Reklama

Reklama

Co kdyby...?

(seriál)
Trailer 3
USA, (2021–2024), 14 h 42 min (Minutáž: 29–38 min)

Tvůrci:

A.C. Bradley

Hrají:

Jeffrey Wright, Hayley Atwell, Chadwick Boseman, Dominic Cooper, Sean Gunn, Djimon Hounsou, Samuel L. Jackson, Toby Jones, Neal McDonough, Jeremy Renner (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(27)

Obsahy(1)

Prvý animovaný seriál štúdia Marvel Čo keby...? nečakaným spôsobom prepisuje scenáre filmového vesmíru štúdia Marvel a prerozpráva slávne udalosti zo známych filmov. Seriál sa sústreďuje na najslávnejších hrdinov filmového univerza Marvel, pričom mnohým postavám prepožičali hlasy rovnaké hviezdy, ktoré si ich zahrali aj v hraných filmoch. (Disney+)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (102)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem sledování animovaného Marvelu odkládal, i díky tomu, že po uzavření třetí fáze už mě tolik nebaví.  Nápad zní zajímavě - co kdyby se něco stalo, jak by to změnilo svět superhrdinů z Marvelu, který známe? Problém je, že provedení už tolik nenadchne. Animace není žádný zázrak a některé postavy si ani nejsou podobné, což je rušívé, když mluví hlasem originálních postav. Navíc, aby si to člověk mohl užít, tak musí mít Marvel nakoukaný. Nápady jsou tedy zajímavé a jako jednohubky se to docela dá sledovat, ale pokud by to člověk neviděl, tak by o moc nepřišel. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Multiverse do filmového světa MCU přijít (bohužel) musel, což nepochybně bude vést k stále více a více zamotaným příběhům. What If...? je hrozně zajímavý pohled co-by-kdyby, ale asi by mi prostě vyhovovalo více, kdyby multiverse zůstal v komiksech, popřípadě v tomto seriálu. Forma animáku je fajn, je to něco jiného a má téměř neomezené možnosti akce a nápadů. Nejsilnějším kalibrem je tu asi Strange, respektive Benedict, kde se objeví, tam to stojí za to, jen je škoda, že poslední díl trochu ztratil oproti osmé epizodě, ale propojení všech předchozích (zdánlivě nesouvisejících) příběhových linií bylo zajímavé. ()

Reklama

P.J.2 

všechny recenze uživatele

No! Nečekané překvapení ze stáje Marvelu. To co vypadalo jako alternativní epizodky se pak spojilo ve vydařený konec a já jsem nadšený protože jsem to vůbec nečekal, o to víc musím pochválit nápad, který teda vyšel na jedničku a asi musím dohnat resty ze sérií které jsem neviděl jelikož mi něco říká že teď teprve Marvel rozjíždí něco epického. ()

baiskon108 

všechny recenze uživatele

Když jsem slyšel, že MCU, místo aby rozvíjelo svůj svět, bude provádět doslova svou vlastní fanfikci… No přišlo mi to zbytečný. Tenhle formát ale nabízí tak neskutečný potenciál! A často jej i naplňuje – třetí epizoda o ztrátě Avengers byla takřka geniální. Tolik narážek, paralel a možností! Kdo má pečlivě nakoukané marvelovky a váhá, tak není o čem. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Kdyz Disney / Marvel oznamili koncem lonskeho roku svuj plan na nasledujicich nekolik let (Phase 4), tak jsem What if...? okamzite odmitnul jako nezajimavy projekt. Ale jelikoz mam Disney+ a mam to tu pod nosem, tak proc se nepodivat na neco, co nijak nenavazuje na MCU. Uvodni epizoda s Peggy Carterovou se mi libila a serial me zaujal, druha epizoda s Chadwickem Bosemanem jako novym Star-Lordem uz mi tak super neprisla - pusobilo to vic jako politicka agitka nez cokoliv jineho.. resp. proc zrovna on a ne treba Tony Stark, Bucky Barnes nebo Natasha 'black widow'?? Zajimavy pak bylo, ze v nasledujici epizode umirali "nejsilnejsi hrdinove" a Black Panther nikde... jestlipak to v planu bylo, ale kvuli jeho predcasnymu umrti to odmitli jako necitlive? Kazdopadne zbylych 8 epizod se te uvodni vubec nevyrovnalo a byla to vicemene nuda. A tresnicka na zaver: The Watcher (super mega badass spravce multiverse a 'pruvodce' serialem) je cernoch pripominajici kriminalnika George Floyda. Protoze BLM vy bily rasisticky kurvy! ()

Galerie (168)

Zajímavosti (143)

  • Když se Star Lord baví s Nebulou, tak Star Lord mluví o tom, že Thanos zahradničí. Je to narážka na komiks „Infinity Gauntlet“ (1991), kde začal Thanos zahradničit po své porážce, stejně jako na film Avengers: Endgame (2019), kdy se Thanos stáhnul na jinou planetu. (Frca)
  • Peggy Carter (Hayley Atwell) představuje v tomto díle variaci na postavu Captain Britain. Ten se poprvé objevil v komiksech v říjnu roku 1976 pod jménem Brian Braddock. (Frca)

Související novinky

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (více)

Přetáčky Doctora Strange zahrnují nová camea

Přetáčky Doctora Strange zahrnují nová camea

21.12.2021

Úspěch Spider-Man: Bez domova a seznámení diváků s konceptem multiverz podle nových zpráv vedlo studio Marvel k rozhodnutí přidat do chystaného pokračování Doctora Strange pár nových cameo scén.… (více)

Obi-Wan a marvelovky až v roce 2022?

Obi-Wan a marvelovky až v roce 2022?

09.04.2020

Francouzská verze Disney+ vydala tiskovou zprávu, ve které oznámila detaily o chystaných seriálech pro streamovací službu. Kvůli pandemii koronaviru se produkce na většině seriálů musela zastavit a… (více)

Reklama

Reklama