Reklama

Reklama

Kráska a zvíře

(seriál)
  • USA Beauty and the Beast (více)
Trailer
USA, (2012–2016), 48 h 50 min (Minutáž: 39–43 min)

Předloha:

Jeanne-Marie Leprince de Beaumont (kniha)

Hrají:

Kristin Kreuk, Jay Ryan, Nina Lisandrello, Brian White, Nicole Gale Anderson, Lara Jean Chorostecki, Rachel Skarsten, Peter Outerbridge, Rob Stewart (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(70)

Půvabná vyšetřovatelka z newyorského oddělení vražd Catherine se už devět let snaží zjistit, kdo zabil její matku. Během toho incidentu ji zachránil tajemný tvor, napůl člověk, napůl zvíře. Catherine přestává doufat, že by záhadu někdy rozluštila. Pak ji ale vyšetřování vraždy zavede na stopu bývalého lékaře, který údajně zemřel během vojenské mise v Afghánistánu. On jediný jí může dát odpovědi... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Natascha k tomuto seriálu (1)

Kráska a zvíře (2012) 

Sponsored by Kia... Ze začátku mě jakžtakž bavila ta propukající romance, ale nebrala mě zápletka. Poté, co se ti dva dali dohromady (tohle ani nepovažuju za spoiler, to bylo samozřejmě jasné už podle názvu...), a začíná se trochu více řešit Muirfield a spol., se sice trošku zvedla úroveň děje, ale zase mě vytáčela skoro každá společná scéna titulního páru. V každé epizodě v jejich vztahu nastal jistý pseudo-problém, který pak řešili v lobotomických dialozích. A na konci dílu si padli do náručí, aby v další epizodě mohli začít zase od začátku. Muirfield jako super tajná, super výkonná a drsná nejdrsnější organizace místy totálně selhává. A paní Logika si v seriálu občas dává hodně dlouhou pauzu... K postavám: Kráska je otravná, zvíře prkenné. Zachraňují to některé vedlejší postavy: Vincentův spolubydlící J.T., Catina parťačka Tess a později i Gabe. Vydržela jsem celou první řadu, další už ale nedám ani omylem. ()

Reklama

Reklama