Reklama

Reklama

Xena

(seriál)
USA / Nový Zéland, (1995–2001), 98 h 9 min (Minutáž: 42–45 min)

Předloha:

Charles Dickens (kniha)

Hudba:

Joseph LoDuca

Hrají:

Lucy Lawless, Renée O'Connor, Ted Raimi, Kevin Smith, Hudson Leick, Karl Urban, Alexandra Tydings, Adrienne Wilkinson, Márton Csókás, Danielle Cormack (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(134)

Za časů dávných bohů, hrdinných náčelníků a králů, neklidem zmítaná země zrodila hrdinku. Byla jí Xena, mocná princezna, zocelená žárem bitev. Síla... vášeň... nebezpečí. Její odvaha změní svět. (oficiální text distributora)

Diskuze

YumiOkami

YumiOkami (hodnocení, recenze)

Xenofobie :-D Proč to sakra musí znamenat něco jiného?! Jak se potom jmenuje fobie ze Xeny?

swetyna

swetyna (hodnocení, recenze)

Škoda toho malého hodnocení, já na tomto seriálu vyrostla, v mém okolí chtěl být Xenou každý, stala se z toho oblíbená hra, takový můj vzor nebejt měkká holka, ale princezna bojovnice :D škoda, že jsem si ten seriál a postavy pamatovala jinak, když jsem to viděla o 10 let později trošku mě to zklamalo a ty efetky? :D ale za to hezký dětství ty 4* dám

Uživatel luczi smazal svůj příspěvek.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Jsou seriály, do kterých se vždy zamiluji, jakmile se v tv objeví, zatímco jiné seriály stahuji, ale třeba za nějakou dobu se mi i trochu zprotiví, u Xeny a Hvězdné brány to bylo vždycky naopak, jakmile jsem je v tv zahlédla, koukala a čím více jsem koukala, tím více se mi to líbilo :))

Vesman

Vesman (hodnocení, recenze)

všichni, kdo nadávají na Xenu, jsou buď teplouši, nebo žárlivé slepice ;-)

hellstruck

hellstruck (hodnocení, recenze)

Jako malá jsem ji milovala,měla jsem stejný účes,barbínu alá Xenu..proto nedávám odpad :D

Eilean Donan

Eilean Donan (hodnocení, recenze)

kedysi ma to riadne bralo, teraz ma to bralo, tipujem, že aj o niekoľko... ma to bude brať :))

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

vzdy som to vnimal ako konkurenta k mojmu oblubenemu herkulovi, ale zobralo to len jednu hviezdicku:-) 4*

Skatofag

Skatofag (hodnocení, recenze)

Herkules ikdyž je polobůh nesahá Xeně ani po cvoky vyztuženou, koženou suknici!!!(a že je na co se dívat)...Na rozdíl od něj kydlí zlořády a démony mečem a šakrámem ( nebo jak se ta věc jmenuje) + umí chvatem zastavit přívod krve do mozku ;-)

Vetinari90

Vetinari90 (hodnocení, recenze)

Viděl jsem díl ve kterém padla Trója...nekecám, fakt. Ňadra, ňadra, ňadra....

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Klasika a priemerné hodnotenie odomňa :-) za ten Šakran a tie gymnastické kúsky čo predvádzali kaskadéri keď im Xena nakopávala rite :-D haha

MaedhRos

MaedhRos (hodnocení, recenze)

Kdo by do astronomů řekl, že jsou takový suchoprdi...:-] (Forresta Gumpa proboha živýho NE...;-p)

berg.12

berg.12 (hodnocení, recenze)

Tak jsem právě zjistil, že název pro tu planetku s měsícem byl jen pracovní a na konferenci se zjevně astronomům nelíbil. Nebo viděli hodnocení na čsfd. Nesou teď název Eris a Dysomnia. Tak uvidíme, jestli se třeba někdy dočkáme asteroidu Forrest Gump.

Ice123

Ice123 (hodnocení, recenze)

4* za to, že v dětství jsem byl zcela seriálem unešen a nyní jsem jím zcela pobaven :D jiný hondnocení prostě být nemohlo ;)

cubto

cubto (hodnocení, recenze)

Nazdar.Musel som dat 4 hviezdicky,bo tento serial sice je uz teras pre mna totalba kravina,v case kedy to bola novinka a ja som to cez vikendy s nadsenim pozeraval si este pametam.Xena ma ako azda kazdeho 11 ci 12 rocneho chlapca ocarila :-)

Heretic

Heretic (hodnocení, recenze)

Teď co to dávají na Cool na to koukám z velké vzdálonosti. Úplně si pamatuju, jak to nova dávala od 21h v pátek večer. Neskutečně se tím bavím. Už se těším až se ten seriál rozjede a Xena bude mrtvá.. hahahaha

Bbbulanek

Bbbulanek (hodnocení, recenze)

Jedna hvězdička asi za... ani nevim, možná vzpomínku na dětská léta. Ale to je tak všechno

Quendi

Quendi (hodnocení, recenze)

A počkejte až se to jednou budou děti učit ve škole. Zajímalo by mě, jestli k tomu připojí i výklad o původu jmen té planetky a instruktážní video...

berg.12

berg.12 (hodnocení, recenze)

Teda, že se celkem významná trpasličí planeta s jejím měsícem pojmenuje po téhle televizní srágoře... to ji nemohli pojmenovat třeba "Shawshank"...?

Související novinky

Agent Hobbs bude rychlý a zběsilý samostatně

Agent Hobbs bude rychlý a zběsilý samostatně

22.03.2013

Byl vydatnou posilou v Rychle a zběsile 5. Vlastně kdykoliv byl na plátně, kradl si show pro sebe (není divu, že právě on měl privilegium pronést jedno povolené „f*ck" v PG-13 filmu). Drsný agent… (více)

Natalie Portman jako princezna bojovnice?

Natalie Portman jako princezna bojovnice?

03.06.2009

Představa, že by někdo natočil celovečerní remake Xeny a do hlavní roli obsadil Natálku, je vskutku... přiznejme si to, lákavá. Ne, nedojde k tomu. Přesto si Natalie velmi podobnou postavu (resp.… (více)

Starověký Řím na plátnech i obrazovkách

Starověký Řím na plátnech i obrazovkách

01.04.2009

Nikdo neví, odkud ta móda najednou přišla (vždyť posledně tady byl průšvih s názvem Poslední legie), ale najednou filmové a televizní tvůrce ohromně zajímá antický Řím. Kromě plánovaného… (více)

Lev, čarodějnice a druhý díl

Lev, čarodějnice a druhý díl

28.11.2006

Popularita střapaté anglické siroty s jizvou na čele a úspěch filmové adaptace legendární trilogie Pán prstenů to byly hlavní impulzy, které před před pár lety spustili mánii po všem, co by se dalo… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno