Reklama

Reklama

V každém z nás dříme superhrdina a k jeho probuzení stačí jen trocha magie. V případě Billyho Batsona (Asher Angel) stačí zvolat jediné slovo – SHAZAM! – a tento velkoměstem protřelý čtrnáctiletý chlapec v pěstounské péči se zásluhou starého kouzelníka změní v dospělého superhrdinu Shazama (Zachary Levi). Shazam s dokonalým tělem s vyrýsovanými svaly si však uchovává duši dítěte a v dospělé verzi se pouští do všeho, co by dělal každý teenager, kdyby byl obdařen superschopnostmi: užíval si je! Umí létat? Má rentgenové vidění? Dokáže rukama vrhat blesky? Dokáže se vyhnout zkoušce ze sociologie? Shazam se vydává otestovat hranice svých schopností s radostnou bezstarostností dítěte. Ale své schopnosti bude muset zvládnout rychle, aby mohl bojovat se smrtícími silami zla ovládanými Dr. Thaddeusem Sivanou (Mark Strong). (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

Clark_Kent

Clark_Kent (hodnocení, recenze)

Ratemus

Hlavně má taky dobrej účes, podobně jak Clark právě. Teda bez kudrlinky ovšem, jinak ty schopnosti to už je něco. Děkujeme ti drahocenný Warnere.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Sigebert

Sigebert (hodnocení, recenze)

Už dnes přátele! :D Bůh DEE SNIDER nám naservíruje DEE SNIDER trailer na DEE SNIDER Shazama aka DEE SNIDER Kapitána MArvela v jeho DEE SNIDER provedení podle DEE SNIDER vize! 

na příspěvěk reagoval Lares4, Ratemus

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Co tam je společného se Snyderem stylem, asi jsem slepej, ale nevidím co vidí tihle fanoušci Snydera

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

To zase připodobnil nějakej natvrdlej fanoušek s mentalitou hrdehomarvelaka

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

tomas.malo

To protože režiséři reklam na Persil se inspirovali Šnajdr stylem.. každý chce mít reklamu dle snyderovi vize... KAŽDÝ

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Len človek, pardon, živočích po mozgovej lobotomií a mŕtvici môže v tomto vidieť Noobsnajder štýl. V reklame na persil je viac temnoty ako tu.

na příspěvěk reagoval Ratemus

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

dragon94

Snyder je bůh DC vesmíru! Zimmer je jen nějakej skladatel.. který vytvořil jedny z nej. superhero soundtracků (např. ten MoS!! ale taky prakticky všechny ost v Nolanově trilogii :)

na příspěvěk reagoval Lares4

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Napsal pár geniálních komiksů a všechny pro Dc, možná kdyby zkusil napsat alespoň scénář k nějakému filmu, však se podívej v v managementu dceu byl Geoff Johns, teď je tam Jim Lee...taky napsali pár geniálních komiksů

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, Yoshitsune

Lares4

Lares4 (hodnocení, recenze)

Sigebert

Na  Fandíme filmu jsou oba Slováci, je možný že hrdygay je Roman na Fandíme filmu i podle stylu psaní, jak si v každé druhé větě pochlebuje Snydera, to přesně sedí. Jinak nevím.

Související novinky

Zabil Rock dvě franšízy najednou?

Zabil Rock dvě franšízy najednou?

22.03.2023

Pakliže jste to ještě nezaznamenali, pokračování DC komiksárny Shazam! tentokrát s podtitulem Hněv bohů je po prvním týdnu v kinech adeptem na propadák roku. Blockbuster režiséra Davida F. Sandberga … (více)

Novinky z DC Fandome

Novinky z DC Fandome

24.08.2020

Víkendová událost DC Fandom jistě potěšila nejednoho filmového fanouška. Kromě nových trailerů na Batmana, Wonder Woman a Sebevražedný oddíl jsme se ale dočkali taky kupy nových informací o… (více)

Black Adam nabírá obsazení

Black Adam nabírá obsazení

17.07.2020

Filmový spin-off Shazama! Black Adam s Dwaynem Johnsonem coby titulním antihrdinou nabírá další obsazení. Nově jsme se dozvěděli, že postavu Atom Smashera – super silného a super velkého potomka… (více)

Henry Cavill zpátky jako Superman?

Henry Cavill zpátky jako Superman?

28.05.2020

Ještě než se stihnete po přečtení titulku dnešní zprávy nadchnout, musím vás zarazit. Ano, server Deadline potvrdil, že Henry Cavill (Muž z oceli, Mission: Impossible – Fallout) skutečně jedná o… (více)

Reklama

Reklama