrzí, že tenhle seriálovej klenot vidělo tak málo lidí, máloco se tomu totiž vyrovná. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Dva chlápci honí teroristy po celém světě a moc jim to jde. Nasazují životy za svobodu a demokracii pro nás pro všechny, přičemž utrácejí životy tolika jiných lidí, že vyrovnat jejich mrtvoly jako po honu na bažanty, obkroužily by Zeměkouli. V každém díle to málem nepřežijí, ale vzhledem k dalším dílům to přežít musí, takže se není proč bát. Z pohledu filmařských profesí je to také americké. ()

York 

všechny recenze uživatele

Skvely serial, spousta prestrelek a souboju. Zacatek se me libil trochu vic, vzdycky byl jeden pribeh rozdelen do dvou dilu a jednotlive pribehy se vzdycky odehravaly nekde jinde, takze to bylo dost zajimave. Posledni serie byla uz ale zklamanim, na jednu stranu uz bylo jasne, ze jsou Michael i Damien "nesmrtelni", na druhou stranu ale zase nazev serie predpovidal to, ze jejich smrti by se cely serial mohl klidne ukoncit. Hlavne ale uz ta posledni serie byla takova divna... EDIT: Serial uz ma i pokracovani, ale to uz neni nic moc, divam se na ne spis ze setrvacnosti. ()

Galerie (472)

Zajímavosti (15)

  • Velká část hereckého obsazení druhé série byla před začátkem natáčení podrobena intenzivnímu armádnímu výcviku za dohledu bývalých příslušníků jednotek SAS (Special Air Service) a SBS (Special Boat Service). To probíhalo ve výcvikovém táboře v jižní Africe. (Conspi)
  • Kvůli nastalým občanským nepokojům ve státě Mosambik týden před vznikem prvních dvou dílů třetí série, musel filmařský štáb kvůli zhoršeným bezpečnostním podmínkám přesunout natáčení do jiných lokací jižní Afriky. (Conspi)
  • Všechny postavy v seriálu nosí sluneční brýle Ray-Ban. (HectorHagman)

Reklama

Reklama