Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele Likan7 k tomuto seriálu (6)

Série 1 (2011) (S01) 

Ty dvě jsem si oblíbil překvapivě rychle. Mají solidní chemii mezi sebou a téma "bohatá ve světě chudých" bude vždy vtipný. Uvidíme co dál, ale první "naťukávací" série je více než fajn. ()

Série 2 (2012) (S02) 

Ty díly, kde si holky otevřely svůj obchod je určitě to nejlepší, co mi zatím Socky nabídly. Velká škoda, že jim to vydrželo jen pár dílů. Celý seriál stojí a padá jen na těch dvou a zatím jim ta chemie funguje dobře. Uvidíme co dál. ()

Série 3 (2013) (S03) 

Druhá půlka série mě nepotěšila, naopak začínám mít pocit, že Socky mají možná to nejlepší za sebou. Holky jsou furt v pohodě, ale přijde mi, že seriál začíná vykrádat sám sebe trochu. A všechny scény ve škole vaření jsou podprůměrné. Snad se ještě Socky pochlapí! :) ()

Série 4 (2014) (S04) 

Sestupná kvalita pokračuje. Čím dál víc dílů je vyloženě o ničem a víc než kdy jindy je vidět, že holky nemají tak svěží a vtipný scénář jako v prvních sériích. ()

Série 5 (2015) (S05) 

Slabý dojezd. Tatam je ta genialita. Seriál začíná vykrádat sám sebe, holky nemají moc to hrát a celé se to zacyklilo. Je mi to líto, ale Socky už nebudou lepší. ()

Série 6 (2016) (S06) 

Zázrak se nekonal. Socky v poslední, která poslední být neměla, nedokázaly navázat na první řady a rozloučily se podprůměrnou zábavou, ze který stojí za zmíňku jen "A čas na škádlení", který je brilantní blesk z čistého nebe a dává vzpomenou na to nejlepší, co seriál nabídl. Socky byly po šesté sérii zrušené, konec je otevřenější, než by se mi líbilo, ale i tak na holky budu vzpomínat v dobrém! ()

Reklama

Reklama