Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman (více)
Trailer 1

Ještě než se stala Wonder Woman, podstoupila princezna Amazonek Diana trénink, který z ní udělal neporazitelnou bojovnici. Vyrůstala v chráněném ostrovním ráji až do doby, kdy na jejich pobřeží havaroval americký pilot a vyprávěl jim o masivním konfliktu zuřícím v okolním světě. Diana opouští bezpečí domova s přesvědčením, že dokáže hrozbu zastavit. Diana bojuje po boku mužů ve válce, která má ukončit všechny konflikty, a objevuje plný potenciál svých schopností... a svůj skutečný úděl. (Freeman Ent.)

(více)

Diskuze

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

Prometheus69

co ja viem tak naramky ma hlavne preto lebo bez nych je odost silnejsie a taksie ovlada svoju silu  proste ma ich aby neublizila prialelom neni na tom trochu pravdy ?

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Tak to jsem vážně nešťastný, že už mě jiní předběhli. Netvrdím, že jsem o tom nevěděl, nebo že nevím jak to dneska u filmu chodí. Lidé milují iluzi.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

warha

Však by jí kulky ublížit neměli.. Ale ona se v tom filmu teprve vyvýjela. Asi i v komiksu. Jinak se týče toho blesku.. to byla Diova doména a ona měla Diovu krev.. Mě to přišlo spíš jako Apocalypsovo brnění, soustředilo a kumulovalo to její sílu. Nebo to prostě vodilo ten blesk. :D Podobným způsobem sejme Area i v Animáku. Ale tam to bylo krapet drsnějiší... Tam se Ares choval trochu opačně. Tak si to zasloužil... Hnusák. :D

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Přesně opačně, v případě Gal Gadot menší prsa a naducanější podprsenka. Už jednou jsem ti říkal, aby sis pořídil silnější dioptrie. Jsi úplně slepej.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Dragovit

Blik.. Ano, ty sám jsi si toho všimnul.. Gratuluju. Utrhni si lístek a stoupni si do řady. B) Však v TR taky museli Angelu patřičně doupravit.. Hold bujny dekolt dělá svoje. :D No vlastně, proč tam nehrala i Angelina Jolíkova.. Idealní Psychorova Amazonka. XD Jinak Gadot bych si v pohodě dokázal představit i v roly oné slavné Archeoložky.. Ten její kukuč a pramínky vlasů... Mlask :P

na příspěvěk reagoval Dragovit

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Dragovit

ohh gratuluji ti latentní buzíku, přišel si na něco, co ženy dělají od roku 2000 menší podprsenka naducanější poprsí, radši bys měl zalézt zase zpátky do vězení :) 

na příspěvěk reagoval Dragovit

warha

warha (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Spíše jsem narážel na tu sílu/schopnost(jak třeba odhodila Antiopu nebo na konci vstřebala tu střelu Arese), jestli je to z těch náramků. Čekal jsem, že bude něco jako Superman a kulky ji neublíží. 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Daleko víc než náramky mě zajímá to brnění. Psychor v komentáři totiž psal o "izraelské prsatici". Já však porovnával poprsí na fotkách, kde je Gal Gadot jako Wonder Woman s těmi, kde je "normální" Gal Gadot, a došel jsem k předběžnému závěru, že Gal Gadot žádná velká prsatice není, spíš jí prsa opticky zvětšuje brnění. Jsem holt všímavý. :)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Dragovit

Na slovensku přijde babka do lékarny a vyhrkne.. ROBITUSIN? A lekarnice, Nerobí maminko! ;) Ty hnido"pichu... Die a Zeus je to samé. :D

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

http://www.comixzone.cz/postava/59-wonder-woman... No tak náramky podle mě vypadají jinaak. :D Podle jiných zdrojů je vytvořil samotný Heffaistoss.. Asi se to tak píše. ;) Jinak v origin to opravdu náramky jsou... Jako mocný šperk. Ovšem v tomto případě nemůžeme ani moc hovořit o brnění. Jako že ho probuzená Diana ani moc nepotřebuje, je tu spíše pro vizualní efekt. Nebo uniformu. Né jako ve filmu.. Kde jí opravdu občas sloužilo na obranu. Třeba v zákopech kde použila hodně svůj štít" dokonce ty němci jí střílely i na NOHY! 8) Jo a když je řeč o tom štítu ... Ten byl asi taky nahrazen. Pač když ho Ares rozhžavil jako předtím DoomsDay.. Ten Spardský znak se neobjevil. 8)

na příspěvěk reagoval warha

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Dragovit

Naramky, nejsou důležitý.. Spíš Dianina rychlost... Kterymi střeli vychytává. Stačí běžný kov. Klidně i těžký, u WW je to jedno... Ale myslím že je dostala od té mentorky. Na té Feminisféře prostě mají znalosti i prastarých kovařských řemesel. Takže to tam bylo jako běžné brnění. Mě osobně přišlo, že Hyppolita to Dianě prostě připravila... Pač to sama řekla že jí nezastavý, branit jí nebude. Si my myslim že by ty stráže tý věže museli být uplně tupý aby si jí nevšimly. :D Což korunovala tou čelenkou své sestry, kterou "jako že náhodou cestou k přístavišti spíchla na koni. :D

na příspěvěk reagoval woodsman

warha

warha (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Hele, ať je to třeba Zea nebo Dia :D já chci hlavně slyšet, kde vzala ty náramky(a jejich význam) a pak si mě můžete peskovat za skloňování jména jak chcete. 

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

Vyplati se na to jit ve 3D? :D ja jen ze u nas v Narnii to davaj jen ve 3D a 2D nic pfff..

na příspěvěk reagoval Nevka

Související novinky

DC oznámilo velké plány

DC oznámilo velké plány

31.01.2023

James Gunn již před koncem roku sliboval, že v lednu oznámí první projekty ve svém chystaném rebootu DC univerza, na kterém se podílí coby nový šéf DC Studios ještě spolu s producentem Peterem… (více)

Superman se nevrací

Superman se nevrací

15.12.2022

Jak již jsme avizovali v jedné starší zprávě, velký restart u DC probíhá ať už se to fanouškům líbí, nebo ne. Poté, co se tento týden k situaci vyjádřila režisérka Patty Jenkins, která fanouškům… (více)

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

04.06.2022

Nový šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav už nějaký ten pátek pracuje na zásadních změnách, kterými by chtěl přispět k nové éře nejen na poli filmů, ale i seriálů, her, a celkově… (více)

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

16.04.2022

Studio Warner Bros. a společnost DC Entertainment čekají v následujících měsících drastické změny. Má to za následek fúze konglomerátu Discovery právě s Warnery, kteří nad sebou tak nyní mají nového… (více)

Reklama

Reklama