Reklama

Reklama

V každém z nás dříme superhrdina a k jeho probuzení stačí jen trocha magie. V případě Billyho Batsona (Asher Angel) stačí zvolat jediné slovo – SHAZAM! – a tento velkoměstem protřelý čtrnáctiletý chlapec v pěstounské péči se zásluhou starého kouzelníka změní v dospělého superhrdinu Shazama (Zachary Levi). Shazam s dokonalým tělem s vyrýsovanými svaly si však uchovává duši dítěte a v dospělé verzi se pouští do všeho, co by dělal každý teenager, kdyby byl obdařen superschopnostmi: užíval si je! Umí létat? Má rentgenové vidění? Dokáže rukama vrhat blesky? Dokáže se vyhnout zkoušce ze sociologie? Shazam se vydává otestovat hranice svých schopností s radostnou bezstarostností dítěte. Ale své schopnosti bude muset zvládnout rychle, aby mohl bojovat se smrtícími silami zla ovládanými Dr. Thaddeusem Sivanou (Mark Strong). (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Každopádně já se těším i s horšíma efektama. Vypadá to, že tady bude hlavní ten humor a tomu také bude nejspíše věnována největší péče.

na příspěvěk reagoval Ratemus

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Jak dá Sivana ve vzduchu pěstí Shazamovi a ten letí do mrakodrapu... to by se mi líbilo, chci další brutální godlike souboje.. ale tady to vypadá jako seriálová verze Man of Steel.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Sigebert

Já jen doufám že to nebude tak diametrální rozdíl jako když běhá Flash v Lize a ten v seriálu který je zvládnutý mnohem lépe..(mluvím o běhu)

na příspěvěk reagoval Sigebert

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

dragon94

No, na dvakrát.. dotáčky stály 50 mil jinak zbytek 250. Prostě to na tom filmu nejde vidět..ale to je jedno, řešme Shazama..

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Jenže Ligu točili dvakrát :D Vem to tam, že tam spoustu materiálu šlo prostě do sraček.. takže to vypadalo lacině, protože nejspíš i bylo.

na příspěvěk reagoval Ratemus, Ratemus

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ten skok z té střechy a ten blesk na karnevalu za Shazamem vypadá hodně seriálově... Snad na tom ještě zamakaj do premiéry. Každopádně těším se na plný trailer.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

dosty43

Tím se to vše vysvětluje, v tom případě v pořádku..jsem si říkal že to víc jak 150 mil stát nemůže...i když Liga taky nevypadala na 300 mil

na příspěvěk reagoval dragon94

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Humor vyzerá byť povýšený na úúúplne nový level :-D

Každopádne, toto video nemožno veľmi považovať za trailer. Myslím, že v utorok bude ten správny deň.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Jako na humor se těším a Shazama mám rád, první trailer byl fajn ale celkově to na mě působí moc lacině a neDc

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Trailer má jen minutu? A stále mě to teda nepřesvědčilo, ten vizuál je takovej strašně nudnej.

CarnTheNunya

CarnTheNunya (hodnocení, recenze)

Clark_Kent

Nalij si ho do análu, postav se vzhůru nohama a protřepej pořádně svůj zadek. Pokud to bude fungovat, tak by se ti měla pročistit střeva.

Související novinky

Zabil Rock dvě franšízy najednou?

Zabil Rock dvě franšízy najednou?

22.03.2023

Pakliže jste to ještě nezaznamenali, pokračování DC komiksárny Shazam! tentokrát s podtitulem Hněv bohů je po prvním týdnu v kinech adeptem na propadák roku. Blockbuster režiséra Davida F. Sandberga … (více)

Novinky z DC Fandome

Novinky z DC Fandome

24.08.2020

Víkendová událost DC Fandom jistě potěšila nejednoho filmového fanouška. Kromě nových trailerů na Batmana, Wonder Woman a Sebevražedný oddíl jsme se ale dočkali taky kupy nových informací o… (více)

Black Adam nabírá obsazení

Black Adam nabírá obsazení

17.07.2020

Filmový spin-off Shazama! Black Adam s Dwaynem Johnsonem coby titulním antihrdinou nabírá další obsazení. Nově jsme se dozvěděli, že postavu Atom Smashera – super silného a super velkého potomka… (více)

Henry Cavill zpátky jako Superman?

Henry Cavill zpátky jako Superman?

28.05.2020

Ještě než se stihnete po přečtení titulku dnešní zprávy nadchnout, musím vás zarazit. Ano, server Deadline potvrdil, že Henry Cavill (Muž z oceli, Mission: Impossible – Fallout) skutečně jedná o… (více)

Reklama

Reklama