Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Videa (113)

Trailer

Recenze (461)

boshke 

všechny recenze uživatele

2 Broke Girls začaly slibně, nutno však dodat, že bez neutuchajícího nadšení mé ženy bych těžko začínal už s druhou sérií (žena teď doklepává třetí a nadšení neupadá) a její konec už jsem téměř protrpěl. Ano, je to seriál nenáročný a na nic si nehrající, ale jeho úroveň je obecně poměrně nízká. Herectví se tu moc nekoná (nejvíc bije do očí Max), humor spočívá hlavně v dvojsmyslech + v sexu (Oleg), výšce a asiatství (Han), 70. letech a rasismu (Earl), zhýčkanosti a snobství (Caroline), bytí na mizině a nevázaném životě (Max) a dilinství a Polsku (Sophie). Očividně jsou ale ti, jimž se to po (krátkém) čase přejedlo, v menšině. Do toho neustále deus ex machina s penězi, kdy se vždy objeví jednorázová nabídka práce v té samé výši, jaká je poptávána, popř. peníze prostě jen tak dostanou. O originalitě námětů (Caroline pálí vagina, jejímu otci kouká péro z plavek či rozsednutá loutka švihlého loutkaře) snad raději pomlčet... 50% (1. série - 70%, 2. série - 30%) ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Toto je jeden z mých nejoblíbenějších sitcomů vůbec. Hlášky hlavních postav jsou bezkonkurenční, ano, občas to je slabší, ale opravdu jen občas. Dojem to vůbec nekazí. Je skvělý pozorovat vývoj hlavních postav napříč všema sériema. Akorát postava Olega a Sophie mi někdy přijdou absurdní, ale bez nich by to, na druhou stranu, nebylo ono. Mimochodem, na závěr... Absolutně nedoporučuji koukat v českém znění, všechno pak zní hrozně trapně. ()

Reklama

Fanucci 

všechny recenze uživatele

70% - slušný seriál. Některé hlášky jsou super. Jen na můj vkus je to až moc šablonovité. Postavy málokdy překvapí - Oleg je POŘÁD oplzlý, Caroline je POŘÁD naivní a optimistická, Max je POŘÁD nad věcí a oprsklá. A taky by pomohlo, aby Beth Behrs byla lepší herečkou. Zatím je to tragédie a asi se to nezlepší:-) ()

Fevas 

všechny recenze uživatele

Jak asi chutnají Maxiny koláčky? :) tuto otázku nejspíš nikdy nezodpovíme, ale na kvalitě seriálu to rozhodně neubírá. Originální nápad, který je skvěle zpracován a jehož největší pointou není romantika. Není to sice humor pro každého, ale věřím, že pokud jste otevření všemu, určitě na vás tenhle seriál udělá dobrý dojem :) ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Zařízla jsem to asi v půlce druhé série, protože jsem už ani neměla chuť se dívat na další díly. Příběhu celkem došel dech, začalo se to motat stále dokola bez nějaké opravdové dějové linie. Za naprosto nešťastné považuju rozšíření role Jennifer Coolidge, narozdíl od hlasů na pásce, já měla chuť při jejím příchodu otráveně skučet. Jenže mým největším problémem je, že mi to nepřijde ani moc vtipné. Kvůli jízlivým kecům se nemusím koukat na televizi a upřímně Kat Dennings tu její drsňačku vůbec nežeru. ()

Galerie (1 121)

Zajímavosti (99)

  • V 8. díle 1. série "A křeččí kultura" si Caroline (Beth Behrs) hned na začátku epizody bere od Olega (Jonathan Kite) talíře s jídlem. Na pultě jsou talíře nejprve dva, aby vzápětí byly tři. Hned nato si Caroline naloží na ruce tři talíře, ale během rozhovoru s Max (Kat Dennings) zase záhadně jeden zmizí a v rukou má dva. (Marsy83)
  • Během rozhovoru zmíní Max (Kat Dennings) Stephena Hawkinga, což byl britský teoretický fyzik, který trpěl nemocí amyotrofické laterální sklerózy, která má za následek postupné ochrnutí celého těla. (Duoscop)

Reklama

Reklama