Reklama

Reklama

V každém z nás dříme superhrdina a k jeho probuzení stačí jen trocha magie. V případě Billyho Batsona (Asher Angel) stačí zvolat jediné slovo – SHAZAM! – a tento velkoměstem protřelý čtrnáctiletý chlapec v pěstounské péči se zásluhou starého kouzelníka změní v dospělého superhrdinu Shazama (Zachary Levi). Shazam s dokonalým tělem s vyrýsovanými svaly si však uchovává duši dítěte a v dospělé verzi se pouští do všeho, co by dělal každý teenager, kdyby byl obdařen superschopnostmi: užíval si je! Umí létat? Má rentgenové vidění? Dokáže rukama vrhat blesky? Dokáže se vyhnout zkoušce ze sociologie? Shazam se vydává otestovat hranice svých schopností s radostnou bezstarostností dítěte. Ale své schopnosti bude muset zvládnout rychle, aby mohl bojovat se smrtícími silami zla ovládanými Dr. Thaddeusem Sivanou (Mark Strong). (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

Anarvin

A kto povedal ,že tie dva predchádzajúce dva prídavné mená sú synonymá pre to posledné? Vieš, kocka ľadu môže byť aj studená, priesvitná a zároveň malá alebo veľká. 

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Já chci dobré filmy a je mi jedno jestli jsou optimistické nebo temné :-)

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

Anarvin

Keééď jeéééé MÁÁÁÁÁ-RVEEEEEEEL našíííííí---iiiíííí---mmmmm príííííí-klaaaaaa-dooooom. Nechcem optimistické, chceme elegantne temné, vážne a plne dospelé (BvS!!!).  

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

FloTin

FloTin (hodnocení, recenze)

TheGrayson

U Shazama bych to viděl tak 1-2 solo filmy a pak od JL 2 účast v každém JL. Jsem zvědav, jaké filmy budou na ředě, až budou všechny ze seznamu natočeny. Rád bych aby aktuální sérii tvrvala tak 15-20 let ;) Pokud jde o eventy tak bych rád viděl Infinite Crises, Blackest Night, Bitku s Crime Syndicate, Flashpoint nebo Kingdom Come, který by to zakončil.

Uživatel FloTin smazal svůj příspěvek.

TheGrayson

TheGrayson (hodnocení, recenze)

FloTin

Za předpokladu,že Warneři plánují z DC comics vytvořit rozsáhlou,avšak ne nekonečnou sérii,která by trvala cca 15 let(každý hrdina z Trinity dostane svou trilogii,zbylí členové JLA po jednom,či dvou filmech a samozřejmě trilogie,popř.tetralogie JLA),tak nemůžu tento krok nepochválit.
Shazam byl jednou z nejdůležitějších postav v příběhu Království tvé,tedy v příběhu,který si nejeden fanoušek přeje jako inspiraci pro JLA(v tomto případě by šlo logicky o poslední díl).Lze snad tuto sérii o polobozích ukončit lépe než soubojem Shazama s mužem z oceli?

na příspěvěk reagoval FloTin, FloTin

 (hodnocení, recenze)

Mightyking

OMG, měkké se snad píše s dvěma "K"... :D:D:D nechápu, proč tu řešíte pravopis (jo, vím to, chybí mi interpunkce, a co jako?)

jh666

jh666 (hodnocení, recenze)

Nikdo to ještě nenapsal sem, takže pokud někdo sleduje jen tuhle diskuzi, premiéra by měla být 5. 4. 2019

Bob14

Bob14 (hodnocení, recenze)

Jestli The Rock je Black Adam, tak by mně zajímalo kdo bude Shazam, protože si nějak nevybavuju kdo má stejnou muskulaturu jako Rock, nemůžou tam přece  dát nějakýho vyzáblíka :)

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

3 slova: dite v hlavni roly Marvelovky? Jen to ne! A Rock jako black Adam? Vzdyt se na tu roly nehodi uz v DOOM v roly zaporaka vypadal hodne smesne... Nema na tu roly rozhodne potrebne demonicke charizma.. :/

na příspěvěk reagoval jh666, Mightyking, Teaser

Související novinky

Zabil Rock dvě franšízy najednou?

Zabil Rock dvě franšízy najednou?

22.03.2023

Pakliže jste to ještě nezaznamenali, pokračování DC komiksárny Shazam! tentokrát s podtitulem Hněv bohů je po prvním týdnu v kinech adeptem na propadák roku. Blockbuster režiséra Davida F. Sandberga … (více)

Novinky z DC Fandome

Novinky z DC Fandome

24.08.2020

Víkendová událost DC Fandom jistě potěšila nejednoho filmového fanouška. Kromě nových trailerů na Batmana, Wonder Woman a Sebevražedný oddíl jsme se ale dočkali taky kupy nových informací o… (více)

Black Adam nabírá obsazení

Black Adam nabírá obsazení

17.07.2020

Filmový spin-off Shazama! Black Adam s Dwaynem Johnsonem coby titulním antihrdinou nabírá další obsazení. Nově jsme se dozvěděli, že postavu Atom Smashera – super silného a super velkého potomka… (více)

Henry Cavill zpátky jako Superman?

Henry Cavill zpátky jako Superman?

28.05.2020

Ještě než se stihnete po přečtení titulku dnešní zprávy nadchnout, musím vás zarazit. Ano, server Deadline potvrdil, že Henry Cavill (Muž z oceli, Mission: Impossible – Fallout) skutečně jedná o… (více)

Reklama

Reklama